Anket

Finasterid yan etki yaptımı?

Finasterid kullandım yan etkisi oldu
80 (27.1%)
Finasterid kullandım yan etkisi olmadı
145 (49.2%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecti
44 (14.9%)
Finasterid kullandım yan etkisi olunca bıraktım yan etkiler gecmedi
26 (8.8%)

Toplam Oy Verenler: 295

Gönderen Konu: Finasterid  (Okunma sayısı 32674 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterid
« : 31 Temmuz 2017, 09:32:55 »
  Bu finasterid konusu çok ikilem bazı drlarda yan etkisi olur diyor bazıları olmaz diyor fdanın onayı var  yan etkisi yok diye yuzlerce denek orda 5 senede onay alıyor etken madde birinci test 2.5 sene 2.test 2.5 sene 5 senede fda onay veriyor bu maddeye onay verdi ama yan etkilerindende çok şikayetçi olan var  fda onay verdiyse nasıl yan etki oluyor bimi piskolojik kuruoz kendimizi yoksa gercektenmi yan etkileir var finasterid kullananlar cevaplarsa iyi olur ilaç nedir ne deildir çıkar sizde yan etki yaptımı

Mehmet1215

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2017, 13:26:46 »
Arkadaşlar bu finasterid hakkında YouTube ta. Yabancı ülkelerde bir sürü. Video var hatta Amerikan da hakkında belgesel bile çekilmiş yeni videoda gördüğüme göre yen etkisi geçemeyen Kişiler baya mevcut

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2017, 14:42:07 »
  Bu finasterid konusu çok ikilem bazı drlarda yan etkisi olur diyor bazıları olmaz diyor fdanın onayı var  yan etkisi yok diye yuzlerce denek orda 5 senede onay alıyor etken madde birinci test 2.5 sene 2.test 2.5 sene 5 senede fda onay veriyor bu maddeye onay verdi ama yan etkilerindende çok şikayetçi olan var  fda onay verdiyse nasıl yan etki oluyor bimi piskolojik kuruoz kendimizi yoksa gercektenmi yan etkileir var finasterid kullananlar cevaplarsa iyi olur ilaç nedir ne deildir çıkar sizde yan etki yaptımı

Uzun süreçten fda değerlendirmesi yok, yeni yeni unutkanlık yaptığını kabul ettiler, ayrıca bu onay süreçlerinde çok pis paralar dönüyor. Farelerle yapılan deneylerde finasteride nin  fare üreme organının süngerisi yapısında kalıcı hasara neden olduğu ortaya çıktı. 10 yıl kadar kullandım bende cinsel yan etkisi çok az oldu ,ama unutkanlık çok yaptı ,ayda bir çaydanlık alıyordum sürekli ocakta altını açıp unutuyordum ,adresleri telefon numaraları her şeyi unutuyordum,bir paragrafı on defa okuyor anlamıyordum . oysaki zamanında öss Türkçede ful çekmiştim. Resmen beni moronlaştırdı. saçları korumak için şöyle bir şey yapılabilir alınan 0,1mg finasteride  1 hafta boyunca DHT düşük tutuyor neredeyse 5mg kadar saç için etkili ,haftada bir defa 0.1 mg finasteride alınabilir.böylece yan etkilerinden fazla etkilenmemiş oluruz
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 15:10:41 Gönderen: mem »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2017, 10:18:27 »
ama kullanan çoğu arkadasım sorun oldu dedi kullanan herkes  gorus bildirirse iyi kotu bir sonuc çıkartırız bu etken maddeden
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2017, 10:44:30 »
genelde yan etki gordum bıraktım denilir burda 5 kişi etkilenmemişken 3 kişi etkilenmiş aslında genele gore iyi istatistiklik herkes etkilendim diyordu hep fda neden onay verdi o zaman kullanılabilir zararı yok faydalı diye ama bir yandanda bakıoz onune gelen yan etki yaptı diyordu
saçları ekmeydi dersin

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2017, 11:49:43 »
Kim kullanırsa kullansın ilk 2 ay küçük çocuku kullanamazsınız 4 aya kadar da ağrıdan duramazsin testislerde menüde seffaflasma olur 6 ay kullandim 6 ay kullanabilirsin ondan sonrası cesaret seni güçsüzlestiriyor göğüs büyümesi kesin oluyor isteksizlik hat safa bunları herkes kesin yaşar devam etmek senin elinde ben edemem edemedim FDA onayı falan hikaye kardeşim şimdi saça etkiye gelelim saçin cansız olanları döküyor ve gür olarak çıkıyor ama olmayan saçı cikartmiyor hacim veriyor bırakınca eski düzene eski haline geri geliyor kardeşlerim benim şahsi görüşüm bulaşmamak ben doktorun önerisi ile kullandım ama iyi ki bıraktım diyorum anlatacaklarim bu kadar... Umarım faydalı bir bilgi vermişim dir...
ALLAH"ın adamıyık...

