Gönderen Konu: finasteride basladim yas 18  (Okunma sayısı 4867 defa)

Andrea

• Hero Member
Ynt: finasteride basladim yas 18
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2021, 23:48:25 »
Ben de 22 yaşındayım ilerleyen günlerde Dutasteride başlayacağım bakalım forumda bir konu açarım deneyimlerimi paylaşacağım hakkında hayırlısı kardeşim konunu mutlaka takip edeceğim

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2021, 01:38:42 »
Ben de 22 yaşındayım ilerleyen günlerde Dutasteride başlayacağım bakalım forumda bir konu açarım deneyimlerimi paylaşacağım hakkında hayırlısı kardeşim konunu mutlaka takip edeceğim
Hocam fine daha yeni ısınmaya başlıyorum dutasterid nedir? Genelikle jinokomasti yaptığı ile ilgili şikayetler görmüştüm dutasla alakalı. Erektil disfonkaiyon da yaptığını söylemişlerdi. En güvenlisi ön bölgeye ekim yaptırıp vertexi korumak için fin almak gibi duruyor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 27 Eylül 2021, 18:36:06 »
Benim yaşımdaki çoğu arkadaşın fikriyle aynı fikirdeyiz ben malesef şakaklarda ki dökülmemin önüne geçemedim ve bir anda farkettim temporal bölgelerin döküldüğünü şu aşamada 22 yaşındayım ve verteks bölgesinde seyrelmelerimin olduğunun 2 yıldır farkındayım dutasterid ilacı da finasterid ilacıyla aynı etkilere ve yanetkilere sahip daha kuvvetli bir ilaç lakin FDA onayı bulunmamakta sadece bir de bilimsel araştırmalarda dutasterid adlı ilacın finasteride göre çok daha saç büyümesinde etkili olduğu ispatlanılmış yani finasteride göre daha ağır olduğu bilinmekte ben ilacı çok araştırdım yabancı forumlarda da insanlar önce finasteridi deneyip sonuç alamadıkları zaman dutasteride yöneliyorlar ben sadece bilgilendirmek istedim kesinlikle kafanı bulandırmak istemem kardeşim kendince güzel bir yol çizmişsin finasteridi umarım sorunsuzca ve faydalı bir şekilde istikrar sağlayarak bırakmadan devam et yüksek ihtimalle ben amacına ulaşacağın kanaatindeyim aynısı kendi açımdanda geçerli işin özü dökülme ve seyreklikler ileri aşamaya gelmeden bunu durdurup kontrol altına alıp saçsız olan ön bölgeye düşük sayıda graft ektirip bu işi çözmek bütün yaşıtlarımızın hedefi bu açıdan bu forumda olduğumuz için ve erken zamnanda tanışıp bunların farkına vardığımız için çok şanslıyız demek istiyorum bu düşüncelerimizin en önemli faydalarından bir diğeri de eğer dökülmeyi şimdiden kontrol altına alıp ileride ekim için olabildiğince düşük sayıda graft amaçlarsak olası bir ihtimale karşı 2. hatta 3. ekim için bile şansımız yüksek olacaktır fazla uzattım kusara bakma özür dilerim ama işin özeti bu şekilde her neyse mutlaka konunu takibe aldım deneyimlerimizden birbirimizi bilgilendirip çözüm ararız sağlıcakla...

