Gönderen Konu: Dermastanp uygularken canım çok yanmıyor sizce normal mi  (Okunma sayısı 532 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Herkese iyi akşamlar .  Tüm kafaya uyguluyorum . Önce dönör bölgesi , kulak üstüne 1.5 mm yapıyorum sonra üst taraflara 1.75 yada 2 mm arası uygulama yapıyorum . Böyle bazı yerlerde nokta nokta kanamalar oluyor . Uygularken öyle aman aman dayanilmayacak bir acı hissetmiyorum . Gayet normal bir şekilde yapıyorum . İşlem bittikten sonra 2-3 saat kafa derisi hafif sızlıyor karincalaniyor sonra geçiyor . Uygulamadan önce de iyice dezenfekte edip düzgün bir dekilde uyguluyorum . Bunları yazdım çünkü çok duydum okudum yok aşırı derecede aciyor , zor dayandım , yok çok zor işlem falan filan . Acaba diyorum ben mi yanlış yapıyorum 😃 öyle aman aman mı acısı yok hatta faydasını gördüm saçlar daha canlı oldu ve daha hızlı uzuyor

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dermastanp uygularken canım çok yanmıyor sizce normal mi
« Yanıtla #1 : 13 Eylül 2021, 23:02:44 »
 Neyin  nesidir  anlamadim  konuyu   bir  ac .

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2021, 23:07:02 »
Neyin  nesidir  anlamadim  konuyu   bir  ac .

Burada olsun farklı sitelerde olsun dermaroller yada dermastanp hakkında uygulama yapanların yorumlarını deneyimlerini okudum . İşte çok acıyor , yaparken zor dayandım , bu kadar aciyacagini bilmezdim vs vs gibi bir sürü şey okudum . Uyguladim denedim uygularken öyle aman aman bı acı hissetmedim . Sadece uygulama sonrası hafif sızlama ve karincalanma oluyor o da 2-3 saat ancak sürer .  Şimdi kafamda böyle bı soru işareti oluştu acaba ben mi yanlış yapıyorum bende mi sorun var ? Yada aciya dayanma esigim mı yüksek vs vs vs gibi düşündüm

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2021, 00:24:27 »
dermastampı bilmem ama dermapen ile en son ayarda 3 mm falan açarak kullanıyorum banamısın demiyor gavurun saç derisi en ufak acı hissetmiyorum.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2021, 09:07:00 »
dermastampı bilmem ama dermapen ile en son ayarda 3 mm falan açarak kullanıyorum banamısın demiyor gavurun saç derisi en ufak acı hissetmiyorum.

Bende de tam tersi suan dermapenle yapıyorum cok canım yaniyor. Eskiden dermastampla yapardim bu kadar acimazdi.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2021, 09:11:09 »
Herkese iyi akşamlar .  Tüm kafaya uyguluyorum . Önce dönör bölgesi , kulak üstüne 1.5 mm yapıyorum sonra üst taraflara 1.75 yada 2 mm arası uygulama yapıyorum . Böyle bazı yerlerde nokta nokta kanamalar oluyor . Uygularken öyle aman aman dayanilmayacak bir acı hissetmiyorum . Gayet normal bir şekilde yapıyorum . İşlem bittikten sonra 2-3 saat kafa derisi hafif sızlıyor karincalaniyor sonra geçiyor . Uygulamadan önce de iyice dezenfekte edip düzgün bir dekilde uyguluyorum . Bunları yazdım çünkü çok duydum okudum yok aşırı derecede aciyor , zor dayandım , yok çok zor işlem falan filan . Acaba diyorum ben mi yanlış yapıyorum 😃 öyle aman aman mı acısı yok hatta faydasını gördüm saçlar daha canlı oldu ve daha hızlı uzuyor

Sakaklarin oldugu sıra yi dermapenlerken cok aciyor. Ozellikle sag sakakagimi yaparken bekleyip bekleyip yapiyorum gozumden yas geliyor. Ama orta sırayı yaparken hic aci yok bolgeden bolgeye degisiyo galiba. Bi kere kulak ustunu yapayim dedim dayanamadim orasi yumusak oldugu icin cok açıyor galiba. Ya senin aci esigin cok yuksek ya da benimki cok dusuk :))
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 14 Eylül 2021, 09:43:15 »
siz nasıl bir çılgınsınız öyle :)  ben dermapenle 1mm yaparken zor dayanıyorum.. 2.5 , 3 ler havada ucusuyor maşallah

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2021, 12:37:46 »

Sakaklarin oldugu sıra yi dermapenlerken cok aciyor. Ozellikle sag sakakagimi yaparken bekleyip bekleyip yapiyorum gozumden yas geliyor. Ama orta sırayı yaparken hic aci yok bolgeden bolgeye degisiyo galiba. Bi kere kulak ustunu yapayim dedim dayanamadim orasi yumusak oldugu icin cok açıyor galiba. Ya senin aci esigin cok yuksek ya da benimki cok dusuk :))

Saçlarım şu an kısa kalın telli ve dalgalı ama iğneyi sokarken deriye giriyor yani diyeceğim ki saç girisini yumuşatıyor öyle isey de yok .
Üst taraflara 2 mm ile komple yaptım hatta bir iki defa daha da döndüm . Donor bölgeyi kulak üzerini vs de 1.5 -1.7 mm ile yaptım yani öyle an aman bı avı hissetmedim öyle canım çok yanmadi . Eskiden 05 mm ile yüzüme de çok yapardım öyle abartıldığını kadar acı vermiyor ya .  Sanırım dediğim gibi acı eşiğim benim biraz yüksek 🤣🤣🤣 çocukken okulda öğretmenler çok döverdi düzenli dayak yerdim ilk zamanlar canım yanardi gözlerim dolardı  sonra vura vura  döve döve artık acı hissetmeme başladım tepki de vermemeye sanırım bunun da etkisi büyük 🤣🤣🤣🤣

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2021, 12:38:15 »
siz nasıl bir çılgınsınız öyle :)  ben dermapenle 1mm yaparken zor dayanıyorum.. 2.5 , 3 ler havada ucusuyor maşallah
1 mm yi hissetmiyorum bile 😃

Facebook Twitter Instagram