Gönderen Konu: Trabzon imperial saç ekim merkezi yaş 23  (Okunma sayısı 4802 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Trabzon imperial saç ekim merkezi yaş 23
« Yanıtla #30 : 01 Kasım 2021, 14:18:59 »
Donör için minoxil kullana bilirsin çok dengesiz bir alım yapmışlar kim yaptıysa alımı biraz daha kendini geliştirsin öyle girsin işleme. Minoxil daha hızlı toparlamasına destek olur donöre kullan ama sadece

Ekim alanında hareketler var mı yok mu tam anlayamadım ekim öncesi halinde toparlamış gibi görünüyor çünkü 90 gün daha erken zaten

Bu arada ekim öncesi saçların dökülmeye devam edecek medikal araştırma yapsan iyi olur forumki medikal hikayeler bölümünde.

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
  • trabzon imperial saç ekimi merkezi
« Yanıtla #31 : 01 Kasım 2021, 14:35:26 »
Son 1 aydır Finasterid ekim başından bu yana xpecia 2x, b12, d vitamini kullanıyorum. Medikal yönden sizin tavsiyenizlerini inceleyerek bunların gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Ama şu an siz de donör toparlar demediniz ya piskolojim alt üst oldu üstü ne kadar güzel olursa olsun ben sıradan bir insan olabilmek için saç ektirdim ve şu an yukarayı normalleştireyim derken arkadan olursam bu benim için bütünüyle bır yıkım olur 

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 24 Kasım 2021, 08:40:15 »
Evet arkadaşlar saç ekimimin 111. Günündeyim. Genel paylaşımım 120 günde olacak fakat öncelikle donör bölgesinde sıkıntı yaşayan, benim yaşadığım o stresli günleri geçiren arkadaşlar ile ilgili bu iletiyi göndermemin iyi olacağını düşünüyorum. Ekimle birlikte ekilen saçlar şok dökülmeye uğruyor biliyorsunuz. Fakat bazı kişiler de donör bölgede de ekim sonrası dökülmeler meydana gelebiliyor. Yaşayınca insana sanki düzelmeyecek gibi gelse de eğer saçlar ve doku kendini korumaya almışsa dökülüyor. Benim donör dökülmem 60-70. Güne kadar devam etti. 90. Günde vahim bir görüntü ortaya çıktı. Ama akabinde 90. Günden itibaren kendini hiç farkettirmeden düzelmeye başladı gözle görülür bir şekilde ve daha da toparlamaya devam ediyor. Sizlere tavsiyem hem ekim hem donör bölge için sabır göstermeniz. Eskisi gibi olmasa da düzelecektir.
Sırasıyla 90,95,111. Gün donör bölgem

Mağdur

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 24 Kasım 2021, 19:02:24 »
Dönor bayağı toparlamis dostum bu bile yeterli olacaktır bence
Ama daha da toparlayacak tır

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 24 Kasım 2021, 21:31:36 »
Kesinlikle bu bile gayet yeterli benim için ilk haline göre :)

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 15 Aralık 2021, 01:20:49 »
135. Gün güncellemesi
Genel olarak iyi giden bir süreç ama en rahatsız olduğum ön orta bölge gelişimi geç seyrediyor. Tarama şekliyle şu anlık idare ediyorum. Ama beklentim tabi ki bölgenin kapanması.

Selimpusat

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 18 Aralık 2021, 00:27:35 »
Kardeşim son görüntü nasıl? Hangi vitaminleri kullandın acaba?

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 18 Aralık 2021, 12:54:24 »
Bu kadar amatörce bir işten böyle bir sonuç çıkmasına bencd şükretmelisin yalnız kullandığın takviyelerin etkisi olalir ve minyatür saçların canlanmış olabilir umarım öyle değildir ve ciddi saç çıkışı olmuştur.Saç çıkışı olduysa bu tamamen senin şansın bence çünkü böyle alım ve ekimi bu şekilde yapan bir yerden böyle sonuç kolay kolay çıkmaz.

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 11 Ocak 2022, 19:05:49 »
163 Gün.
B12, Fin 3. Buçuk aydır , xpecia 2x , D vitamini ; takviyelerim. Ön hat bu durumda. Orta ve vertexse doğru kısımda gelişme yeni başladı. O yüzden şu an o bölgelerle ilgili yorum yapmayacağım. Genel görünüm hakkında 180. Günde güncelleyeceğim.

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 11 Ocak 2022, 22:42:54 »
Soldaki ekim öncesi ise gayet iyi durumdasın ama donör bölgen için aynı şeyi söyleyemeyeceğim epey hırpalanmış.

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 11 Ocak 2022, 22:52:31 »
Donör şu an bu durumda. Dipten yeni gelen saçlar var şu an boşluklar var dolar dolmaz onu ben de bilemiyorum

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 11 Ocak 2022, 23:03:16 »
Güzel gidiyor
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 12 Ocak 2022, 00:04:31 »
Teşekkürler

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 21 Ocak 2022, 01:58:04 »
170. Gün
Benim çıkışlar 1 ay geriden geliyor. 3. Ay ile 4. Ay arasında hiçbir şey olmadı. 4.ay ile 5. Ay arası ön hat oturmaya başladı. 5. Ayın başlarından orta ve gerisi atağa kalktı. Ondan önce ele batan saç bile yoktu bu bölgelerde. Şimdi hızla yeni saçlar çıkıyor. Evet gelelim cevabı bilinmez soruya Bu bilgiler ışığında sizce bu bölge KAPATACAK MI? :)

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #44 : 21 Ocak 2022, 02:17:48 »
sonucunun yarısındasın daha önünde 4 ay var 12 ayın sonunda güzel sonuç alırsın inşallah

Facebook Twitter Instagram