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 27 Eylül 2021, 18:58:33 »
Benim yaşımdaki çoğu arkadaşın fikriyle aynı fikirdeyiz ben malesef şakaklarda ki dökülmemin önüne geçemedim ve bir anda farkettim temporal bölgelerin döküldüğünü şu aşamada 22 yaşındayım ve verteks bölgesinde seyrelmelerimin olduğunun 2 yıldır farkındayım dutasterid ilacı da finasterid ilacıyla aynı etkilere ve yanetkilere sahip daha kuvvetli bir ilaç lakin FDA onayı bulunmamakta sadece bir de bilimsel araştırmalarda dutasterid adlı ilacın finasteride göre çok daha saç büyümesinde etkili olduğu ispatlanılmış yani finasteride göre daha ağır olduğu bilinmekte ben ilacı çok araştırdım yabancı forumlarda da insanlar önce finasteridi deneyip sonuç alamadıkları zaman dutasteride yöneliyorlar ben sadece bilgilendirmek istedim kesinlikle kafanı bulandırmak istemem kardeşim kendince güzel bir yol çizmişsin finasteridi umarım sorunsuzca ve faydalı bir şekilde istikrar sağlayarak bırakmadan devam et yüksek ihtimalle ben amacına ulaşacağın kanaatindeyim aynısı kendi açımdanda geçerli işin özü dökülme ve seyreklikler ileri aşamaya gelmeden bunu durdurup kontrol altına alıp saçsız olan ön bölgeye düşük sayıda graft ektirip bu işi çözmek bütün yaşıtlarımızın hedefi bu açıdan bu forumda olduğumuz için ve erken zamnanda tanışıp bunların farkına vardığımız için çok şanslıyız demek istiyorum bu düşüncelerimizin en önemli faydalarından bir diğeri de eğer dökülmeyi şimdiden kontrol altına alıp ileride ekim için olabildiğince düşük sayıda graft amaçlarsak olası bir ihtimale karşı 2. hatta 3. ekim için bile şansımız yüksek olacaktır fazla uzattım kusara bakma özür dilerim ama işin özeti bu şekilde her neyse mutlaka konunu takibe aldım deneyimlerimizden birbirimizi bilgilendirip çözüm ararız sağlıcakla...
İstediğin kadar uzatabilirisin sorun değil. Benim şakaklarım döküldüğü zaman fazla dert etmedim ama genel bir seyrelme olduğunu ve özellikle vertex kıısmında seyreklik fark ettiğimde bunun önüne geçmem gerek dedim. Bilmiyorum uygulayacağım tedavi belki 10 yıl sürecek. O zamana kadar yeni bir yan etkisi olmayan genetik dökülme tedavisi bulanacağından ümitliyim. Saç klonlamasından bahsetmiyorum bile buna daha çok olduğunu düşünüyorum. Ama dökülmenin önüne geçecek yan etkilerinin neredeyse olmadığı tedavilerin bulanacağından eminim. Şuan DHT'nin saç dökmesinin sebebinin dokudaki kanı iltihaplandırdığı için olduğu düşünülüyor. Buna en iyi önlem saça giden kanı arttırmak yani saça düzeli olarak sabah akşam 10 dakika civarı masaj yapmak olacağını düşünüyorum. Kendime bir saç tedavisi oluşturdum (Minox,fin vs). Önümüzdeki günlerde bütün tahlillerimi yaptırıp eksik olanları listeme ekleyeceğim ve bir yıl boyunca süreci devam ettireceğim. 1 yıl sonunda süreci paylaşacağım. Şuan yapabileceğim tek şey bu.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 27 Eylül 2021, 19:05:53 »
Bu arada şuan norwood seviyem 2.3a gibi. En ön hattaki saçlar da saçlar inceldi.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 27 Eylül 2021, 22:44:41 »
Minoxidil düşündüğünü bilmiyordum kardeşim bakalım tabi tercihe kalmış bir durum benim kendi adıma söylemek gerekirse en ön saçlarda en ufak bir incelme dahi yok lakin şakaklar 2 cm geriledi şu an en az 1 yıl minimum dutasteridle işe başlayacağım 1 yıldan sonra duruma göre tedavime minoxidil ekleyip eklemeyeceğime karar vereceğim ama her türlü hayalimdeki saç çizgisini istediğim için saç ekimini mutlaka 5 yıl içerisinde nasip olursa yaptıracağım bunun dışında zaten düzgün bir konu açıp en ufak bir ayrıntıyı bile konu üzerinden süreçte paylaşacağım zaten kan testi sonuçlarım ve her türlü fotoğraflarımla birlikte senin de sonuçlarını çok merak ediyorum bakalım lakin elimizi çabuk tutmakta fayda var çünkü ne kadar erken o kadar iyi bu süreçte

