Anket

Finasterid yan etki yaptımı?

Finasterid kullandım yan etkisi oldu
80 (27.1%)
Finasterid kullandım yan etkisi olmadı
145 (49.2%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecti
44 (14.9%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecmedi
26 (8.8%)

Toplam Oy Verenler: 295

Gönderen Konu: Finasterid  (Okunma sayısı 32691 defa)

Yavuz3535

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid
« Yanıtla #45 : 04 Eylül 2017, 17:34:46 »
Emeklikel üstad en tecrübelimiz sensin 13 sene kullandığınızı söyluyorsunuz vücutta bi yan etkisi yok gibi anlaşılıyor
kaslar falan.Peki bu 13 yıl içinde çocuk sahibi olma durumu yaşadınız mı yaşadıysanız sıkıntı oldu mu ?
Ayrıca bu ilacın 5 katı etkilisini ( proscar ) prostat hastası olan hastalara kullandırıyorlar onlara bu ilacı yazarken düşünmüyorlar mı yan etkilerini ?
araştırmalarıma göre ve de ilacın içindeki kağıtta yazana göre yan etkileri 100 kişiden 2 sine etki yapıyormuş.
Bazı arkadaşların durumlarıda psikolojik iş veya okul yogunlugundan cinsel durumuna zaman ayıramıyor diyor ki ilaç yan etki yapıyor.
Zaten doktorlar özellikle yaşlı ınsanlara yan etkileri okumayın der çünkü öyle bir yan etki olmasa bile oluyormuş gibi hisseder.
prostat rahatsızlığı sebebiyle 15 yıldır proscar kullanan bı büyüğüm var.Kendi rahatsızlığına iyi geldiğini söylüyor,
yan etki falan bilmiyorum diyor(dht vs haberi yok) biri 4 biri 12 yaşında 2 çocugu var.
Ayrıca saçlarında hafif aklar var fakat iğne atsan kafa derisine değmez o kadar sık saçları var.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 04 Eylül 2017, 20:03:52 »
ben şunu bunu gormedim yan etki olarak bekarım yan etki gormedim diyende var yan etki gordum diyende gordum
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 09 Eylül 2017, 07:04:39 »
hapı yeni kullananlar yok manitaya rezil oldum yok şu bu derken bu sitede 18 kişi yan etki gormedim diyor 13 kişi gordum diyor sitedemi var keramet
saçları ekmeydi dersin

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 09 Eylül 2017, 10:00:30 »
hapı yeni kullananlar yok manitaya rezil oldum yok şu bu derken bu sitede 18 kişi yan etki gormedim diyor 13 kişi gordum diyor sitedemi var keramet

Abi bence durum şu,kimisi 3-4 sefer yapar mutlu olur finans kullananlar 1 kere 2 kere yapar sorun yok zanneder bence olay bundan ibaret :)

Yavuz3535

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 09 Eylül 2017, 16:08:59 »
Arkadaşlar benim 17 yaşımdan itibaren şiddetli saç dökülmem başladı 26 yaşında üstlerde neredeyse hiç saç kalmamıştı.İlk tanıştıgım ınsanlar yasımın 35 oldugunu tahmın edıyolardı.10 yıldır hayatta hep geri planda yaşadım.işten çıktıgımda en kısa surede eve varmaya çalışıyordum.kızlarla değil çıkmak konuşmaya cesaret edemiyordum.netten oynanmış fotolarla bi kaç kızla buluşmuştum görüştükten sonra ikinci buluşma olmamıştı.Geçen sene saç ektirdim şu an durumumdan o kadar memnunumki hayatı yeniden sevmeye başladım.dısarda her mekana rahatça girebiliyorum her karsı cınse acılabılıyorum,dugunde dernekte pistin ortasında oynayabılıyorum.iş görüşmelerine %500 özgüvenle gidiyorum.Saç beni hayata bağladı su anda 28 yaşındayım hayata yeniden başlamış gibiyim.Yani şu ilaç ömrü bile kısaltsa 10 sene az yaşayıp hayatı severek dolu dolu yaşamayı tercih ederim.Bilmiyorum benim nacizane fikrim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 09 Eylül 2017, 18:17:50 »

