Hocam burda bir iki arkadaşın fikrine bakarak karar verme derim.Özellikle liste yapıp saç ekimi yapan doktorlar ile ilgili sürekli olarak bilir kişi edasıyla konuşan bir arkadaş varki iki mesajından biri zekeriya kul ,kaan pekiner ve birde serdar gökrem vardıki sanırım onu listesinden çıkarmış yazdığı bir mesajdan öyle anlaşılıyor .
Bu arkadaşım sürekli olarak kaan pekiner ve zekeriya kul yazmasına bakmayın zekeriya kul son yıllarda yaptığı kötü ekimlerle kendisini bu piyasadan rafa kaldırmış birisi ,kaan pekiner ise hlc den ayrılıp kendine yer açan instagram vs pr çalışmalarıyla yol almaya çalışan birisi.
İğneli teknik ile ekim yapıyor aynen hlc den öğrendiği gibi .Janjanlı pr çalışmalarını gören herkes bunlara inanmak ister kolay olan budur ama çoğu zaman hayaller ile gerçekler farklı oluyor .malesef pr çalışmaları hayal satıyor çoğu zaman zaten öyle olmasaydı her ekim merkezinin çok başarılı olan pr çalışması olmaması gerekirdi ama malesef her ekim merlezinin var .video ve resim üzerinde ekim merkezlerinin alayı müthiş başarılı nedense gerçek hayatta bu başarıya rastlamak ise çok çok nadir belki denk geliyor.
Kaan pekinerin ekim örnekleri forumda oldukça az ama çıkmayan ekimide var özellikle hlc de yaptığı .bence çok iyi araştırın canlı örneklerini görün bir iki arkadaşın ismini vermesi ve reklam before afterları ile ilgili hemen karar vermeyin.
Ayrıca kaan pekiner hiç bir zaman koray erdoğanın yanında çalışmadı bu konuda hatanız var.
Üstadım sizin işiniz gücünüz yok galiba 2-3 ayda bir bana sataşıyorsunuz
Daha önce bana sataştığınız bir konuda size kendi yazdığınız mesajı göstermiştim ve kusura bakma iyi yakaladın beni demiştiniz .
Zekeriya Kul konusuna gelirsek arkadaş kendisi yazmış Zekeriya Kul ismini bende tavsiye ederim ama 3000 değil 3500 e zorla dedim . Bana göre Muttalip keserden sonra ülkedeki en iyi ekimci sana göre en kötüsü olabilir . Bana sataşana kadar aradaşa ithafen Zekeriya Kulu beğenmiyorum şu nedenlerden dolayı iyi değil yazarsın olur biter . Fikirlere saygılı olmak bunu gerektirir.
Kaan Pekinere gelince bir önceki sayfada yazdım iyi doktordur ama fiyat konusunda uçuyor bir görüş al fiyat al yazdım . Direkt ektir vs yazmadım. Fiyat politikasını araştırmasını tavsiye ettim.
Dikkat edersen arkadaş sakal destekli istediği için HLC firması ile yeniden görüşmesini mümkünse iptal olan ekimin yerine girip 1,50 euroya yaptırmasını da tavsiye ettim. Yani Kula veya Pekinere yönlendirmedim .
Bunun dışında Serdar Gökremi listeden çıkarma mevzusuna gelince ben takım tutmuyorum iyi günde kötü günde destekleyemem kimseyi . Bana göre bu ülkede manuel punchı en iyi kullanan doktordur ve açık alanlarda 1 numaradır. Ama son dönemlerde planlama ve ekim konusunda özensiz olması ve seyrek ekim yapması , 3 ekim yapacağı hastaya ilk ekimde 3-5 cm yere saç ekmesi hoşuma gitmedi ve elestrimi belirttim. Dediğim gibi ben takım tutmuyorum iyiye iyi kötüye kötü derim .
Bunun dışında arkadaşa medikal tedavi yapacaksan tedavi sonrası Asmed ile yeniden görüş dedim .
Yani kısacası adama dedim ki ;
Asmed
Zekeriya Kul
Kaan Pekiner
HLC
Özgür NALBANT
bunları araştır ve ekim yaptır dedim .Merdiven altı bir yer tavsiye etmedim . Hepsi işinde uzman doktor bunların. Kalemle ön çizgi çizip işi bırakmıyorlar ekimin her bölümünde işin içinde çok iyi klinikler .
Liste mevzusunu bana söyleme bu forumda 7-8 merkezlik doktor olmayan vasat ekimcilerin dolaştığı listeler her konuda var oralara gidip tartışabilirsiniz.
Neyse arkadaşın konusunu fazla kirletmeyeyim .
Siz istediğiniz ve güvendiğiniz merkezleri yazarsanız arkadaş araştırıp onlarla da görüşür ve fikir alır .
Herkese saygılar...