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 27 Eylül 2021, 23:18:43 »
Hocam yine de dikkatli olun dutasteridden kaynaklı çok fazla cinsel problem yaşayan ve kısırlık sorunları gördüm. Şahsen bende genel bir dökülme var ve sonu kellik. Saçlarının durumu dediğin gibi ise bence dutasteride başlama. Minoxidil ile şakakları doldurabilirsin. 3 yıl götürür seni. İlaç kullanmak istiyorsan 1 mg propecia alıp 4’e böl ve günlük 0.25 mg olarak kullanarak kalan saçlarını koru. Proscara yanaşma derim. Dozunu ayarlamak çok zor ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Propecia’dan proscara geçip yan etki alanları da gördüm. Min+fin 3 yıl götürür 25’inde de ekim yaparsın. Ben ise sanırım önde ciddi bir açıklık olduğunda ekim yapacağım çünkü genel dökülme ve incelme var. Konudan alakasız ama insan cidden bir şeyi kaybedince değerini anlıyor. Hem psikolojik olarak hemde sosyal olarak çok sıkıyor bu konu beni. Tabi çoğu kişi 30’undan sonra saçları döküldüğü için fazla önemsemiyor. Çoğu evlenmiş oluyor ve iş güç derken ne gerek var diyorlar. Bizim gibi genç yaşta saçı dökülenlere çok büyük sorun oluyor bu. Kendi adıma zamanımın azaldığını ve müdahale etmezsem 21-22’de kafada saç kalmayacak çok seyrek bir şekle büreneceğini düşünüyorum. Bugün propecia’yı aldım. Tahlilerimi yaptırıp eksikleri de tamamlayıp topikal fin+minox yapacağım. Yan etki durumuna göre dozajını 1 ml’de 0.05’e kadar çıkaracağım. Bir kaç yıl sonra ise 0.25 mg topikal olarak kullanacağım. 5ar inhibe eden maddelere duyarlı olabileceğimi düşündüğüm için bunu söylüyorum. Biberiye yağı işe olan maceramı profilimden bulabilirsin :). Sertleşme sorunu olduğunda ciddi bir şekilde korku sarıyor bu arada bunu da demeden geçmiyim. Hafif testis ağrısı hissettikten sonra panik yapmamdan dolayı da olabilir ama bilemiyorum işte. Finasın dozunu yavaş yavaş artırıp kullanacağım artık. Bu konularda titizliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu arada bu ilaçlarda dozaj artarsa yan etki olasılığı artar. 1 mg finas %3-5 iken 5 mg tam proscar %15 yan etki yapabiyor. Hatta %40’a kadar çıkabiliyor proscarda. Bu konularda dikkatli olmak çok önemli.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 28 Eylül 2021, 11:41:53 »
Hocam yine de dikkatli olun dutasteridden kaynaklı çok fazla cinsel problem yaşayan ve kısırlık sorunları gördüm. Şahsen bende genel bir dökülme var ve sonu kellik. Saçlarının durumu dediğin gibi ise bence dutasteride başlama. Minoxidil ile şakakları doldurabilirsin. 3 yıl götürür seni. İlaç kullanmak istiyorsan 1 mg propecia alıp 4’e böl ve günlük 0.25 mg olarak kullanarak kalan saçlarını koru. Proscara yanaşma derim. Dozunu ayarlamak çok zor ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Propecia’dan proscara geçip yan etki alanları da gördüm. Min+fin 3 yıl götürür 25’inde de ekim yaparsın. Ben ise sanırım önde ciddi bir açıklık olduğunda ekim yapacağım çünkü genel dökülme ve incelme var. Konudan alakasız ama insan cidden bir şeyi kaybedince değerini anlıyor. Hem psikolojik olarak hemde sosyal olarak çok sıkıyor bu konu beni. Tabi çoğu kişi 30’undan sonra saçları döküldüğü için fazla önemsemiyor. Çoğu evlenmiş oluyor ve iş güç derken ne gerek var diyorlar. Bizim gibi genç yaşta saçı dökülenlere çok büyük sorun oluyor bu. Kendi adıma zamanımın azaldığını ve müdahale etmezsem 21-22’de kafada saç kalmayacak çok seyrek bir şekle büreneceğini düşünüyorum. Bugün propecia’yı aldım. Tahlilerimi yaptırıp eksikleri de tamamlayıp topikal fin+minox yapacağım. Yan etki durumuna göre dozajını 1 ml’de 0.05’e kadar çıkaracağım. Bir kaç yıl sonra ise 0.25 mg topikal olarak kullanacağım. 5ar inhibe eden maddelere duyarlı olabileceğimi düşündüğüm için bunu söylüyorum. Biberiye yağı işe olan maceramı profilimden bulabilirsin :). Sertleşme sorunu olduğunda ciddi bir şekilde korku sarıyor bu arada bunu da demeden geçmiyim. Hafif testis ağrısı hissettikten sonra panik yapmamdan dolayı da olabilir ama bilemiyorum işte. Finasın dozunu yavaş yavaş artırıp kullanacağım artık. Bu konularda titizliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu arada bu ilaçlarda dozaj artarsa yan etki olasılığı artar. 1 mg finas %3-5 iken 5 mg tam proscar %15 yan etki yapabiyor. Hatta %40’a kadar çıkabiliyor proscarda. Bu konularda dikkatli olmak çok önemli.

