Gönderen Konu: Finasteride 7. Ay Before After  (Okunma sayısı 10428 defa)

Andrea

• Hero Member
Ynt: Finasteride 7. Ay Before After
« Yanıtla #45 : 06 Temmuz 2022, 18:05:16 »
Bilmiyorum farkında değilsin belki de ama sanki ilk haline göre şakaklarda gelişmiş gibi

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 06 Temmuz 2022, 21:22:00 »
Yok yani 7. Aya göre değişim olmadı ilk başladığımdakiyle çok fark var

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 06 Temmuz 2022, 21:35:27 »
kafa derinizin esnemesi konusunda ne düşünüyorsunuz ben dutasterid kullanıyorum 1. ay bitti kafa derim gerçekten çok daha esnek ve bu da tahminlerimce saç derisinde kan dolaşımı olduğunun göstergesi.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 07 Temmuz 2022, 08:42:44 »
kafa derinizin esnemesi konusunda ne düşünüyorsunuz ben dutasterid kullanıyorum 1. ay bitti kafa derim gerçekten çok daha esnek ve bu da tahminlerimce saç derisinde kan dolaşımı olduğunun göstergesi.
Daha öncesinde finkullanmis miydin?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 10 Temmuz 2022, 16:09:40 »
Hayır daha önce xpecia bile kullanmamıştım direkt dutasteride ile başladım şuan 1. ayı geçtim 2. ayın içerisindeyim kafa derim çok daha esnek yapıda oldu yağlanma ve dökülme net bir şekilde durdu ve yok oldu onun dışında herhangi bir etki görmedim saçların çıkması vs. gözlemlemedim ama devam edeceğim en azından korumuş olurum.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 10 Temmuz 2022, 19:57:41 »
Yaş 33 Günde 1.25 olacak şekilde iki aydır Fin kullanıyorum minox bıraktığım için dokulmede artış var sorum şu Fin libido da biraz azalma ve ereksiyonda biraz etki yaptı açıkçası. Sizce birgün Fin birgün xpecia kullanılabilinirmi. Ben rastlamadim bu yöntemi uygulayana sanirim amaç cinsel hayata etkiyi azaltmak cekindigim nokta dalgalanma yapabilir mi mantıklı bir tedavi şekli olabilirmi ?

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 10 Temmuz 2022, 21:22:01 »
Yaş 33 Günde 1.25 olacak şekilde iki aydır Fin kullanıyorum minox bıraktığım için dokulmede artış var sorum şu Fin libido da biraz azalma ve ereksiyonda biraz etki yaptı açıkçası. Sizce birgün Fin birgün xpecia kullanılabilinirmi. Ben rastlamadim bu yöntemi uygulayana sanirim amaç cinsel hayata etkiyi azaltmak cekindigim nokta dalgalanma yapabilir mi mantıklı bir tedavi şekli olabilirmi ?
Xpecia fin kadar baskılamıyo dht ve tek başına fini 2günde 1 kullananlar var zaten istediğim gibi dene

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 10 Temmuz 2022, 21:27:33 »
Yaşınız kaç yan etki açısından sordum bir de total  testosteron değerinize bir baktırın

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 10 Temmuz 2022, 21:37:21 »
Yaşınız kaç yan etki açısından sordum bir de total  testosteron değerinize bir baktırın
Alone seninle konuşmustuk özelden de kardeşim yaş 33 henüz baktirmadim tecrübelerimden yola çıktım henüz ama Fin xpecia birgün arayla kullanmak hakkında bir düşüncen var mi

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 11 Temmuz 2022, 00:53:29 »
 Bir an hatırlayamadım özür dilerim sorunuza gelecek olursak abi dutasterid neyse de finasterid ilacını her gün almanı öneririm çünkü DHT günlük salgılanan bir hormon be ayrıca işinde.son derecede yetkin olan Koray Erdoğan bile 10 yılın üzerinde bir şekilde her gün kendisininde kullandığını söylüyor ve hastalarına da her gün kullandırıyor xpecia saçınıza destek olur onun haricinde çok bir şey beklemeyin hele de dht bloklama noktasında dolayısıyla her gün finasterid almanız taraftarıyım tabi yan etkiler konusunda artık denetimleme ve ilacı alma günleri size kalmış

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 11 Temmuz 2022, 18:03:24 »
Yanetki görüyorsun, bu sen ilacı aynı şekilde kullanmaya devam ettikçe, en iyi ihtimalle aynı şekilde devam edecek. Daha yüksek olasılıkla, devam ettikçe daha da ileroeyebilir yanetkiler.

Dalgalanma vs takılma bunlara. Herkes yazıyor günlük salgılanan bir hormon zart zurt. Finasteridin yarılanma ömrü teorik olarak 6-8 saat, mantıken 1-2 gün kullanmadığında ilacın yüzde 98-99 falan vücudundan atılması gerekiyor ama öyle birşey olmuyor. Vücutta, dokuda birikmesi durumu var. Yani iyi ihtimal, bıraksan bile  aylarca vücudundan atılmaya çalışılacak. Dolayısıyla dht miktarın da baskılanmaya dwvaö edecek.

