Gönderen Konu: Ankara'da saç ekimi yaptırmak istiyorum  (Okunma sayısı 833 defa)

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara'da saç ekimi yaptırmak istiyorum
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2021, 17:53:49 »
şahin çelik.
serdar gökremin son zamanlarda sonuçları çok seyrek geliyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2021, 21:10:52 »
Ankara’da çekimi düşünüyorsan Şahin Çelik’in ekinlerini araştırabilirsin hem dürüst hem de başarı oranı yüksek ve ikinci fiyat olarak da bütçeye uygun Forum’da bir çok saç ekimi sonucu var araştırıp kararını versin
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2021, 13:03:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2021, 23:46:44 »
Şahin Çelik olabilir bu arada dostum kaç yaşındasın  ekimi ona göre planla  mevcut saçlar güçsüz

Ali Dündar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 21 Eylül 2021, 07:22:10 »
Şahin Çelik olabilir bu arada dostum kaç yaşındasın  ekimi ona göre planla  mevcut saçlar güçsüz
28 yaşındayım hocam mevcut saçlar inanılmaz güçsüzlesti. Şahin hocaya çok yakınim. Sonuç olarak tam anlamıyla dökülme yok fakat seyreklik mevcut. Peki saç ekiminden sonra mevcut saçlarım güçlenir mi

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2021, 11:07:09 »
 Tedaviye  uygularsan güçlenir

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2021, 11:52:09 »
Saç ekimi ile mevcut saçlarınız güçlenmez, aksine saç ekiminde zayıf saçlar ekimden oluşan travma ile dökülebilirler. Bu nedenle sizin gibi sıklaştırma ekimlerinde mevcut saçları da güçlendirmek gerekir. Ekimden sonra tedavi bırakılırsa ekim saçları dökülmeye kodlu değilse kalır, kendi dökülecek saçlarınız yine mevcut döküleceği zamanda dökülürler. Şahin Bey doktor değil ama forumda başarılı sonuçları olan bir merkez, Serdar Gökrem'de doktor ve alımı manuel punch kullanarak yapıyor. Alımı kendisi yapıyor kanal açmasını ve ekimi hemşireler yapıyor. Bende ikisi de birbirine yakın kalite olarak. Forumu inceleyip kararı siz verin derim.

Edit: Bu arada tedavi düşünmüyorsanız ince olan saçlarınızın olduğu bölüme (aralarına girilmesine) ekim yapılmasını kabul etmeyin. Dökülürse o bölgelere daha sonra yeniden ekim yaptırırsınız.
« Son Düzenleme: 21 Eylül 2021, 12:12:38 Gönderen: onizuka eikichi »
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Eylül 2021, 11:57:05 »
Maddi durumunuz varsa Muttalip Keser veya HLC yi tercih edin , yoksa Şahin ÇELİK veya Serdar GÖKREM birbirine yakın ekimciler Serdar bey avantajı manuel çalışması Şahin beyin ekimleri de doğal ve belli bir standartı var
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Ali Dündar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Eylül 2021, 16:13:53 »
Saç ekimi ile mevcut saçlarınız güçlenmez, aksine saç ekiminde zayıf saçlar ekimden oluşan travma ile dökülebilirler. Bu nedenle sizin gibi sıklaştırma ekimlerinde mevcut saçları da güçlendirmek gerekir. Ekimden sonra tedavi bırakılırsa ekim saçları dökülmeye kodlu değilse kalır, kendi dökülecek saçlarınız yine mevcut döküleceği zamanda dökülürler. Şahin Bey doktor değil ama forumda başarılı sonuçları olan bir merkez, Serdar Gökrem'de doktor ve alımı manuel punch kullanarak yapıyor. Alımı kendisi yapıyor kanal açmasını ve ekimi hemşireler yapıyor. Bende ikisi de birbirine yakın kalite olarak. Forumu inceleyip kararı siz verin derim.

Edit: Bu arada tedavi düşünmüyorsanız ince olan saçlarınızın olduğu bölüme (aralarına girilmesine) ekim yapılmasını kabul etmeyin. Dökülürse o bölgelere daha sonra yeniden ekim yaptırırsınız.
ne gibi tedaviler yapılabilir hocam

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 21 Eylül 2021, 23:12:50 »
ne gibi tedaviler yapılabilir hocam

Fda onaylı saç dökülmesinde kullanılan 2 tedavi var. Oral yoldan finasteride ve topikal olan minoxil. Yan etkileri de olan bu takviyelerin iyi araştırılıp doktor kontrolünde kullanılması gerekir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Ali Dündar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 22 Eylül 2021, 05:34:41 »
Fda onaylı saç dökülmesinde kullanılan 2 tedavi var. Oral yoldan finasteride ve topikal olan minoxil. Yan etkileri de olan bu takviyelerin iyi araştırılıp doktor kontrolünde kullanılması gerekir.
yan etkileri neler oluyor hocam

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 22 Eylül 2021, 06:51:00 »
Google'da Proscar, Propecia prospektüs diye aratırsanız karşınıza çıkar.

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2021, 01:20:57 »
 Aynen araştır kafana yatarsa doktor konturolünde başla sana kalmış ekim sonu o cansız saçlar dayanabilir mi bilmiyorum

Facebook Twitter Instagram