Gönderen Konu: Medroyal estetik yeni yuzyıl hastanesi 4600 greft yaş 23  (Okunma sayısı 4688 defa)

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
Ynt: MEDROYAL ESTETİK YENİ YÜZYIL HASTANESİ 4600greft yaş 23
« Yanıtla #16 : 20 Eylül 2021, 15:42:06 »
Selamlar siteyi yıllardan beri takip edip nasıl bu merkeze karar verdin dostum?

Geniş alan ekimi olmuş  ekim standart umarım seni memnun eder

Ya açıkçası canlı gözle 3-4 örnek gördüm bu merkezde ekim yaptıran ve gerçekten güzel başarılı olmuştu. Ben de burada yaptırmak istedim. Umarım gözünüze batan kötü bir durum sözkonusu değildir 😔

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 21 Eylül 2021, 20:50:04 »
Bugün 12. gün Donör bölgeyle alakalı bir fotoğraf koymadığımı fark ettim buraya güncel tüm açılardan fotoğraflar koydum.

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
  • trabzon imperial saç ekimi merkezi
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2021, 22:08:01 »
Evet hepimiz tek seferde bu saç belasından kurtulmak istiyoruz ama artık saç ekim merkezleri bu tür açıklıklar için 2 ekim planı oluşturuyor. Hem greftlerin dışarda yaşam süresi hem derinin bütün yeni saçları besleyip büyütmesi düşünüldüğünde iki ekim daha başarılı sonuçlar ortaya çıkartıyor. Tabii ki bu sizin olumsuz sonuç alacağınız anlamına gelmez sadece tek ekimle maksimum kapatıcılık beklemeseniz sizi mutlu edecektir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Eylül 2021, 12:02:16 »
sana 1 ekim daha gerekecek dostum bu ekım sonuclanınca

xpecia eger yan etki yapmaz ise finasterıd e gecebılırsın xpeciayı bırakıp
Global Moderator

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 23 Eylül 2021, 02:05:43 »
sana 1 ekim daha gerekecek dostum bu ekım sonuclanınca

xpecia eger yan etki yapmaz ise finasterıd e gecebılırsın xpeciayı bırakıp

Üstadım eğer finasterid daha etkili oluyor dersen geçiş yapayım zamanında xpeciayı uzun bir süre kullanmıştım 6-7 ay gibi bir süre. Herhangi bir yan etkisi görmedim Allahıma şükür. Finasteridden nedense çekindim biraz ama olmaz heralde onun da yan etkisi.
İkinci ekimi ben ve donörüm kaldırabilir miyiz bilmiyorum. Bu arada finasterid dediğimiz propecia falan değil mi hocam yanılmıyorsam

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 04 Ekim 2021, 22:47:49 »
Herkese merhabalar bugün saç ekiminden sonra 25. Günüm 3-4 gün önce şok dökülmem başladı devam ediyor. Yüksek motivasyon moral bozmadan devam ediyorum. Süreçin psikolojik savaşa soktuğu kısımlara giriş yapmaya başladım 😂 ama biliyorum ki bu süreç gayet normal. Kafama takmıyorum ruhsal anlamda yormuyorum kendimi. Yine de süreçten fotoğraflarımı sizinle paylaşmak istedim günde 2 xpecia devam ediyorum saçımı hala dalinle yıkıyorum. Tecrübeli arkadaşlarımın abilerimin tavsiyelerine açığım. Herkese teşekkür ederim şimdiden

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Ekim 2021, 21:55:24 »
şok dökülme hızlanacak saçların yönünden belli oluyor ama dediğin gibi moral bozmamak lazım önemli olan üçüncü aydan sonraki süreç :Bu arada dalin şampaunı bırakıp artık normal şampuanlara geçiş yapabilirsiniz ama tabi kafa derinize uygun bir şampuan olmalı.

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 05 Ekim 2021, 23:04:38 »
şok dökülme hızlanacak saçların yönünden belli oluyor ama dediğin gibi moral bozmamak lazım önemli olan üçüncü aydan sonraki süreç :Bu arada dalin şampaunı bırakıp artık normal şampuanlara geçiş yapabilirsiniz ama tabi kafa derinize uygun bir şampuan olmalı.

Teşekkür ederim yorumunuz için. ☺🙏🏻

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 18 Ekim 2021, 03:36:27 »
Bugün 39. Günüm ve şok dökülmem azalarak devam ediyor.

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 25 Ekim 2021, 20:06:02 »
46. Gün bir süre paylaşım yapmayacağım ki zaten yapınca da pek bi etkileşimi olmuyor belki meraktan girip bakanlar olur onlar için paylaşıyorum..

Mert Can

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2021, 22:41:03 »
Kardeşim inşallah çok güzel bir sonuç elde edersin , kötü yorumlara pek aldırış edip moralini bozma ben inanıyorum güzel olacak☺

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2021, 23:42:29 »
Kardeşim inşallah çok güzel bir sonuç elde edersin , kötü yorumlara pek aldırış edip moralini bozma ben inanıyorum güzel olacak☺

Eyvallah güzel insan bekliyoruz inşallah bakalım 😄

Cigarette_s

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 26 Ekim 2021, 00:29:03 »
46. Gün bir süre paylaşım yapmayacağım ki zaten yapınca da pek bi etkileşimi olmuyor belki meraktan girip bakanlar olur onlar için paylaşıyorum..
gayet güzel olacak inşallah rabbim gönlüne göre versin. Takipteyim  |-onayisareti-|

benbirgaripkeloglanim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 26 Ekim 2021, 14:34:04 »
gayet güzel olacak inşallah rabbim gönlüne göre versin. Takipteyim  |-onayisareti-|

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻

Facebook Twitter Instagram