Gönderen Konu: 14.09.2021 Asuman hair 5000 greft yaş :26  (Okunma sayısı 21348 defa)

Ned Stark

• Full Member
14.09.2021 Asuman hair 5000 greft yaş :26
« : 15 Eylül 2021, 22:41:02 »
Herkese merhaba değerli forum üyeleri. Ben de  foruma borcumu ödemeye geldim. Bu süreçle ilgili her şeyi bu siteden sizlerden öğrendim. Ve her zaman olduğu gibi başta bu siteyi kuran @Hintell hocam olmak üzere yardimci olan herkese teşekkür ederim. @javelin sana da ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim çok yardimci oldun bana. 14.09.2021 tarihinde Asuman hair de saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim
5-6 aydır merkez arayisindaydim ve sonunda Asuman hanim ve ekibinde karar kildim. Süreci merak edenler için kısaca bahsedeyim. Yaklaşık 17 yaşımdan beri saçlarım dökülüyordu.Üstune doğuştan ince telli bir yapiya sahip olduğu için baya seyrek görünüyordu. 2 ay önce Asuman hairle wp üzerinden iletişime geçtim ve ekim gününe kadar  günde 2 xpecia+ prozinc plus losyon(  donor bölgesine)+ şampuanı kullandım. Klinikten bahsetmek gerekirse ;
Asuman Hanım: Ekibin şefi. Çok güler yüzlü gerek bilgi gerekse tecrübesi açısından sizi güvende hissettiriyor. Sohbeti çok hoş merkeze gittiğimde baya gergindim fakat kendisiyle konuştuktan sonra sağolsun rahatladim . Ekim günü çizimi kendisi yapti ekim alanini belirledi donor durumunu da iyice inceledi benim fikrimi de sordu ve sonunda planlama tamamlandı.
Ekim öncesi prp için kan alımı gerçekleşti ve anestezi işlemine geçildi
Anestezi süreci biraz ağrılı geçti fakat beni en çok yoran şey sabit şekilde durmak oldu normal hayatta pek yerimde durabilen biri değilimdir. Enes bey sağolsun ekim alanina anestezi yapılırken acı cekmiyeyim diye baya uğraştı . Sonrasinda Asuman hanım kanalları açtı ve ekim süresince sık sık uğradi, son dokunuşları da kendisi yaptı. Ayrica Sümeyye hanıma,Elif hanima ve Leyla hanımda da çok teşekkür ederim . Baya uğraştilar sağolsunlar.  Bugün  merkezde ilk yıkama gerçekleşti . Merak edenler için emsey hastanesinin yanındaki emin rezidansta kalıyorum. Yakin olmasi sebebiyle burayı seçtim. Konaklama için merak edenler olursa gerekli bilgileri veririm. Süreci elimden geldiğince devamli  paylaşacağım.

Kullanacağım takviyeler
( İlk hafta kullanilicak olan Prednol,coraspirin, fito ,cipro dışında)
Mossi set( vitamin , sprey,losyon, şampuan)
Her gün sabah akşam xpecia
Finasterid kullanma konusunda kararsizligim sürüyor.
1. gün sabah aksam xpecia
2. Gün propecia + mossi vitamin
+ Her gün bir avuç kabak çekirdeği ve düzenli beslenme
Şeklinde bir takviye döngüsü düşünüyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacim var yorum yaparsaniz sevinirim.

Ned Stark

• Full Member
Ynt: 14.09.2021 Asuman hair 5000 greft yaş :26
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2021, 22:45:46 »
Herkese merhaba değerli forum üyeleri. Ben de  foruma borcumu ödemeye geldim. Bu süreçle ilgili her şeyi bu siteden sizlerden öğrendim. Ve her zaman olduğu gibi başta bu siteyi kuran @Hintell hocam olmak üzere yardimci olan herkese teşekkür ederim. @javelin sana da ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim çok yardimci oldun bana. 14.09.2021 tarihinde Asuman hair de saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim
5-6 aydır merkez arayisindaydim ve sonunda Asuman hanim ve ekibinde karar kildim. Süreci merak edenler için kısaca bahsedeyim. Yaklaşık 17 yaşımdan beri saçlarım dökülüyordu.Üstune doğuştan ince telli bir yapiya sahip olduğu için baya seyrek görünüyordu. 2 ay önce Asuman hairle wp üzerinden iletişime geçtim ve ekim gününe kadar  günde 2 xpecia+ prozinc plus losyon(  donor bölgesine)+ şampuanı kullandım. Klinikten bahsetmek gerekirse ;
Asuman Hanım: Ekibin şefi. Çok güler yüzlü gerek bilgi gerekse tecrübesi açısından sizi güvende hissettiriyor. Sohbeti çok hoş merkeze gittiğimde baya gergindim fakat kendisiyle konuştuktan sonra sağolsun rahatladim . Ekim günü çizimi kendisi yapti ekim alanini belirledi donor durumunu da iyice inceledi benim fikrimi de sordu ve sonunda planlama tamamlandı.
Ekim öncesi prp için kan alımı gerçekleşti ve anestezi işlemine geçildi
Anestezi süreci biraz ağrılı geçti fakat beni en çok yoran şey sabit şekilde durmak oldu normal hayatta pek yerimde durabilen biri değilimdir. Enes bey sağolsun ekim alanina anestezi yapılırken acı cekmiyeyim diye baya uğraştı . Sonrasinda Asuman hanım kanalları açtı ve ekim süresince sık sık uğradi, son dokunuşları da kendisi yaptı. Ayrica Sümeyye hanıma,Elif hanima ve Rümeysa hanımda da çok teşekkür ederim . Baya uğraştilar sağolsunlar.  Bugün  merkezde ilk yıkama gerçekleşti . Merak edenler için emsey hastanesinin yanındaki emin rezidansta kalıyorum. Yakin olmasi sebebiyle burayı seçtim. Konaklama için merak edenler olursa gerekli bilgileri veririm. Süreci elimden geldiğince devamli  paylaşacağım.

