Gönderen Konu: ekim sonrası PROSCAR kullanılması doğru mu ???  (Okunma sayısı 24146 defa)

sehzade123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekim sonrası PROSCAR kullanılması doğru mu ???
« : 30 Temmuz 2017, 12:08:09 »
arkadaşlar konu başlığını nereye açaacagımı bilemediğim için buraya yazdım..

SAÇ EKTİRMEYEN VE PROSCAR KULLANAN ARKADAŞIM VAR.. saç tellerinde  bariz bir şekilde kalınlaşma oldu... sanırsınız saç çıkartıyor.. ama bu ilacın yan etkilerinin  oldugunu düşünüyorum.. ilaç adı üstün de   prostat ilacı hali hazırda tedavi yöntemi..

sormak istediğim  saç eken doktorlar neden proscar kullandırıyor ??   saçı seyrek olan birisi zaten proscar kullansa  seyreklik kayboluyor.

saç ekiminden sonra proscar kullandıran doktorlar  işin hilesine  kaçmış  olmuyor mu ???

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ekim sonrası PROSCAR kullanılması doğru mu ???
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2017, 12:34:42 »
proscar saç çıkartmıyor bazı dökülecek saçları kalınlaştırıyor falan da saç ekimi tek başına çözüm olmuyor saç dökülmesine. ekimden sonra saçların dökülünce saçma bir görüntü oluyor(ekilenler deil ekilmeyenler) o yüzden ekilmeyenleri kaybetmemek ve saç dökülmesini yavaşlatmak için proscar 1/4 kullanıyosun. sorular bölümüne açsan konuyu güzel olurdu.

sehzade123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2017, 12:44:31 »
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..   mevcut da bulunan ve  ekilen saçları da güçlendiriyorsa  bırakınca dökülmeler devam edecek demekktir..

greft başı  3euro  alan doktorların bile proscar önermesi ve bazı arkadaşların yan etkilerinden şikayetçi olması  insanı saç ekiminden uzak tutuyor... 

jonathan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2017, 13:28:16 »
Proscar çoğu kişide saç kalınlığını arttırır saç dökülmesini geçici olarak geciktirir ama ben hiç tavsiye etmiyorum kullanırken eğer faydasını görürsen illaki yan etkisini de görüyosun mesela karın ve göğüs bölgesinde yağlanma sarkma yapıyo tüm vücudu yumuşatıyo bazı kişiler cinsel isteksizlik yapıyo hadi diyelim bunların hiçbirini takmadın bıraktıktan sonra çok kısa bi sürede saçlar sönüyo eski halini alıyo benim tavsiyem saç ekimi saç dökülmesine göre planlanıp ona göre ekilmeli böyle kimyasal olaylardan medet umulmamalı

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2017, 13:45:13 »
Kullanma  kullanma 7 ay oldu bitmedi yan etkisi illa ki sende olacak diye birsey yok ama bu riskte alinmaz sac derdimiz vardi birde alt taraf cikti turkiyeye gidince mecbur bi kontrole gidecem 11 ay kullandim keske kullanmasaydim diyorum simdi

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2017, 14:57:03 »
Bana da tavsiye edildi yan etkilerini okuyunca hemen cöpe attim. Ilac hamile bir kadina temas ederse karninda ki bebege bile zarar verebilirmis. Sac icin o kadar risk almaya degmez.

ulas91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2017, 15:17:03 »
arkadaşlar konu başlığını nereye açaacagımı bilemediğim için buraya yazdım..

SAÇ EKTİRMEYEN VE PROSCAR KULLANAN ARKADAŞIM VAR.. saç tellerinde  bariz bir şekilde kalınlaşma oldu... sanırsınız saç çıkartıyor.. ama bu ilacın yan etkilerinin  oldugunu düşünüyorum.. ilaç adı üstün de   prostat ilacı hali hazırda tedavi yöntemi..

sormak istediğim  saç eken doktorlar neden proscar kullandırıyor ??   saçı seyrek olan birisi zaten proscar kullansa  seyreklik kayboluyor.

saç ekiminden sonra proscar kullandıran doktorlar  işin hilesine  kaçmış  olmuyor mu ???

