Lauri hocam teşekkürler ekim öncesi verdiğiniz tavsiyeler çok işime yaradi. Sizden alacağım çok öneri var . Fin konusundaki kararsizligim xpecia kullanmaya başladığımda libido düşüsü yaptı ama saçimdaki dökülmeyi de stabil hale getirdi yani ben de ise yaradi . Şimdi fin kullansam yanında daha fazla yan etki görür muyum diye düşünüyorum. Veya kullanmazsam çok fazla bir şey değişir mi sonuçtan. Siz de nasil etki gösterdi gözle görülür bir iyilesme oldu mu saçlarda?
Kişiden kişiye çok değişir. Xpecia ile saçında ilerlemeye gördün, stabilleşme gördüysen finasın da işe yaraması muhtemel bence.
Finas işe yarar mı yaramaz mı birşey diyemem. Ki hiç ilaç kullanmadan da gayet iyi sonuçlar alan da var, kullanmasına rağmen mutsuz sonuç alan da var.
Ben kendi saçlarım çok zayıflamış olduğu için ekim öncesinde bir süre kullanmıştım beklediğim faydayı görmediğim için bırakmış, ani karar verdiğim ekim sonrası yine başladım. Bilmiyorum işe yarıyor mu hiç kullanmasam da şu an aynı yerde olur muydum bilmiyorum. Çooook çooook muğlak konular bunlar. Herkeste farklı konular.