Gönderen Konu: CLİNİCHAİR 26.07.2017 SAÇ EKİMİ - 3577 Greft  (Okunma sayısı 21978 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: CLİNİCHAİR 26.07.2017 SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2017, 22:20:27 »
Alımınız micromotor ile yapılmış. manuel alımda , alım yapılan cihaz elektrik motoru ile çalışmaz, tornavida mantığında olduğu gibi el gücü ile çalışır. Yan taraflardaki alım izlerine bakılırsa mikromotor kullanıldığı belli.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2017, 22:39:54 »
Sayfalarında 4000 greft olarak paylaşmışlar senin ekimini.
Bu arada instagram ve face Teki paylaşılmalarını tek tek inceledim, ön cigi doğallık konusunda basarılı örnekler var. Bu ekibin Ekim'leri tutar gibi geldi bana.. ekimini yakınen takibe aldım, paylaşımlarını kesmezsin Umarım.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2017, 23:50:19 »
hayırlısı olsun hocam öncelikle
manuel alım olduğundan emin misiniz? fiyatları çok uygun çünkü
micromotor olmasın alım yöntemi?

ell tek tek alım yapıldı herhangi bir cihaz yoktu. fiyat 4500 normalde ben biraz referans ve pazalık ile peşin bir de 3750 ye anlaştım

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2017, 23:56:02 »
Alımınız micromotor ile yapılmış. manuel alımda , alım yapılan cihaz elektrik motoru ile çalışmaz, tornavida mantığında olduğu gibi el gücü ile çalışır. Yan taraflardaki alım izlerine bakılırsa mikromotor kullanıldığı belli.

donörü uyuşturduktan sonra küçük bi cihaz çalıştırdı micromotor derken onu kastediyorsan tam hakim değilim ama o cihaz greft toplamadı sadece saç derisini kabartmak için kullanıyoruz grefleri alırken kolaylık olsun diye dedi sonra eliyle cımbız gibi bir şeyle grefleri tek tek aldı.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Ağustos 2017, 23:59:11 »
Sayfalarında 4000 greft olarak paylaşmışlar senin ekimini.
Bu arada instagram ve face Teki paylaşılmalarını tek tek inceledim, ön cigi doğallık konusunda basarılı örnekler var. Bu ekibin Ekim'leri tutar gibi geldi bana.. ekimini yakınen takibe aldım, paylaşımlarını kesmezsin Umarım.

evet sayfalarında 4000 greft olarak paylaşmışlar onu gördüm
grefler alındığında tam net sayı kaç dedim 3570 dediler hatta biraz fazla aldık çok sık olacak dediler.
başarılı örnekleri var umarım istediğim sonucu alırım paylaşıma devam edicem.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2017, 23:59:59 »

donörü uyuşturduktan sonra küçük bi cihaz çalıştırdı micromotor derken onu kastediyorsan tam hakim değilim ama o cihaz greft toplamadı sadece saç derisini kabartmak için kullanıyoruz grefleri alırken kolaylık olsun diye dedi sonra eliyle cımbız gibi bir şeyle grefleri tek tek aldı.

Alınınız manuel değil micro motor ile yapılmış... şarjlı matkap gibi bir cihaz ile (sizin küçük cihaz dediğiniz) greft çeperleri kesiler halinde oyulur, yine sizin cımbız diye tabir ettiğiniz aletler ile toplanır.
Ben çok ümitliyim ekimimizden, umarım iyi sonuçlar alırsınız.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 02 Ağustos 2017, 00:01:30 »

Alınınız manuel değil micro motor ile yapılmış... şarjlı matkap gibi bir cihaz ile (sizin küçük cihaz dediğiniz) greft çeperleri kediler halinde oyulur, yine sizin cımbız diye tabir ettiğiniz aletler ile toplanır.
Ben çok ümitliyim ekimimizden, umarım iyi sonuçlar alırsınız.

anladım micromotor ile yapılmış olması bir dezavantaj mı kötü mü yani

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2017, 00:03:40 »
herzaman degil... gayet güzel alım yapılmış.. merak ermeyin donör sıkıntısı yasamayacaksınız.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2017, 00:05:45 »
herzaman degil... gayet güzel alım yapılmış.. merak ermeyin donör sıkıntısı yasamayacaksınız.

teşekkür ederim içimi rahatlattınız herkes micromotor mu deyince sanırım olmaması gerekirdi diye düşündüm

colak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2017, 16:26:03 »
BENDE İZMİRDEYİM.6 YIL ÖNCE SAÇ EKİMİ MACERAM OLDU. AMA NETİCE OLUMSUZ.ŞİMDİ BİR KEZ DAHA DENEYECEĞİM.
CLİNİK HAİRDE EKTİRMEYE KARAR VERMENE NEDEN NEYDİ.ÖNCEKİ EKİMLERİ GÖRDÜN MÜ? KANLLARI VE ALIMI KİM YAPIYOR.
EKİP TECRÜBELİ Mİ?

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Ağustos 2017, 20:05:08 »
1 hafta oldu temizlenme bugün yapıldı.fotoğrafları atıyorum.
gidişat hakkında yorum yapan olursa sevinirim.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Ağustos 2017, 20:09:36 »
BENDE İZMİRDEYİM.6 YIL ÖNCE SAÇ EKİMİ MACERAM OLDU. AMA NETİCE OLUMSUZ.ŞİMDİ BİR KEZ DAHA DENEYECEĞİM.
CLİNİK HAİRDE EKTİRMEYE KARAR VERMENE NEDEN NEYDİ.ÖNCEKİ EKİMLERİ GÖRDÜN MÜ? KANLLARI VE ALIMI KİM YAPIYOR.
EKİP TECRÜBELİ Mİ?

orda yaptıran 7-8 kişile birebir görüştüm ekimlerini gördüm internette araştırdım ekimlerine baktım olumsuz herhangi bir eleştireye şikayete rastlamadım. ekim yaptıran herkes çok memnun olduğunu söyledi. kanalları,alımı ve ekimi 5-6 kişilik bir ekip yapıyor anestesi uzmanı hemşirelerden oluşan clinic te dr var ancak ekim olayına karışmıyor ön çigiyi belirleyen kişi başka.
18 yıllık bir tecrübeleri varmış. bende güvenmedim ilk başlarda sonucum ne olacak beklentimi karşılayacak mı bilmiyorum ama uzun araştırmalarım sonucu bu merkeze gittim görüştüm direk randevu aldım başka merkezle görüşme gereği hissetmedim kendimde.

ssdd

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Ağustos 2017, 15:36:32 »
ekim bölgesindeki kızarıklık normal midir acaba ne kadar sürede geçiyor tecrübeli arkadaşlar söyleyebilirse sevinirim.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 03 Ağustos 2017, 15:38:31 »
ekim bölgesindeki kızarıklık normal midir acaba ne kadar sürede geçiyor tecrübeli arkadaşlar söyleyebilirse sevinirim.

normaldir hocam. birçok konuda ekim yapan arkadaşlarda kızarıklık durumlarına bakabilirsiniz. ortalama 3 ay gibi bir süre devam edebiliyor.

Facebook Twitter Instagram