Herkese merhaba değerli forum üyeleri. Ben de foruma borcumu ödemeye geldim. Bu süreçle ilgili her şeyi bu siteden sizlerden öğrendim. Ve her zaman olduğu gibi başta bu siteyi kuran @Hintell hocam olmak üzere yardimci olan herkese teşekkür ederim. @javelin sana da ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim çok yardimci oldun bana. 14.09.2021 tarihinde Asuman hair de saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim
5-6 aydır merkez arayisindaydim ve sonunda Asuman hanim ve ekibinde karar kildim. Süreci merak edenler için kısaca bahsedeyim. Yaklaşık 17 yaşımdan beri saçlarım dökülüyordu.Üstune doğuştan ince telli bir yapiya sahip olduğu için baya seyrek görünüyordu. 2 ay önce Asuman hairle wp üzerinden iletişime geçtim ve ekim gününe kadar günde 2 xpecia+ prozinc plus losyon( donor bölgesine)+ şampuanı kullandım. Klinikten bahsetmek gerekirse ;
Asuman Hanım: Ekibin şefi. Çok güler yüzlü gerek bilgi gerekse tecrübesi açısından sizi güvende hissettiriyor. Sohbeti çok hoş merkeze gittiğimde baya gergindim fakat kendisiyle konuştuktan sonra sağolsun rahatladim . Ekim günü çizimi kendisi yapti ekim alanini belirledi donor durumunu da iyice inceledi benim fikrimi de sordu ve sonunda planlama tamamlandı.
Ekim öncesi prp için kan alımı gerçekleşti ve anestezi işlemine geçildi
Anestezi süreci biraz ağrılı geçti fakat beni en çok yoran şey sabit şekilde durmak oldu normal hayatta pek yerimde durabilen biri değilimdir. Enes bey sağolsun ekim alanina anestezi yapılırken acı cekmiyeyim diye baya uğraştı . Sonrasinda Asuman hanım kanalları açtı ve ekim süresince sık sık uğradi, son dokunuşları da kendisi yaptı. Ayrica Sümeyye hanıma,Elif hanima ve Leyla hanımda da çok teşekkür ederim . Baya uğraştilar sağolsunlar. Bugün merkezde ilk yıkama gerçekleşti . Merak edenler için emsey hastanesinin yanındaki emin rezidansta kalıyorum. Yakin olmasi sebebiyle burayı seçtim. Konaklama için merak edenler olursa gerekli bilgileri veririm. Süreci elimden geldiğince devamli paylaşacağım.
Kullanacağım takviyeler
( İlk hafta kullanilicak olan Prednol,coraspirin, fito ,cipro dışında)
Mossi set( vitamin , sprey,losyon, şampuan)
Her gün sabah akşam xpecia
Finasterid kullanma konusunda kararsizligim sürüyor.
1. gün sabah aksam xpecia
2. Gün propecia + mossi vitamin
+ Her gün bir avuç kabak çekirdeği ve düzenli beslenme
Şeklinde bir takviye döngüsü düşünüyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacim var yorum yaparsaniz sevinirim.