Gönderen Konu: Medeks 4900 kok.yas 35. Ekim 16.10.2021 tarihinde ekim yapildi.fotograflar ekte  (Okunma sayısı 11119 defa)

oxar

• Jr. Member
  • **
Sampuanimi degistirsem yoksa baska biseymi kullansam acaba.ekim merkezine sordum mevcut saclarindir proscar5 mg ceyrek  kullan dedi

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
Sampuanimi degistirsem yoksa baska biseymi kullansam acaba.ekim merkezine sordum mevcut saclarindir proscar5 mg ceyrek  kullan dedi
Finasteride iste ben kullanabilirsiniz demistim zati :DD
Ben deyince yok doktor deyince ok
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sürecin güzel ama dht etkiliyor anlaşılan kendi saçlarında dökülme devam edebilir finasterid düşün derim.
Global Moderator

oxar

• Jr. Member
  • **
Kendi saclarimda dokulme durmustu aslinda.o yuzden sac ekimi karari vermistim.var olan saclarim dokuluyo yani anlasilan oylemi anlayayim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Atladığım bir durum var saç ekimi sonrası varolan saçlar etkiledi dökülme devam edebilir çünkü saçların alışık olduğu kan akışı düzeni değişiyor kafanı biraz desteklemen gerekiyor bu durumda
Global Moderator

oxar

• Jr. Member
  • **
120. Gun

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel artmış saçlar ama tepe tam belli olmuyor, güzel bir resim atarmısın başkan tepeden

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
120 gün için muazzam sonuç daha yılın başı gelişecektir çok beğendim süreci

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
 Aşallah 120 gün için çok hızlı güzel ve yoğun bir görüntü ortaya çıkmış başarılı bir saç ekimi süreci çok beğendim umarım gelişim hız kesmeden devam eder 120 gün için çok hızlı bir saç gelişimi
Global Moderator

duman134

• Sr. Member
120 günde harika gelişmiş ekilen saçlarınız maşallah süreç geçtikçe süper bir sonuç olacağı belli

oxar

• Jr. Member
  • **
Yorumlariniz icin hepinize tesekkurediyorum.ay ay gelismeleri atacagim.

Hkocaytu

• Yeni üye
  • *
  • İstanbul Hairline saç ekimi merkezi
Abicim ekiminiz hayırlı olsun gelişim çok güzel görünüyor inşaallah daha iyi olur.
Ancak tarihi yanlış yazmışsınız sanırım. Zaten ilk mesajlar eylülde dolayısıyla son attığınız fotoğrafta 150. Gün olması gerek benim de 120. Günüm dolacakta bunalıma sokmayın insanı :)
  • Ekim Merkezi ismi İstanbul Hairline saç ekimi merkezi

ImPaLa

• Hero Member
Ooo süper 120 günde joleyi sür sokağa çık olmuş saçlar :) maşallah çok güzel bir süreç

oxar

• Jr. Member
  • **
Fotograflar 24 ocak a  ait hocam.yani 128 gun. Bugun 145.gun

Facebook Twitter Instagram