Kullanacağım takviyeler
( İlk hafta kullanilicak olan Prednol,coraspirin, fito ,cipro dışında)
Mossi set( vitamin , sprey,losyon, şampuan)
Her gün sabah akşam xpecia
Finasterid kullanma konusunda kararsizligim sürüyor.
1. gün sabah aksam xpecia
2. Gün propecia + mossi vitamin
+ Her gün bir avuç kabak çekirdeği ve düzenli beslenme
Şeklinde bir takviye döngüsü düşünüyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacim var yorum yaparsaniz sevinirim.

Ekim öncesi
  • Ekim Tarihi: 14.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2021, 22:47:42 »
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2021, 22:49:02 »
Bu da ekim sonrasi
2. Gün İlk yıkama merkezde gerçekleşti
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2021, 22:50:27 »
Kafa da baya şişlik var görselde fark ediliyor zaten 2 kafa çıkmış yanlardan . Yorumlarınızı bekliyorum🙂
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2021, 22:54:28 »
Hayırlı olsun dostum, umarım çok güzel sonuçlar alırsın. Asuman hanımın ekimleri çok güzel başarı oranı yüksek. Seninkinde de bir sorun görünmüyor.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2021, 23:08:36 »
Hayırlı olsun dostum, umarım çok güzel sonuçlar alırsın. Asuman hanımın ekimleri çok güzel başarı oranı yüksek. Seninkinde de bir sorun görünmüyor.
Çok teşekkür ederim hocam. Sizin süreci de inceledim maşallah donor çok iyi toparlamis gayet güzel ilerliyor umarim dilediğimiz saçlara kavuşuruz
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2021, 23:38:28 »
Hayırlı olsun ned stark sürecini baştan sona takip edeceğim ben de orayı düşünüyorum medikal tedavi uyguluyorum şuan ekim sıklığı ve planlaman çok guzel proscar deniyorum şuan ilk başta xpecia ile aldım yan etki gördüm daha önce xpecia ve Solgar biotin denediğimde olumlu erkisini görmüştüm proscar az yan etki yaptı karasizim gene düşünebilirsin tabi 3 gün ara verdim yan etki(meni sivilasmasi) geçti bakalım bu arada oteli anlatabilir misin ücret sabah akşam yemeklerini nasıl hallediyorsun

