Gönderen Konu: bir seansta komple ekim olur mu?  (Okunma sayısı 3373 defa)

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: bir seansta komple ekim olur mu?
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2017, 01:55:04 »
Bence kesinlikle 2 seans olmali. Iyice arastirip öyle ektir cünkü donör bölgen iyi degerlindirilmeli.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2017, 09:27:48 »
kalınlaştır saçı biotin falan sakal tepenin arka kısmını ii kapatır  diğerleridebirkaç seans olur on ortaya ilk seans tepeye 2.seansı yaparlar
saçları ekmeydi dersin

murabi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2017, 09:48:08 »
kalınlaştır saçı biotin falan sakal tepenin arka kısmını ii kapatır  diğerleridebirkaç seans olur on ortaya ilk seans tepeye 2.seansı yaparlar

birkaç sene evvel minoxil kullandım bin pişman olmuştum. çok dikkat ettiğim halde sırtımda kıl çıkarmaktan başka işe yaramadı.
sakal derken ne demek istediniz anlamadım. sakaldan alarak mı?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Temmuz 2017, 10:22:40 »
minoxidil için uretici firma 4 ay kullan işe yararsa devam et diyor sonuclar kişiden kişiye değişiyor sende yaramamış aynen cenenin altındaki sakalları alıp tepenin arka yerine guzel kapatıcı olarak ekiyorlar onları kafayı inceledim tepe ekimi zordur onde 2 binle kapatcağın yeri tepede 3 4 binle kaparsın doğallığı yakalamak için tepede daha fazla greft gidiyor oraya tepede sorun olmasa çok daha kolay olurdu işin arkayı sakala kapatsa one ortaya ektirsen hafif seyrtek bi sekilde tepeyuede artk ne kadar sonuc olursa tepenin arkasınıda sakalda alımla kapatırsın saçlarıda kalınlaştırsan biotinle daha guzel yer kaplar saçlar çok kısa kestmirşsin donor ondan syerek gibi duruo ama kulak üstleri sağlam benim ekimlerden birinde alımmları ordan yaptılar iki kulak arası kulak ustleri sakaldan alım saçı kalınlaştırma insallah bir sonuc alırsın
saçları ekmeydi dersin

murabi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Temmuz 2017, 11:09:39 »
minoxidil için uretici firma 4 ay kullan işe yararsa devam et diyor sonuclar kişiden kişiye değişiyor sende yaramamış aynen cenenin altındaki sakalları alıp tepenin arka yerine guzel kapatıcı olarak ekiyorlar onları kafayı inceledim tepe ekimi zordur onde 2 binle kapatcağın yeri tepede 3 4 binle kaparsın doğallığı yakalamak için tepede daha fazla greft gidiyor oraya tepede sorun olmasa çok daha kolay olurdu işin arkayı sakala kapatsa one ortaya ektirsen hafif seyrtek bi sekilde tepeyuede artk ne kadar sonuc olursa tepenin arkasınıda sakalda alımla kapatırsın saçlarıda kalınlaştırsan biotinle daha guzel yer kaplar saçlar çok kısa kestmirşsin donor ondan syerek gibi duruo ama kulak üstleri sağlam benim ekimlerden birinde alımmları ordan yaptılar iki kulak arası kulak ustleri sakaldan alım saçı kalınlaştırma insallah bir sonuc alırsın

sakallarım çok sert. bir de geçen yıl sakalımda tırnak kadar bir bölümde sakal kıran oldu iğne yaptırarak düzeltebildim. sıkıntı çıkar mı bilemiyorum sakalda.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2017, 09:04:27 »
onu solersin ekimciye bence çıkmaz ama soylersin resimlerini atsana sitede adı gecen ekimcilere bakalım ne dicekler geri donus yapıyorlar
saçları ekmeydi dersin

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Ağustos 2017, 09:21:27 »
daha önce ekim yaptırdınız mı, dönorden kök alınmış gibi. ya da dönor sağlam değil bana öyle geldi.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2017, 10:22:28 »
bende ilk oyle dusundum ekim yapılmış gibi  duruyordu o saç kesiminden oyle gozukuyor
saçları ekmeydi dersin

murabi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2017, 23:58:22 »
bende ilk oyle dusundum ekim yapılmış gibi  duruyordu o saç kesiminden oyle gozukuyor

daha önce ekim yapılmadı ilk olacak. şu an durum bu.

bu arada büyük ihtimal konhairde yaptıracağım. 2 seans olacak.
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 00:00:33 Gönderen: murabi »

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2017, 00:15:34 »

donörüne herkes iyi diyecek ama bence zayıf.iyi düşün derim benim de böyleydi donörüm tahrip oldu

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Ağustos 2017, 02:52:19 »
mikromotor la alınacaksa forumda gördüğümüz mahfedilmiş donörlere benzeyebilir

dikkatli olmak lazım ekimi yaptıracağın yere bizzat bildir böyle bir durumda karşılaşmak istemiyorum diye

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Ağustos 2017, 11:45:26 »
otur konus ekimciyle  souc ne olur noward kaça getiirsiniz beni de kulak ustlerinden alıcaklardır bir arkadas ensesindeki kıllarıda aldırmıştı sendede var uzamazsa uzamasın seyrek olan yerlere onlarıda serpiştirirlercene altı sakal falan şu bu kafayı kapatabilceklermi onu konus
saçları ekmeydi dersin

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Ağustos 2017, 12:08:53 »
Manuel alim yapan yerlere ekim yaptirin ekim yaptiracaksaniz manuel alim yapan yerler serdar gorkem hakan doganau ioh hlc ve asmed koray erdogan muttalip keser var ekonomik durumunuza göre bir değerlendirme yapin

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2017, 12:22:14 »

donörüne herkes iyi diyecek ama bence zayıf.iyi düşün derim benim de böyleydi donörüm tahrip oldu

bu dönore kimse iyi demez. öyle 5000 greft çıkar diyene inanmayın.

Facebook Twitter Instagram