Dostum proscar ve propecia arasında fark yok. 4’e 5’e bölerken 0,9 ile 1,1 olması arasında da ciddi bir fark olmaz. Bu farkı hissedebileceğini sanmıyorum.

Propecia ile topikal losyon yapmayı boşver gereksiz pahalı bir yöntem seçmiş olacaksın. Parana yazık.

Doktorlar bile reçete ettiklerinde proscar yazıp böl geç diyorlar. Bana direkt dermatolog bu şekildr yazmıştı. Youtubeda da başka doktorların videoları da var aynı şekilde.

Propecianın kullanım kolaylığı açısından artısı var. İçerik olarak bir farkları yok özetle.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 28 Eylül 2021, 13:47:19 »
Dostum proscar ve propecia arasında fark yok. 4’e 5’e bölerken 0,9 ile 1,1 olması arasında da ciddi bir fark olmaz. Bu farkı hissedebileceğini sanmıyorum.

Propecia ile topikal losyon yapmayı boşver gereksiz pahalı bir yöntem seçmiş olacaksın. Parana yazık.

Doktorlar bile reçete ettiklerinde proscar yazıp böl geç diyorlar. Bana direkt dermatolog bu şekildr yazmıştı. Youtubeda da başka doktorların videoları da var aynı şekilde.

