Gönderen Konu: Ekim günü için öneriler  (Okunma sayısı 1185 defa)

Ned Stark

• Full Member
Ekim günü için öneriler
« : 10 Eylül 2021, 15:03:37 »
Merhaba değerli forum üyeleri 14Eylul de Asuman hairde sac ekimi gerçekleştireceğim. Yaklaşık 4-5 aydir takip ediyordum siteyi. Bu konu altında Ekim günü için önerilerinize ihtiyacım var. Kiyafetinden tutunda ekim anına kadar. Öncesi sonrasi süreçle ilgili tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum. Daha önceki konularimda fotoğraf , yaş vs bilgilerim mevcut . onun için ekstra buraya atmadim. Yorum yapacaklara  şimdiden teşekkür ederim :)

Robert

• Hero Member
Ynt: Ekim günü için öneriler
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2021, 15:41:49 »
Dostum öncelikle üzerinde gömlek olsun sabah ilk işin temiz bir kahvaltı olmalı varsa yanında bir refakatci çok iyi olur öbür türlü kendi işini kendin yapınca şişler çoğalıyor akşam hafif bir yemek yemeye bak çünkü kusma sıkıntısı olunca zorlanıyor vucud  terleme ve baş donmesi oluyor bu da greftlete zarar verebilir kabuk dökümüne kadar dizi film izle sadece zaman çabuk geçer banyoda dikkatli ol bir de kayma çarpma falan

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2021, 23:57:01 »
Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım sağolun. Siz karar verdiniz mi ekim merkezi için?
  • Ekim Tarihi: 14.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2021, 00:01:22 »
Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım sağolun. Siz karar verdiniz mi ekim merkezi için?
rica ederim
Karar verdim Asuman hanıma ancak tarih için kararsızım bir konu açtım öğlen onun için net cevap alamadım içim rahat değil saçları proscarla guclendirmezsem var olan saçlar zarar gorebilirmis önümüzdeki aylarda boşum yapmak istiyorum ekimi artık

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2021, 00:22:48 »
Ekim günü öncesi kafein içerikli içeceklerden (kola, kahve vb.) alkol ve sigara tüketmeyin. Minoxil tarzında kan sulandırıcı takviyeler kullanıyorsanız bırakın. Aspirin içmeyin. Kahvaltıyı da hafif yapmalısınız. Üzerinize de gömlek giyerseniz ya da bol ekim saçlarına zarar vermeyecek bir tshirt giyerseniz olur. Gömlek daha iyi olur tabii ki. Şimdiden geçmiş olsun. Umarım beklentilerinizin karşınalacağı bir saç ekimi yaptırırsınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2021, 09:16:31 »
rica ederim
Karar verdim Asuman hanıma ancak tarih için kararsızım bir konu açtım öğlen onun için net cevap alamadım içim rahat değil saçları proscarla guclendirmezsem var olan saçlar zarar gorebilirmis önümüzdeki aylarda boşum yapmak istiyorum ekimi artık
Ben var olan saçlarının öyle çok fazla zarar göreceğini düşünmüyorum . En önemlisi sen simdiki görüntüden memnun musun değil misin ? Bu seni psikolojik olarak etkiliyor mu ? Eger öyleyse ektir şimdiden zaten uygunsun . Ben böyle düşünüyorum yine formdaki daha tecrübeli arkadaşlardan yardim al
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2021, 09:18:15 »
Ekim günü öncesi kafein içerikli içeceklerden (kola, kahve vb.) alkol ve sigara tüketmeyin. Minoxil tarzında kan sulandırıcı takviyeler kullanıyorsanız bırakın. Aspirin içmeyin. Kahvaltıyı da hafif yapmalısınız. Üzerinize de gömlek giyerseniz ya da bol ekim saçlarına zarar vermeyecek bir tshirt giyerseniz olur. Gömlek daha iyi olur tabii ki. Şimdiden geçmiş olsun. Umarım beklentilerinizin karşınalacağı bir saç ekimi yaptırırsınız.
Çok sağolun yorumunuz için önerilerinizi dikkate alacağım kesinlikle umarim. İstediğimiz saçlara kavuşuruz hepimiz . Süreci paylaşacağım zaten o zaman da gidişat hakkında yorumlarınızı isteyeceğim 🙂
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

DeliKase

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2021, 09:57:21 »
kan sulandırıcı ilaçları (aspirin, coraspin, omega 3 vs) kesinlikle 1,5 - 2 hafta önce kesin. ben 4 gün önce kesmeme rağmen operasyon esnasında çok fazla kanama olmuştu.

