Yaw bu medeks iyi saç ekiyorda,adamlarda inanılmaz nekroz vakası var,anlamıyorum neden oluyor ya
%90 sık ekim/kanal açımından kaynaklanıyor, %10 kişinin kendi kan akışından kaynaklanıyor. İstisnasız hiçbiri de nekrozu kabul etmiyor, nekroz değil deyip geçiştiriyor. Halbuki bal gibi nekroz. Belki erken müdahale edilse zarar en aza indirgenecek ama "aman markam zedelenmesin." zihniyeti, markayı daha çok zedelediğinin farkında değil. Hocam bu kafanızdaki nekroz, kim değil şu bu diyorsa yalan söylüyor. İlk yorumumda kuru kana benzettiğimi duruma göre belli olacağını belirtmiştim. Şuan nekroz bayağı yayılmış ve yaralanmalar gerçekleşmiş. Korkulacak ve panik yapılacak bir durum söz konusu değil, merkezinizin dediklerini uygulamaya devam edin. Şuanki hedefiniz nekrozun daha da büyümeden en az hasarla atlatma olsun. O bölgede saç çıkmayacak. Kök olsa dahi zamanla dökülecek. Dokunuz iyileştikten sonra (ortalama 8-12 ay sürebilmekte) merkeziniz revize ekimi gerçekleştirsin. Ne kadar greft gider bilmiyorum ama büyüklüğe göre 50-100-150-200 greft vs. değişiklik gösterebilir. DHI tekniği ile tekrardan herhangi bir kesim yapmadan ekim yapılabilir. Nekrozun bu şekilde çözümü var ancak sürecinizi biraz daha uzatır. Ömürlük dert edilebilecek bir mesele değil. Nekroz kısmını ben şahsi olarak kliniğe bağlıyorum. Belirttiğim gibi artık stres yapmaktan ziyade çözüm üretmeye odaklanmalısınız. Bunun için de forumda pek çok konu mevcut onlara da göz atabilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun, umuyorum en az hasarla atlatırsınız.