Propecianın kullanım kolaylığı açısından artısı var. İçerik olarak bir farkları yok özetle.
Hocam çok şükür benim maddi açıdan bir problemim yok. Özellikle hayati önem içeren bir şey için titiz olmakta fayda var diye düşünüyorum. 0,05 mg oral versiyonunun bile serum ve scalp'ta %60 DHT düşürdüğü kayıtlara geçmiş bir ilaç. Kimsenin bünyesi aynı değil. Bu yüzden dozların önemli olduğunu düşünüyorum.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Eylül 2021, 21:49:46 »
Öncelikle kendi adıma çok özele girmemekle beraber ve dramatik olaylara fazla kaçmayı sevmediğimi söylerek  bu hayatta çok zor zamanlarım oldu 14 yaşımda kanserle mücadele verdim Allah'a çok şükür atlattık hayat hep benim için zordu bir gün elbet öğreneceğiz ölünce bu hayatın neden bu kadar gereksiz derecede zor olduğunu ama her neyse şu an 22 yaşındayım ve sağlığım yerinde çok şükür ama hayatın saçma gelişi ve zor olması ve hayat boyunca hep yalnızlığa inandığımdan dolayı evlilik ve cinsellik 19 yaşımdan sonra yaklaşık olarak 3 yıldır saçma geliyor bir insanı sevmek bir insana aşık olmak evlenmek ve çocuk dünyaya getirmek bu konular hakkında her türlü görüşe kesinlikle saygım sonsuz lakin ben evliliğe karşıyım ve cinsellik üzerine de bu hayata bir canlı getirmeye bile karşıyım çünkü dünya adaletsiz ve kötü bir yer her neyse bu kafar felsefeyi keselim amacım bir konu tartışması yapmak değil yani bu kadar lafı şu noktaya bağlayacağım açık konuşmak gerekirse benim kısırlıkmış evlilikmiş ereksiyon ejekülasyonmuş bunlar hakkında bir derdim ve korkum yok sosyal hayatta kimse bana karışmasın ve yıllardır hastane odalarında  kanserken dökülen saçlarımın mücadelesini verdikten sonra geri kazaıp kaybetmeye hiç niyetim yok o yüzden ben kendi adıma söyleyecek olursam ilk defa bu forumda bunları dile getiriyorum ben bu köprüyü geçeli çok oldu yani ve en ağır ilaçları da kullandım Allah hepmize sağlık sıhhat uzun keyifli ömür versin ve tedavimizde başarılı olmamızı nasip eylesin diye bir duamı da edeyim :) uzun lafın kısası bu işte kendi adıma cinsellik olayını 3 yıldır kafamda tramvalarla  bitirdiğim için ve evlilik saçma geldiğinden zaten yeni bir canlı daha bu aptal ve acımasız dünyaya getirmenin anlamı yok diye düşündüğümden benlik o yan etkilerin problemi yok

