Saç Ekimi Sonuçları
Hocam yapma bence daha yaşın genç. Topikal olarak minox %5+ finasterid %0.005 veya %0.025 dene istersen. Ya da baktın testislerinde ağrı var direk bırak dediğimi uygula. %0.005 finasterid ile başla. Günde bir kere minox%5+finasterid %0.005 uygula. 12 saat sonra ise sadece minoxidil uygula. Baktın 5-6 ay içinde faydası olmadı yan etki de yoksa ya finasteridli karışımı 12 saatte bir uygula ya da günde bir kere %0.025 finasteridli karışım uygula. Bunu yapmakta fayda var. Ereksiyon olmakta ya da sertleşme sorunu yaşarsan bil ki başlarım saçına çavuş elden gidiyor dersin .
çok erken başlamışsın +24 yaşından önce kullanmak sakıncalı. Baskıladığın hormon erkeğin maskülen görünmesini sağlayan hormon yüz şeklin, sakal yapısı oturmadan sen bu hormonu baskılıyorsun. Yanlış mı düşünüyorum ? Yetkin kişilerin de bu konuda fikrini merak ediyorum
hocam minox+finas falan bütcem yetmez ki ekonomik ozgurlugum de yok zaten su anlik finasteride kullaniyorum ama bu da ileride maddi acidan sikinti yaratacak gibi onun yerine proscar alip 5e bölerek kullanacagim ayni etkiyi yaratiyormus
çok düşük dozda olsa soyle dusunun bu ilacın 1 mgsi saçlı deride dhtyi yüzde 38 baskılıyorsa 5 mgsi yüzde 40 baskılar.en ufağıda girse içeri ne farketcek.çok dusuk doz kullandım yan etki gormedim diyenler bence piskolojik olarak rahatladıkları için oyle sanıyorlar çünki bu ilacın yan etkisi bence genelde piskolojik.placebo.tabi bu demek değil erken yasta kullanılır.
5Ar engelleyen bileşikler ciddi ciddi unutkanlık yapıyor. Bende de yapmıştı. 1 mg değil de 0.5'e düşürüp haftada 3 kere de alabilirsin.
evet azaltmayi ben de dusundum hocam ilerleyen gunlerde guncellerim