Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 4 yıldır uzaktan takip ediyordum bu siteyi ve nihayet karar verip saç ekimini Antalya’da Esma Hanım’a yaptırdım. Kalem tekniğini uyguluyor olmaları tercihimde önemli bir yer tuttu. Tabi bu süreçte olumlu -olumsuz şeyler yaşadım. Bunları burada paylaşmak önemli çünkü bu şekilde hem saç ekim merkezleri kendi eksikliklerini görmeli hem de ektirmek isteyenlere yol göstermeli.
Kısaca ekim sürecimden bahsetmek istiyorum ;
12 Haziran da Antalya’ya indim ve Serkan Bey beni havaalanında karşıladı. Otele yerleştikten sonra ertesi gün otelde kahvaltımı yaptıktan sonra Serkan Bey otelden alıp ekimin yapılacağı hastaneye götürdü.
Orada genel bir kontrol ve kan tahlilinden sonra planlama için Serkan Bey ve Esma Hanımla kısa bir görüşme yaptık. Açıklığım ön taraflarda olduğu için yoğunluğu ön taraflara vermeye karar verdik. Yaklaşık 3000 bin saç 1000 sakal diye planlama yaptık.
İlk günki ekimin ilk seyansı rahat geçti ama ikinci seyansında sağ tarafımda bir ağrı oluştu. Neyse bir şekilde bitirdikten sonra beni otele bıraktılar. İlk akşam yoğun bir baş ağrısı yaşadım fakat gece ağrı geçti. 2.gün ki operasyona başladığımızda sağ tarafımdaki ağrı tekrar nüks etti ve bu acıya dayanamadım ve sakaldan ekim yapılmasını istemedim. Çünkü ikinci gün artık başımdaki ağrı dayanılmayacak düzeydeydi. Ve sakal ekimini kaldıracak gücü bulamadım kendim de. Bunda Esma Hanım’ın elinin ağırlığının etkisi olduğunu düşünüyorum. Gerçekten eli çok ağır ve canım gerçekten çok yandı ikinci gün. Anestezi etki etmedi artık.
Esma Hanım bunu görmesine rağmen daha hassas davranmadı. Zaten bu konuda çok fazla şikayet aldığını da belirtti kendisi.
Bence bu konuda kendisini bir noktada geliştirmeli.
Bunun dışında diğer hoşuma gitmeyen bir konu ise , ekim esnasında Esma Hanım’ın yardımcısıyla gereksiz konular açmasıydı. Başka kadınların dedikodusu , nereye pikniğe gidileceği gibi muhabbetler yapılması beni rahatsız etti. Çünkü dikkat gerektiren bir iş olduğunu düşünüyorum ve bu tarz gereksiz muhabbetler küçük hatalara davetiye çıkarabilir ve ben gerçekten orda acı çekerken onların başka kadınlarla olan dedikodularını dinlemek beni gerdi.
Bunların dışında genel bir problem yaşamadım.
Greflerime gelecek olursak 3’lü greftlerim çoğunluktaydı. Bunun da kapatacılığı arttıracağı söylendi. Bu süreci merakla bekliyorum ben de.
Siz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Çünkü çok fazla kaygılarım var bu süreçte