Abi bence durum şu,kimisi 3-4 sefer yapar mutlu olur finans kullananlar 1 kere 2 kere yapar sorun yok zanneder bence olay bundan ibaret :)

Kimi 3 yapar kimi 5 yapar doğru bir kıyaslama biçimi degil , fakat  Burada dikkatimi çeken asıl konu SQUARE arkadsın yorumu, " 2 aydır kullanıyorum cinsellikte %30 gibi bir etki yaptı"  diyip "bakma millet sallıyor kullanma diye " eklemesine çok şaşırıyorum .
Zaten bu ilacı kullandın, cinsel hayatın bitiyor, hiç sertleşme olmuyır, çocuk yapamıyorsun diyen yokki.. bizim yanetkileri konusunda takılmamızın fikir birliği yapamamızın sebebi bu aslında.
Ben 19 ay kullandım, yanetkileri konusunda kesin ve kati fikir sahibiyim. 1 sne kullansam ömür boyu sac sorunum kalmayacağını bilsem dahi elimi dahi sürmem. Ama bana bu cümleleri söyleten şey, cinsellik anlamında hiç sertleşemrme yasamam yada sütyen takacak kadar memelerimin çıkması degil. Square nin önemsemediği o %30 , diğerinin 5 olmasın 2 de yeter dedigi durum bana Ve bu ilaçtan çekinen kişilerim korktukları.
Yani Finasteride kullanırsan erkekliğin biter diye bir olay yok, ama yenetkisini görürsen libido azalır, ilgin azalır,sex aklına gelmez... Ama seks yapabilecek kadar iktidarın herhalukarda olur.
Kimisi için libidodaki o %30 İnsana panik atak geçirtir, kimine "2 aydır kullanıyorum hiç yanetki görmedim, en fazla %30 libido azaldı "dedirtir....
O yüzden bu konuda fikir birliğine varamıyoruz.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 15 Eylül 2017, 19:53:49 »
18 kişi pozitif 13 kişi negatif
saçları ekmeydi dersin

poison

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 16 Eylül 2017, 04:52:20 »
O 3 kişi geçmeyen yan etkileri yazsa çok faydalı olur.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 16 Eylül 2017, 16:50:18 »

Kimi 3 yapar kimi 5 yapar doğru bir kıyaslama biçimi degil , fakat  Burada dikkatimi çeken asıl konu SQUARE arkadsın yorumu, " 2 aydır kullanıyorum cinsellikte %30 gibi bir etki yaptı"  diyip "bakma millet sallıyor kullanma diye " eklemesine çok şaşırıyorum .
Zaten bu ilacı kullandın, cinsel hayatın bitiyor, hiç sertleşme olmuyır, çocuk yapamıyorsun diyen yokki.. bizim yanetkileri konusunda takılmamızın fikir birliği yapamamızın sebebi bu aslında.
Ben 19 ay kullandım, yanetkileri konusunda kesin ve kati fikir sahibiyim. 1 sne kullansam ömür boyu sac sorunum kalmayacağını bilsem dahi elimi dahi sürmem. Ama bana bu cümleleri söyleten şey, cinsellik anlamında hiç sertleşemrme yasamam yada sütyen takacak kadar memelerimin çıkması degil. Square nin önemsemediği o %30 , diğerinin 5 olmasın 2 de yeter dedigi durum bana Ve bu ilaçtan çekinen kişilerim korktukları.
Yani Finasteride kullanırsan erkekliğin biter diye bir olay yok, ama yenetkisini görürsen libido azalır, ilgin azalır,sex aklına gelmez... Ama seks yapabilecek kadar iktidarın herhalukarda olur.
Kimisi için libidodaki o %30 İnsana panik atak geçirtir, kimine "2 aydır kullanıyorum hiç yanetki görmedim, en fazla %30 libido azaldı "dedirtir....
O yüzden bu konuda fikir birliğine varamıyoruz.

