cok tesekkür ederim cevaplar icin. evet bence dökülmeler devam edecek NW5 gibi olacak.
asuman hanimi ilk defa duyuyorum. manuel alimmi yapiyor ya da neden asuman hanimi önerdiniz? bu seviyelerde olsaydi onu duyardim onun icin sordum.
özgür nalbantin ekimi ve sonuclari fazla yok. ekildikten sonra resim atanlar var ama sona dogru resim atmadiklari icin tam bilemiyorum nasil ekimleri.
zekeriya kulun bir kac gördüm donörü yiprattigini bunu hintell bile söyledi (sasirdigini neden donörleri böyle yiprattigini). aslinda favorilerimden donör korkum olmasa...
sizin genel düsünceniz yani ektirebilir mi? bir cok tanidiklarim ektirdi ve bu konuyu benim kadar arastirmadiklarina eminim. bir tanesi acibademde ektirdi ama sanki altta saydiklarim kadar baska bu seviyede baska doktor zaten yok gibi. donörlar canlimi sizce?
serdar gökrem nasil sizce?
Serdar gökrem çok iyi alıyor donörü manuel çalışır ama son dönemlerde ekimlerinde çok seyrek çalışıyor ve bence doğallık sorunu da mevcut son ekimlerde.
Hintelin demesi olayın doğru olduğu anlamına gelmiyor ama micromotordan manuel alım performansı beklemek zor. Asmed manuel çalışır ve donörden alım yapılmamış sanırsın , mesela Muttalip kalın uç ile alır 1 numara yapınca sırıtır ense her doktorun tarzı başka .
Asuman hanım doktor değil ekimleri forumda çokca mevcut . İyi sonuçları var , çok iyi sonuçları da var , kötü olanlar , nekrozlar da mevcut . Bana sorarsan doktor olmayan ekimcilerden en iyisi diyebilirim yüzdesi yüksek .
Netice olarak zaten iyi ekimcileri araştırmışsın kararı kendin vereceksin . Sana en mantıklı olanı seçeceksin.
Yukarıdaki Asmed , muttalip, Kul , Hlc kulvarında değil bana sorarsan .