Yanetki görüyorsan ya ilacı bırakacaksın, ya da seyrelteceksin. Haa arkadaşların taraftar olduğu gibi günlük almaya devam da edebilirsin. Sorun senin sorunun onların değil, unutma.

Bir de şu koray hoca kullanıyor, kullandırıyor vs vs olaylarını bi geçin artık amk. Adam yanetki görüyorum diyor ne alaka koray hoca amk. Koray hoca kullanıyor diye rahatlayalım mı amk.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 11 Temmuz 2022, 18:22:43 »
Yanetki görüyorsun, bu sen ilacı aynı şekilde kullanmaya devam ettikçe, en iyi ihtimalle aynı şekilde devam edecek. Daha yüksek olasılıkla, devam ettikçe daha da ileroeyebilir yanetkiler.

Dalgalanma vs takılma bunlara. Herkes yazıyor günlük salgılanan bir hormon zart zurt. Finasteridin yarılanma ömrü teorik olarak 6-8 saat, mantıken 1-2 gün kullanmadığında ilacın yüzde 98-99 falan vücudundan atılması gerekiyor ama öyle birşey olmuyor. Vücutta, dokuda birikmesi durumu var. Yani iyi ihtimal, bıraksan bile  aylarca vücudundan atılmaya çalışılacak. Dolayısıyla dht miktarın da baskılanmaya dwvaö edecek.

Yanetki görüyorsan ya ilacı bırakacaksın, ya da seyrelteceksin. Haa arkadaşların taraftar olduğu gibi günlük almaya devam da edebilirsin. Sorun senin sorunun onların değil, unutma.

Bir de şu koray hoca kullanıyor, kullandırıyor vs vs olaylarını bi geçin artık amk. Adam yanetki görüyorum diyor ne alaka koray hoca amk. Koray hoca kullanıyor diye rahatlayalım mı amk.

Finas vücuttan hemen çıkmıyorsa dokuda birikiyorsa finasi 2-3 günlüğüne kullanmayı bırakınca neden yanma batmalar hemen başlıyor
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 12 Temmuz 2022, 00:02:27 »
Finas vücuttan hemen çıkmıyorsa dokuda birikiyorsa finasi 2-3 günlüğüne kullanmayı bırakınca neden yanma batmalar hemen başlıyor

Anlıyorum dostum alone iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor saolsun ilgilide bu hususta sana katılıyorum herkezde aynı etkiyi yapmıyor hatta daha önce birkez denemem de ilk günde etkinyapti ki plesebo olduğuna inanmıyorum bu meret kişiden kişiye etkileşimi farklı bu hususlarda hiç problem yaşamayan biriyken bende değişim oldu ereksiyon gibi ama şuna da dikkat ediyorum fazla kıllı olan arkadaşlarımızda bu etki daha az oluyor gözlemim ve yorumlardan kişinin genetiği ve hassasiyeti gerçekten değişken bende hemen yanetki yapıyor yarın urolojide randevum var bu hususta sizlerinde bilgilendireceğim ki tecrübeler paylaştıkça çoğalır 👍

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 12 Temmuz 2022, 08:50:53 »
Ya ben adama ilacı zorla mı önerdim benim demek istediğim adam ilaçtan yan etki görmüş ama bir diger yandan da saçlarını korumaya devam etmek istiyor o halde bu faktörler altında ne yapabiliriz bunun çözüm önerisinde bulundum abi ilk başta yan etki görüp ilacın dozunu ayarlayarak hem saçını koruyup hem de yan etkiden kurtulmuş çok kişi var yabancı forumlarda bunları görebilirsiniz bunun haricinde gerçekten iyi bir üroloji doktoruna görünün hatta maddi imkanınız varsa eğer özel bir hastanede Dht testosteron östrojen değerlerinize karaciğer değerlerinize kan yaglariniza ve tam kan sayımına baktırın

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 25 Temmuz 2022, 20:46:00 »
Bu arada ben bir şey sormak istiyorum şimdi abilerim ben dutasteride başlayalı 2 ay oldu dökülmem zaten önceden çok azdı fakat şimdi dökülmem tamamen kayboldu yan abartmıyorum şimdi artık bildiğiniz saçımı ellrimle aşırı zorlayarak çekiyorum yine saç gelmiyor elime her neyse asıl sorum şu ki ben verteks ve önlerde kısacası saçın genelinde yeni saç çıkışlarını, kalınlaşmaları ve minyatür saçlarımın saça dönüşmesini ne kadarlık bır süre sonrasında gözlemlerim ? Deneyimlerinize ihtiyacım var.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Facebook Twitter Instagram