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #8 : 16 Eylül 2021, 00:16:44 »
Kardeşim hayırlı olsun ekimin, saçlar erken terk etmiş seni.. :D Ama donörde, maşAllah tam tersi, kafana takma ben burdayım demiş.. :D Ekim harika sıklıkla ekilmiş, Asuman hanım kanal açma konusunda maşAllah kendini iyice aşmış görünüyor, özellikle önden 4-5 parmak kısım çok sık duruyor, fazla fire vermezse mutlu eder bu Ekim seni, Kazasız belasız iyi süreçler diliyorum, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #9 : 16 Eylül 2021, 00:28:34 »
Hayırlı olsun ned stark sürecini baştan sona takip edeceğim ben de orayı düşünüyorum medikal tedavi uyguluyorum şuan ekim sıklığı ve planlaman çok guzel proscar deniyorum şuan ilk başta xpecia ile aldım yan etki gördüm daha önce xpecia ve Solgar biotin denediğimde olumlu erkisini görmüştüm proscar az yan etki yaptı karasizim gene düşünebilirsin tabi 3 gün ara verdim yan etki(meni sivilasmasi) geçti bakalım bu arada oteli anlatabilir misin ücret sabah akşam yemeklerini nasıl hallediyorsun
Teşekkür ederim hocam umarım sen de en doğru kararı verirsin merkez konusunda. Geçmiş olsun yan etki yapmasi kötü olmuş xpecia ben de baya işe yaradi hafif libido düşüşü yaşadım başlarda ama sonradan düzeldi ve gayet memnunum . Şimdi propecia da eklemeyi düşünüyorum saçları desteklemek adına bakalim kararsizim bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır . Otel günlük ücreti asuman hanımın hastalarina 230₺ (kahvaltı,yemek yok)  odalar çok ferah ve güzel begendim ben . Kahvaltı ekstra 35₺ fakat hic başarılı değildi kahvaltısı . Merkezin hemen dibinde zaten bu yüzden tercih ettim burayı. Eğer kalacaksaniz hemen kapida marketler var ordan alışverişini yapin en azinda kahvaltilik alip dolaba atın daha uygun ve daha iyi olur
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #10 : 16 Eylül 2021, 00:29:51 »
Kardeşim hayırlı olsun ekimin, saçlar erken terk etmiş seni.. :D Ama donörde, maşAllah tam tersi, kafana takma ben burdayım demiş.. :D Ekim harika sıklıkla ekilmiş, Asuman hanım kanal açma konusunda maşAllah kendini iyice aşmış görünüyor, özellikle önden 4-5 parmak kısım çok sık duruyor, fazla fire vermezse mutlu eder bu Ekim seni, Kazasız belasız iyi süreçler diliyorum, Bol şans.. |-onayisareti-| (^_^)
Sesimi duydun abi beni de kurtar şu lanetten 😅 teşekkür ederim yorumun için medikal tedaviler hakkinda ne düşünüyorsun ?
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Eylül 2021, 01:11:24 »
Hayırlı olsun saç ekimi kendi saçlarım çok ince onlar dökülmeye devam edecek korumak istersen medikal tedavi de destekliyebilirsib saç ekimi Planlama gayet güzel Ekim gayet sık yapılmış ön çizginin 100 altlarına gayet uyumlu estetik bir çizgi tepe bölgesi zor oraya ileride 1 Ekim daha gerekebilir zaten açıklığın fazla olduğu için iyi bir sonuç için 2 Ekim gerekiyor sana bu içimde öyle ortada gayet güzel olur diye düşünüyorum umarım saç ekimi seni mutlu eder geçmiş olsun
Global Moderator

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #12 : 16 Eylül 2021, 01:27:51 »
Hayırlı olsun saç ekimi kendi saçlarım çok ince onlar dökülmeye devam edecek korumak istersen medikal tedavi de destekliyebilirsib saç ekimi Planlama gayet güzel Ekim gayet sık yapılmış ön çizginin 100 altlarına gayet uyumlu estetik bir çizgi tepe bölgesi zor oraya ileride 1 Ekim daha gerekebilir zaten açıklığın fazla olduğu için iyi bir sonuç için 2 Ekim gerekiyor sana bu içimde öyle ortada gayet güzel olur diye düşünüyorum umarım saç ekimi seni mutlu eder geçmiş olsun
Teşekkür ederim hintell hocam. Medikal tedavi için fikrin nedir ? Xpecianin bana baya yarar sağladığını düşünüyorum. Yanina propecia da eklemeli miyim sence ? Eklersem gün aşırı şekilde dönüşümlü kullanacağım ikisini sence uyumlu olur mu yeterince etki gösterir mi ? 
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Eylül 2021, 01:32:17 »
Teşekkür ederim hintell hocam. Medikal tedavi için fikrin nedir ? Xpecianin bana baya yarar sağladığını düşünüyorum. Yanina propecia da eklemeli miyim sence ? Eklersem gün aşırı şekilde dönüşümlü kullanacağım ikisini sence uyumlu olur mu yeterince etki gösterir mi ?

Bence ekle ama sen karar vermelisin.
Global Moderator

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 16 Eylül 2021, 10:37:26 »
Ekimin hayırlı olsun. Umarım gönlünce bir sonuca ulaşırsın.

Özellkle tepe bölgesindeki saçlar için, hem mevcuttakiler hem de ekilenlerin sıhhatini yüksek tutmak için, Hintell’in de dediği gibi finas’ı araştırabilirsin. Bence en azından bir dene, yanetki vs oldu rahatsız oldun bırakırsın.

Tepedeki saçların (ki benden iyi durumdaymş) zayıflamış ki, aralarına da ekim yapıldığı için biraz daha zayıflamaları muhtemel. Kendimde gördüğüm kadarıyla ekim üzerinden 4 aya yakın bir süre geçmesine rağmen hala ekim öncesindeki hallerine gelemedi oradaki teller. Belki biraz daha zamana ihtiyaç vardır belki de gerçekten zayıflamıştır bilemiyorum ama, mevcudu korumak da büyük faktör.

Tekrar geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram