Gönderen Konu: Medeks 4900 kok.yas 35. Ekim 16.10.2021 tarihinde ekim yapildi.fotograflar ekte  (Okunma sayısı 11094 defa)

oxar

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar kan dolasimi icin bu aletle masaj yapiyorum ve masaj esnasinda  sok dokulme asamasinda oldugum icin cok fazla sacim dokuluyor.acaba ekilen saclara zarar veriyormuyumdur?yorumlarinizi bekliyorum.her masaj yapisimda fotograftaki kadar dokulme oluyor.acaba bu aletle masaji biraksami

oxar

• Jr. Member
  • **
4. Hafta guncel foto ektedir

oxar

• Jr. Member
  • **
Masaj aletiyle her masaj yapisimda 25-30 tane dokulmelerim devam ediyor.masaj aleti ustte fotografta mevcut.bazen sacima zarar veriyormu diye endise ediyorum. Masaj aleti icin yorum yaparsaniz sevinirim

oxar

• Jr. Member
  • **
H

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şu an şok dökülme sürecindesin doğal olarak masaj için kullandığın aparat kullandığın an daha fazla dökülmesi normal şok dökülme sürecinde
şu an için sürecin sağlıklı rutin şekilde ilerliyor saç ekimi sürecin umarım güzel sonuç alırsın
Global Moderator

barbaross

• Sr. Member
masaj aletinin zarar verme olasılığı bence zayıf ama genede sen bir süre yapma derim .bu arada nerden aldın güzel bir şeye benziyor.

oxar

• Jr. Member
  • **
Bi sure kullanmiyacagim o aleti. Masaj aletini gecen hafta bimden aldim 12 tl

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
Bi sure kullanmiyacagim o aleti. Masaj aletini gecen hafta bimden aldim 12 tl
Ustadim kullanma bencede şok dokulme kendi olsun masaja sonra baslarsin
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

oxar

• Jr. Member
  • **
42.gun guncel fotolar ektedir.donor bolgedeki kucuk bosluk kapanirmi sizce hintel hocam

oxar

• Jr. Member
  • **
Sok dokulme bitmek uzere

Jokers

• Full Member
Hocam donördeki kabuklanma ve döküntü ne zaman geçti? Ben 7 gün oldu ektireli son iki gündür dönorda beyaz beyaz kabuk ve döküntü mevcut

Münir

• Sr. Member
donör bölge en başta kötüymüş zaten ama bu halde kalmaz merak etme bir kaç aya toparlar.

Hairtransplant

• Hero Member
Şok dökülmeniz bitmiş umarım her şey bundan sonrada yolunda gider güzel saçlarınız olur

oxar

• Jr. Member
  • **
70. Gun kararmalar basladi

Facebook Twitter Instagram