Merhabalar. İşin hilesi değilde hocam, daha iyi sonuç alabilmek adına öneriyorlar. Bunun nedeni bölgede daha iyi kanlanma sağlayabilmek. Proscarın görevi DHT hormonunu bastırmak, ekilen saçlardan daha çok var olanı koruyabilmek adına öneriyorlar. Kullanmayabilirsin tercih sana kalmış.

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2017, 15:32:12 »
Neticede hormonal bir ilaç. Kullanacaksan da düzenli test yaptır derim

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2017, 15:42:10 »
Ben de İlk kullandigimda ilk basta Cok yan etki hissettik gibi geldi. İkinci kez kullaninca durumum psikolojik oldugunu anladim. Lakin  uzun sureli cok kullanmadim. 2000 kisiden 3 kiside kalici yan etkiler gozukebiliyormus. Ve proscar kullandiran ekimcilerin sonuclarini karsilastirinca  sonucu proscarin belirlemedigine karar verdim. baxi proscar.kullandiran yerlerde gene saclar cikmiyor seyrek. Ama mesela Koray erdogan da Keep yontemi neredeyse ekilenlerin %95 ini cikartiyor. Bariz yani teknik yönt de vol belirleyici. Dr yasin rumuzlu biri koray hocaya ektirip proscar kulanmadi ilk 6 7 ay saclar geme fena cikti. 7 aydan sonr akullanmaya baslamisti. Demek ki piyasa isi bilmeyen insanalri sömüren cok ekimci dolu. Hersey proscar degil. Ekim oncesi kullanilip ekimden sonra da 1 yil kullanip sonra birakilabilir yan etkiye bagli yan etki.yoksa Duzenli testlerle kullanilmaya devam edilir yan etki surekli devam ederse de birakilir
 Alternatif kesin cozumu olmayan Xpecia 2 tablet gunde kullanilabilir.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2017, 20:39:18 »
proscar dokulmeyi yavaslatır erteler kalınlaşma yapar ama yeni saç çıkışı bir ekim faydası vermez ekimden sonra kendi saçlarımızın dokulmesini erteleme amaçlı kullanırız ayrıca donor alanıda zenginleştirdiği soyleniyor
saçları ekmeydi dersin

onur özzz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2018, 17:09:30 »
Yeni ekim yaptırdım ve estetisyen var olan saçların korunmasını için proscar önerdi şu an 1/5 oranında alıyorum ve yaklaşık 140 150 gün civarı 1 kutu bitirene kadar kullanıp bırakmamı tavsiye etti .

Yan etkileri korkutuyor zaten o bir yana gerçekten kullanıp bırakan arkadaşlarda saç dökülmesi tekrar oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu bu durum ?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2018, 00:28:37 »
Yeni ekim yaptırdım ve estetisyen var olan saçların korunmasını için proscar önerdi şu an 1/5 oranında alıyorum ve yaklaşık 140 150 gün civarı 1 kutu bitirene kadar kullanıp bırakmamı tavsiye etti .

Yan etkileri korkutuyor zaten o bir yana gerçekten kullanıp bırakan arkadaşlarda saç dökülmesi tekrar oluyor mu yoksa kişiden kişiye değişiyor mu bu durum ?

Sonuçta hormonal sistemi kurcalıyoruz, bırakınca illaki metabolizma normal düzene dönecektir. Yani evet saçlar dökülmesi gerekiyorsa bırakınca dökülecek. Bu ilaçlar saç dökülmesinde tedavi amaçlı kullanılmıyor. İlaçla tedavi olsa ekimciler batardı.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2018, 20:07:21 »
Sınırsız saç çıkardığını kim söyledi kardesim sana oyle bir sey olsa yan etkilerini hiç'e sayar kullanirdim bana bu ilacın faydasi olmuyor bunun farkına variyorum yavas yavas

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Ağustos 2018, 01:12:25 »
Proscar saç ekiminden sonra bir nevi gübre görevi görüyor tabiki ilelebet kullanılmaz ama çıkış sürecinde yan etkileri olsada tedavi amaçlı kullanılmalı bu genelde 4 ay surüyor

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2018, 13:37:15 »
Saç ekiminden sonra var olan dökülmeye meğilli kendi saçlarını korumak amacıyla tavsiye ediyorlar .böylelikle sizinde saç ekiöinden memnun kalma olasılığınız yükselecek,olay bundan ibaret.

Facebook Twitter Instagram