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2017, 13:01:20 »
6 _4 şimdilik boyle benimde genelde gorduğum yan etki yuzde 80lerde oluyor ee fda neden kullanılabilir diye onay verdi bana uzman bir doktor once kullan zararsız dedi sonraları oda kullanma dedi
saçları ekmeydi dersin

saitama

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2017, 13:28:45 »
Replicel diye firma var araştırma yapıyorlarmış 2018 2019 arası çıkacakmış tam tedavide 2020 de çıkacakmış doğrumudur acaba

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2017, 20:33:07 »
2020 doğrudur buraya gelmesi onemli olan gelse kaç lira falan olcak 100 bin dolar diyorlradı bir ara falan filan hep dedikodu buraya gelmeden inanma bize ne zaman geliceği onemli ilk saç ekimi dunyada eski tarihte yapıldı ama bize ne zaman geldi.şu finasterid konusunda 100 arkadas falan katılım yapsaydık bu ilaçta gerceği gorurduk fda onayı var yuzlerce profosurun olduğun bir yer deniliyor birde kullanan tabanca tekledi diyor anlayamaadım bu ikilemi
saçları ekmeydi dersin

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Ağustos 2017, 19:01:18 »
Küresel olarak en karlı sektörlerden 2.'si silah sektörü 1.'si ise ilaç sektörüdür diye bir kanı var.
Hastalık & Virüs yayıp ilacını piyasaya süren ilaç sektörleri sadece beyaz perdedeki filmlerden ibaret değil.
-
Bu doğrultuda medikal saç ürünlerinin de geniş pazar ağına sahip olduğunu düşünürsek
yan etkileri konusunda tabiri caiz ise torpilin olması da çok uzak bir ihtimal değil diye düşünmek lazım.
-
Bununda yegane sebebi bilindiği üzere saç dökülmesinin nokta atışı bir tedavisi olmadığıdır.
Günümüzde hiçbir ilaç yoktur ki yan etkisi olmasın.Ama az, ama çok veyahut kişiden kişiye göre değişkenlik gösteren etkiler...
-
Aslına bakılırsa Finasterid'in buluşu da başka bir sorunun çözümünün yan etkisidir.
ve hatta yan etkinin, yan etkisi desek çokta saçmalamış olmayız.

İstenmeyen etkiler yaratan yan etkileri azaltmak mümkün müdür? Mümkündür elbet.
Fakat gelin görün ki, bugün raflarda satılsın diye içeriğinden bakterileri çıkartılan yoğurdun ne kadar faydası var tartışılır.
-
Konu hakkında çok geniş terminolojiye sahip olmasam da mantığın bu şekilde işlediğini düşünmekteyim.

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Ağustos 2017, 21:26:43 »
Finansı her gün değilde 3 güne 1 kullansak 1 mg faydası olur mu?Bu şekil kullanan var mıdır?Xpecia kullanıyorum dökülme yok sayılır(yaş 40)mevcut tepe saçlarım ince onları kalınlaştırmak istiyorum.
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Ağustos 2017, 07:40:41 »
dht gunluk salgılanıo ilaç gunluk kullanım için
saçları ekmeydi dersin

LINKINP

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Ağustos 2017, 15:25:17 »
Yaklaşık dört aydır kullanıyorum hiç bir şekilde yan etki olmadı olan vardır illaki ama kişiye göre değişiklik gösteriypr sanırım ya da belki de daha fazla kullanım sonucu bende de yan etkiler gözükebilir kullanıp bakıcaz artık

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Ağustos 2017, 08:37:55 »
11 aya yakın bir süre kullandım.İlk 3 hafta 1 mg  7.aya kadar 0,5  7.ay ile 11 ay arasında kademeli bir şekilde bıraktım.Cinsel anlamda herhangi bir yan etki görmedim libido artışı meydana geldi gördüğüm yan etkiler: ara ara testis ağrısı ,spermde sıvılaşma. 11 .ayda ciltte kızarıklık(kurdeşen belirtileri)  başlayınca tamamen bıraktım.Şuan herhangi bir belirti yok .Arkadaşlara tavsiyem şu şekilde ilacı 6 aydan fazla kullanmamaları, olası bir yan etkide hemen bırakılması.Gerçekten uzun süre kullanımı vücutta hasar yapma ihtimali fazla, zaten son zamanlarda Amerikada yapılan araştırmalar ilacın güvenli olmadığı yönünde.Kullanmamdaki asıl amaç tepe kısmına etki yapma beklentisi; maalesef tepe kısmınada etki etmedi.Tepe kısmındaki seyreklik ekim öncesi ve sonrası aynı.
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2017, 12:30:43 Gönderen: pete71 »

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 23 Ağustos 2017, 17:09:43 »
Bu ilacın yan etkisini görmedim diyen kesinlikle yalan söyler,farkında değildir.

Facebook Twitter Instagram