Gönderen Konu: ekim sonrası PROSCAR kullanılması doğru mu ???  (Okunma sayısı 24148 defa)

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ekim sonrası PROSCAR kullanılması doğru mu ???
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2018, 18:01:50 »
10 sene kullanıp jop gibi gezen de var 1 sene kullanıp çükü düşen de var büyük riskk

Süper yorum ama ben şanslılardanım proscara rağmen benimki her gün kalkiyeaahhhh  ;D

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2018, 14:46:33 »
10 sene kullanıp jop gibi gezen de var 1 sene kullanıp çükü düşen de var büyük riskk
ben bunu genelde kullanmayıp jop gibi gezende var 50lilerde, yine kullanmayıp 20 -25li yaşlarda sorun yaşayanlarda var, finasın elbet bir etkisi vardır fakat finasın yan etkilerini google yazınca ilk finas çıkmıyorsa karşımıza farklı sebeplerde olabilir.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2018, 21:37:10 »
Erkeklik hormonun baskı altına alıyor meme büyümesi kasık ağrısı yağlanma gibi yan etkileri var bu yan etkiler herkeste görülmeyebilir benim memem büyümez mesela çünkü fitness yapıyorum ama hımbıl birinin memesi kadın memesi gibi olabilir süt bile gelebilir memesinden :DDD şaka bir yana kullananların yan etkilerini azaltmak için ek gıda ve vitamin kullanmaları ve zinde olmaları şart diye düşünüyorum...

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Eylül 2018, 12:11:00 »
Erkeklik hormonun baskı altına alıyor meme büyümesi kasık ağrısı yağlanma gibi yan etkileri var bu yan etkiler herkeste görülmeyebilir benim memem büyümez mesela çünkü fitness yapıyorum ama hımbıl birinin memesi kadın memesi gibi olabilir süt bile gelebilir memesinden :DDD şaka bir yana kullananların yan etkilerini azaltmak için ek gıda ve vitamin kullanmaları ve zinde olmaları şart diye düşünüyorum...
Hocam sen.bence jinekomastiyi araştır, fitness yapman veya kas yoğunluğunun yüksek olması jinekomastiye engel değil. Kaldı ki jinekomasti sadece finasteride kullananlarda değil ağır steroid kullananlarda veya hicbir şey kullanmayan sağlıklı insanlarda da görülebilecek bir rahatsızlık ve tek çözümü ameliyat maalesef. Burda finasteride ile ilgili bir tavsiyede bulunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem ama sadece fitness yaptığı için finas kullan gyno olmaz demek insanları yanıltabilir.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Eylül 2018, 13:54:14 »
Rahatsızlık ile yan etki başka şeyler...Sağlıklı spor dan bahsediyorum ben kendine bakan ile bakmayanda aynı yan ekiyi yapmayabilir düşüncesindeyim dr. Değilim ama olmaya çok gerek yok bunu öngörmek için...

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Nisan 2019, 00:50:25 »
Arkadaşlar yeni ekim yaptırdım bu proscar finanstired ürününü kullanmak istiyorum lakin ürünü internette bulamadım. Link atabilir misiniz ? Ürünü nerede bulabilirim ?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Nisan 2019, 01:03:25 »
Arkadaşlar yeni ekim yaptırdım bu proscar finanstired ürününü kullanmak istiyorum lakin ürünü internette bulamadım. Link atabilir misiniz ? Ürünü nerede bulabilirim ?

Ürün diye bahsettiğiniz ilaç yani eczanelerde ancak bulabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Nisan 2019, 02:29:26 »
Rahatsızlık ile yan etki başka şeyler...Sağlıklı spor dan bahsediyorum ben kendine bakan ile bakmayanda aynı yan ekiyi yapmayabilir düşüncesindeyim dr. Değilim ama olmaya çok gerek yok bunu öngörmek için...

Yanlış bir öngörü. İlaç dht blocker ve bu yolla saç kazanımı sağlayan bir kimyasal. Etkisi kişinin sağlığı ile ilişik değil. Sağlıksız bir insana etki etmez iken çok sağlıklı bir insana etki sağlıyor olabilir yada tam tersi:)

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2019, 15:37:09 »
ekimin 16 günündeyim ve 1/4 oranında başladım. kendi saçlarımı kaybedince ekimin beni mutlu etmeyeceğine karar verdim. eczeneden ilaç saklama kutusu ve hap kesici de aldım. hakkımızda hayırlısı ilk kullandığımda yan etki görmemiştim (2 sene önce 9 ay süre ile) makina gibi calısıyordum ayıptır söylemesi (aktif cinsel hayat mastürbasyon değil) sporda yapıyordum bol su tüketiyordum sigara zaten yok belki yan etkilerini düşürmüşümdür ister istemez. ama suanki tek endişem ilerde cocuk sahibi olma aşamasına geldiğimde basıma ne gibi dertler açabileceği. umarım o aşamaya geldiğimde tüm saçlarımı yolmak istemem

kullanan arkadaslara sorum;

hap kesici tam olarak 1/4 oranında bölemiyor illaki büyüklü küçüklü oluyor. yine parca pasına en az 1.00 dusuyor ama hergün aldığında oranda farklıklar olacağından problem olmaz sanırım?

birde kalan 3 parca 3 gün icinde bayatlamaz/bozulmaz sanırım?

tecrübeli arkadaslara cevapları ve fikirleri icin tesekkür ederim
« Son Düzenleme: 06 Ağustos 2019, 16:03:45 Gönderen: caresizbedevi »

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2019, 16:03:01 »
ekimin 16 günündeyim ve 1/4 oranında başladım. kendi saçlarımı kaybedince ekimin beni mutlu etmeyeceğine karar verdim. eczeneden ilaç saklama kutusu ve hap kesici de aldım. hakkımızda hayırlısı ilk kullandığımda yan etki görmemiştim (2 sene önce 9 ay süre ile) makina gibi calısıyordum ayıptır söylemesi (aktif cinsel hayat mastürbasyon değil) sporda yapıyordum bol su tüketiyordum sigara zaten yok belki yan etkilerini düşürmüşümdür ister istemez. ama suanki tek endişem ilerde cocuk sahibi olma aşamasına geldiğimde basıma ne gibi dertler açabileceği. umarım o aşamaya geldiğimde tüm saçlarımı yolmak istemem

hap kesici tam olarak 1/4 oranında bölemiyor illaki büyüklü küçüklü oluyor. yine parca pasına en az 1.00 dusuyor ama hergün aldığında oranda farklıklar olacağından problem olmaz sanırım?

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2019, 16:03:16 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2019, 16:49:34 »

4 günde bozulmaz bölme işleminide göz kararı yaparsın zaten eşit bölmek zor
Global Moderator

caresizbedevi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2019, 20:07:08 »
teşekkür ederim

Zuzephre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 19 Ağustos 2019, 13:37:32 »
Ekimden önce proscar takviyesi kullanmaya başlamanın bir sakıncası olurmu 1-1.5ay önceden

Facebook Twitter Instagram