Gönderen Konu: Medeks 4900 kok.yas 35. Ekim 16.10.2021 tarihinde ekim yapildi.fotograflar ekte  (Okunma sayısı 11071 defa)

oxar

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar bugun ekimimin 7. Gunu kabuk dokumu olan gun pazar gunune geliyor bende ekim merkezini aradim ve 10. Gun pazara denk geliyor ne zaman geliyim dedigimde cumartesi yani ekimin 9 gunu gelebilirsin dediler.sizce cumartesimi gideyim yoksa pazartesimi.son fotograflar ekte.7 gunluk fotolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Pazartesi git ya da 9 günde kabuklar iyice olgunlaşırsa gidersin duruma göre davran yani
Global Moderator

oxar

• Jr. Member
  • **
11. Gun kabuk dokumu sonrasi fotograflari yukluyorum.yorumlarinizi bekliyorum.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şu an çok sağlıklı bir görüntü var hem ekim alanında hemde donör bölgede umarım süreç bu şekilde devam eder ekiminiz hayırlı olsun hocam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası görüntü gayet güzel duruyor temiz ve sık hayırlısı olsun
Global Moderator

oxar

• Jr. Member
  • **
Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.bundan sonra gelismeleri aylik olarak atarim hintel hocam

SOMALI35

• Full Member
Kabuk dökümü sonrası görüntü gayet güzel temiz görünüyor
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

oxar

• Jr. Member
  • **
Hintel hocam bu surecte kan dolasimi ici   parmaklarimizla yukaridan asagiya masajmi yapmamiz gerekli.saca zarar gelmez degilmi

Benkeldeğilim

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı olsun söylediğiniz gibi benzer dökülmemiz var. Sağlıklı bir görüntü mevcut. Parmak uçlarınızla ya da bazı masaj aletleri var onlarla masaj yapabilirsiniz. Ben herhangi bir zararını görmedim günlük masaj yapıyorum parmaklarımla
  • Ekim Tarihi: 24.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi AKL saç Ekim Hasan AKIL
  • Greft Miktarı 4605
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Booster şampuan, Booster saç serumu 5 Fıs, Multi vitamin hap.( Hap 5. Ayda bitti ), Günlük çiğ badem ve kabak çekirdeği, Ocean 1000lik D vitamini 5. Aydan sonra

oxar

• Jr. Member
  • **
Arkadaslar sac ekimimin 20. Gunu malum ekim merkezini verdigi sampuan bitti.devaminda kullanacagim sampuan tavsiyesi verebilirmisiniz.ekim oncesi saclarim cabuk yaglanan cinsdeydi.gerci hala ayni.yorumlarinizi ve tabsiyelerinizi bekliyorum

oxar

• Jr. Member
  • **
Buda 20. Gun fotograflarkm

barbaross

• Sr. Member
çok iyi görünüyor şok dökülme daha başlamadı heralde.

oxar

• Jr. Member
  • **
Baslamadi hocam galiba.yada ben anlamiyorum.ufak tefek 5-6 tane yastikta kil girdum ama koku yoktu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen artık başlamıştır dostum sağlıklı süreç hayırlısı olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram