Gönderen Konu: Medeks 4900 kok.yas 35. Ekim 16.10.2021 tarihinde ekim yapildi.fotograflar ekte  (Okunma sayısı 11109 defa)

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yuhhh bu ne
Ne olmuş sana dostum evrim geçirmişsin darısı başıma
Medeks bu işi hakkıyla yapıyor helal olsun hemde uygun fiyata

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu nedir kardeşim maşallah inanılmaz olmuş :)

oxar

• Jr. Member
  • **
Herkese tesekkurler.isallah herkes guzel sonuc almasi dilegiyle

oxar

• Jr. Member
  • **
Evet arkadaslar 2 yil aradan sonra ikinci ekimimi ayni yere yaptirdim.orta bolge sıklastirildi ve ust bolgeye ekim yapildi.toplam 4700 greft.yorumlari alalim.

Edgar X

• Hero Member
Bence gerek yokmuş ama umarım bu ekimle dahada güzel olur dostum.

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun devam fotolarını bekleriz dostum.

oxar

• Jr. Member
  • **
3. Gun ilk yikamayi yaptim kendim bugun.ekstra hicbisey kullanmiyorum.hintell hoca nerdesin

oxar

• Jr. Member
  • **
Nu tepedeki siyah ligi simdi farkettim.sıkıntılı birsey degildir degilmi

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nu tepedeki siyah ligi simdi farkettim.sıkıntılı birsey degildir degilmi

Kan sızıntısına benziyor hocam, çöküntü olacak mı ona dikkat edin. Yıkama yapıyorsanız yapmayın, 5. günden itibaren yapmaya başlayın. Bu süreçte oranın durumunu takip edin ve merkeze gösterin. Geçmiş olsun, umuyorum bu operasyon da 1. operasyon gibi başarılı geçer ve saç defterini rafa kaldirirsiniz

oxar

• Jr. Member
  • **
Tesekkurler hocam yanitiniz icin.merkezede attim iki gun yikama yapma antibiyotigi ikiye cikar dedi bakalim.isallah nekroz olmaz

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler hocam yanitiniz icin.merkezede attim iki gun yikama yapma antibiyotigi ikiye cikar dedi bakalim.isallah nekroz olmaz

Söylediğime benzer bir şey söylemiş onlar da. Sigara içiyorsanız lütfen bu süreçte tüketmeyin. 2-3 gün sıkın dişinizi. Çay/kahve, kola vs. kafein içeren tüm içeceklere ara verin, mümkünse sudan başka bir şey tüketmeyin. Kafanızın donör bölgesi başta olmak günde 3-4 saat aralıklarda 3-5 dk parmak uçlarınızla masaj yapın. (Saç ekilen bölgeyi ellemeyin oraya yapmayın, alın bölgesine ve donör bölgesine yapabilirsiniz.) Antibiyotiklerinizin saatini asla şaşırmayın. Masaj sonrası kafanızı sağa sola öne arkaya yavaş yavaş olacak sekilde gün içinde 15-20 defa sallayın. Coraspin kullanmıyorsanız günde 1 Coraspin alabilirsiniz. (Bunu da merkeze belirtin kullanmadan önce.) Bu şekilde %90 oranında geçecektir, geçmese dahi çok ufak bir hasarla atlatacaksınız. Tekrar geçmiş olsun.

oxar

• Jr. Member
  • **
Tesekkurler hocam tavsiyeleriniz icin

Kocadağ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekim sonucu inanılmaz iyi.inşallah ikinci de çok daha iyi olur.

Karadenizlikel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Darısı başıma)

Facebook Twitter Instagram