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Eylül 2021, 21:55:11 »
 bende bu dunyaya çocuk yapmam.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2021, 22:30:25 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 28 Eylül 2021, 23:53:05 »
Öncelikle kendi adıma çok özele girmemekle beraber ve dramatik olaylara fazla kaçmayı sevmediğimi söylerek  bu hayatta çok zor zamanlarım oldu 14 yaşımda kanserle mücadele verdim Allah'a çok şükür atlattık hayat hep benim için zordu bir gün elbet öğreneceğiz ölünce bu hayatın neden bu kadar gereksiz derecede zor olduğunu ama her neyse şu an 22 yaşındayım ve sağlığım yerinde çok şükür ama hayatın saçma gelişi ve zor olması ve hayat boyunca hep yalnızlığa inandığımdan dolayı evlilik ve cinsellik 19 yaşımdan sonra yaklaşık olarak 3 yıldır saçma geliyor bir insanı sevmek bir insana aşık olmak evlenmek ve çocuk dünyaya getirmek bu konular hakkında her türlü görüşe kesinlikle saygım sonsuz lakin ben evliliğe karşıyım ve cinsellik üzerine de bu hayata bir canlı getirmeye bile karşıyım çünkü dünya adaletsiz ve kötü bir yer her neyse bu kafar felsefeyi keselim amacım bir konu tartışması yapmak değil yani bu kadar lafı şu noktaya bağlayacağım açık konuşmak gerekirse benim kısırlıkmış evlilikmiş ereksiyon ejekülasyonmuş bunlar hakkında bir derdim ve korkum yok sosyal hayatta kimse bana karışmasın ve yıllardır hastane odalarında  kanserken dökülen saçlarımın mücadelesini verdikten sonra geri kazaıp kaybetmeye hiç niyetim yok o yüzden ben kendi adıma söyleyecek olursam ilk defa bu forumda bunları dile getiriyorum ben bu köprüyü geçeli çok oldu yani ve en ağır ilaçları da kullandım Allah hepmize sağlık sıhhat uzun keyifli ömür versin ve tedavimizde başarılı olmamızı nasip eylesin diye bir duamı da edeyim :) uzun lafın kısası bu işte kendi adıma cinsellik olayını 3 yıldır kafamda tramvalarla  bitirdiğim için ve evlilik saçma geldiğinden zaten yeni bir canlı daha bu aptal ve acımasız dünyaya getirmenin anlamı yok diye düşündüğümden benlik o yan etkilerin problemi yok
Hocam çok geçmiş olsun. Yaşadıklarınızı yaşamadan anlayamayız. Ama bir noktaya değinmemde fayda olacağını düşünüyorum. Şimdiki düşüncelerimizin 10 yıl sonra bize nasıl geleceğini asla bilemeyiz. Şu an çantamızda bir çekiç ve çivinin olduğunu düşünün. İsterseniz kullanırsınız isterseniz kullanmazsınız. O çekiç ve çiviyi kullanmak istediğiniz zaman çantanızda bulamazsanız şüphesiz bu sizi derin bir kedere itecektir. Hayatın karşınıza neler çıkartabileceğinden asla emin olamazsınız. Şu ana kadar bu ilaçlar hakkında yapabileceğim bütün araştırmaları yaptım. Emin olduğum bir şey var ki bu ilaçların mikro dozları dahi çok güçlü. Kötü olan bir ruh halinizi daha da kötü yapabiliyorlar.  Dutasterid’de 8. ayında sperm gelmemesi sorunu yaşayan bir arkadaş var forumda. Aynı şekilde kuru spermden (spermler yumurtayı dölleyebilmesi için hareketli olmalıdır ve kuruluk hiç de iyiye işaret değil) şikayetci bir arkadaş daha var. Yaşları 22-25 arasında. Diğer yerlerde sohbet ettiğim gencinden yaşlısına dutasteridin jinokomasti yapmasından şikayetçi.  Yıllardan bile bahsetmiyorum aylar sonra çıkıyor bu yan etkiler. Erektil disfonsiyondan bahsetmiyorum bile. Size verebileceğim en iyi tavsiye en azından fda onaylı bir ilacı kullanmak olur. 1mg Propecia alıp 4’e bölün. 3.5-4 aylık bir kullanım sunar size. Hemde vücudunuzun 5ar inhibitörlerine nasıl tepki verdiğini daha iyi anlarsınız. 0.2 ve 1 mg arasında neredeyse fark yok diyebilirim. Hatta 0.05  mg bile çok güçlü. İlacı elime aldığımda şaşırdım. 1 mg halinin bile bu kadar küçükken 0.05 dozlarını dahi hayal edemedim. 1mg’ı şaşırtıcı bir şekilde 60 ml minoxidili çok bulanıklaştırdı. Biberiye ile yaşadıklarımdan sonra tereddütlerim hala devam ediyor ama bir şans tanımam gerekiyor. Karışımı az önce yaptım. Sipariş ettiğim biotinin gelmesini bekleyeceğim. O gelene kadar başlayacağım şeyi idrak etmeye çalışacağım. Lütfen dediklerimi dikkate al. İlerleyen günlerde uygulayacağım tedaviyi forumda paylaşacağım.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 29 Eylül 2021, 09:39:52 »
sonuçlarını ve neleri gözlemleyeceğini merak ediyorum bakalım

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #28 : 22 Ekim 2021, 09:34:21 »
henuz kisa bir sure oldu fakat unutkanlik yapiyor sanki.sinava hazirlaniyorum benim icin ciddi bir sorun.plasebo etkisi de olabilir bilemiyorum

eger devam ederse birakmak mecburiyetinde olacagim
brain fog ve depresyon yaşamıştım ben de. O tür etkileri hemen gösteriyor ilaç ama bu da işe yaradığına bir göstergedir.
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 23 Ekim 2021, 02:13:45 »
brain fog ve depresyon yaşamıştım ben de. O tür etkileri hemen gösteriyor ilaç ama bu da işe yaradığına bir göstergedir.

hocam sacimda bir sorun olup olmadigini tam kavrayamadim o yuzden biraktim simdilik ileride sorun cikarsa yeniden bakacagim
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Facebook Twitter Instagram