Açık konuşmak gerekirse sertleşme problemim yok ve 3-5 defada yaptığım oldu ordada sıkıntı yok yani cinsel ilişki konusunda hiçbir sıkıntım yok allaha şükür ne jinekomasti nede farklı bişide yok sadece şu oldu bende öncede mesela sallıyorum bi kız görürsün beğenirsin keşke benim olsa keşke yatsam onunla dersin hani kızdaki mini etekten bile tahrik olursun . Bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri kızlara olan ilgim 10 ken 7 ye düştü diyebilirim yani olursa olur olmassa olmaz kafasındayım açıkçası ben çok aşırı cinsel hayatı yaşayan biriydim psikolojik rahatsızlık seviyesindeydi onun için şuanki halimden memnunum herşeyin aşırısı zararlı şuan mutluyum ne diyelim :D önümüzdeki ay tahlil yaptırıcam eğer kritik bi seviyede çıkmazsa hormonlarım bırakmayı düşünmüyorum dutasteridi bana cidden iyi geldi hem saç hem pskolojik olarak

square kardesim, toplum refahi ve salayeti acisindan senin ilaca devam ediyor olman cok daha faydali olacagi kanisindayim.Mini eteklerden tahrik olup , keske sununla yatsam gibi durtulerin devam eder ise ilacin dozajini bir miktar arttirabilirsin :)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 19 Eylül 2017, 07:13:53 »
emekli kel gitti eski kel geldi ortalıkta tahrik olunmucak gibi değilki biz olmasak onlar bakmaya zorluo evet arkadaslar abdde mehsur 1 2 saç formu var orlarda bu finasteride yan etkiye fda onayına bakıs açısı nasıl onlar yıllardır kullanıyorlardır bizdeki gibi çekişkimi onlar?
saçları ekmeydi dersin

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 19 Eylül 2017, 19:22:53 »
Ben 11 ay kullandim ilk 2 ay 0.5 sonraki 4 ay 1 mg sonraki 5 ayda 4/1 proscar yan etkilerinde gittikce artinca biraktim ilk 2 ay yan etki gørmedim 0.5 kullandigimdan dolayi tahminen ama 1 mgden sonra gørmeye basladim arkadaslar duzenlide bi spor hayatim var yan etkileri gecti ama malesef istenilen seviyede degil internetten buldugum bir urolojicinin sekreteriyle gørusebilme imkanim oldu yurt disinda yasadigimi burada imkanim olmadigini dile getirdim tedavimin sadece hic kalici birseyle karsilastiniz mi diye sordugumda hayir cevabi aldim dedim icimi rahatlatin tam gecmedi etkileri size daha ønce finasteridden dolayi gelen oldu mu dedim malesef cok var dedi ama kalici birseyle karsilasmadik 2-3 tedavi ile cøzdugumuz oldu dedi yani gercekten kullanilacak birsey degil kas yapayim derken gøz cikardik turkiyeye gelince ilk isim sac ektirmek olacakti simdi malesef ilk isim urolojiye gitmek olacak ve birakali yaklasik 10 ay oldu anlatilanlara okuduklarima gøre coktan bitmesi lazimdi bitti ama dedigim gibi istenilen seviyede degil

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 19 Eylül 2017, 19:27:36 »
O 3 kişi geçmeyen yan etkileri yazsa çok faydalı olur.
o 3 kisiden birisi benim yazdim okuyabilirsin kardesim turkiyeye gidince kontrole gidecem o zamanda buraya yine yazar sizleri bilgilendirrim

spider35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 19 Eylül 2017, 20:52:01 »
ben şu anda proscar'ı 4 te 1 olarak ve haftada 5 gün şeklinde kullanıyorum haftasonları es geçiyorum :))

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 20 Eylül 2017, 06:12:52 »
içmediğin gun farklılık oluyormu
saçları ekmeydi dersin

erdi_24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 20 Eylül 2017, 15:08:46 »
bu ilacın eczanede satış fiyatı ne kadardır. Doktor tarafından reçeteye yazılınca fiyat düşüyor mu ?

Facebook Twitter Instagram