can_plt20

• Jr. Member
  • **
  • Dr özgür nalbant saç ekimi
« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2021, 12:26:30 »
saç ekiminden ne kadar süre sonra günlük hayata ve iş hayatına (görüntü olarak ) dönebilirim ?
  • Ekim Tarihi: 27.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi ÖZGÜR NALBANT
  • Greft Miktarı 3678
  • Yaşınız 34

Qur

• Full Member
« Yanıtla #9 : 11 Eylül 2021, 14:00:07 »
saç ekiminden ne kadar süre sonra günlük hayata ve iş hayatına (görüntü olarak ) dönebilirim ?
Kabuk dökümü sonrası dönebilirsin. Yani 10 gün sonra.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 11 Eylül 2021, 18:43:13 »
Yanında ufak bi yastık götürsen iyi olabilir. Ben kanal alımı sırasında yüzüstü yatarken biraz zorlanmıştım. yüzüstü uzanıp, ekim koltuğundaki deliğe yüzü sokmak gerekiyor. Bir de alım bölgesindeki işlemler için, çeneyi göğse yakın tutmanızı falan istiyorlar. O  pozisyonlae beni biraz zorlamıştı. Zayıf birisi olduğum , göbek falan olmadığı için midir bilmiyorum pek rahat edememiştim. O pozisyon için mesela göğüs altına bi yastık koyup, kafayı öne eğebilmek için bi yükselti vermek çok rahat olur.  Kollarımı göğsümde birleştirip üstüne yatınca,  biraz rahat etmişti boynum. Ama bu sefer de kollar uyuştu zaman zaman. Ayrıca kanal açma sırasında , sırtüstü yatarken dirsek altına falan destek olabilir uyuşma olursa.

Altına rahat bir eşofman giymeni tavsiye ederim. Gömlek konusunu zaten söylemişler yukarıda. Kan falan bulaşırsa atmaya kıyabileceğin bir gömlek olsun. Yanında mümkünse yedek de olsun. Ufak bi valiz yaparsın. Ben ilk gece yanımdaki havluyu rulo yapıp, üstüne kağıt havlu serip ara ara değiştirerek geçirmiştim. Bandaj olsa da aralardan sızıntı olabiliyor.

İstanbulda mı yaşıyorsun, evin yakın mı bilmiyorum ama ben karşıda oturduğum için git gel olmasın, minimum hareket  olması için, ilk geceyi hastanenin dibindeki rezidansta geçirmiştim. Ertesi günkü ilk yıkamaya kadar mümkün mertebe yatmıştım. Temiz bir yer. Yanında bi refakatçi olursa daha rahat edersin.  Benim yoktu, sorun yaşamadım ama daha garanti olur birisinin olması.

Yemek konusunda, benim gibi iştahsız birisiysen, hastanedeki yemeği hiç sevmemiştim. Milföylü börek, ıspanak ve çorba menüsüne denk gelmiştim. Bence yanında güzel bi sandviç, kendi yemeğini falan götürsen iyi olabilir. Ayrıca bahsettiğim rezidansın yemeklerini de beğenmemiştim. Onun için birşeyler düşünebilirsin.

Operasyon öncesi benim için çok stresli geçmişti. Off nasıl geçecek ya o kadar süre falan, acıyacak mı vs vs. Acı eşiği düşük birisi olduğumu düşünmeme rağmen çok daha rahat geçmişti operasyon. Ki 8’de girip 21:30 da çıkmıştım. Baya uzun sürmüştü. Hiç korktuğum kadar zor olmadı. Elbet biraz yorucu oluyor ama gayet normal.

Ekim sonrasında benim kafadaki sıvılar acayip hareketliydi. 2. 3. Gün falan bi 2 saat oturrarak geçirmiştim sıvılar hemen kulaklara doğru inmiş, uzaylı kafaya dönmüştüm. Forumda hiç o kadar kafası yamulan birisini görmedim. Bana özel bir durumdur sanıyorum bazı kişilerde o sıvılar çok daha rahat atılyor ama ne olur ne olmaz sana tavsiyem, ilk günler bol bol su iç. 3-4-5 litre. Ve bol bol yat.

Kabukları döktükten sonra, o süper görüntüyle birlikte güzel günler başlayacak.

Eyyorlamam bu kadar.

Şimdiden geçmiş olsun. Herşey gönlünce olur umarım.

Qur

• Full Member
« Yanıtla #11 : 11 Eylül 2021, 19:57:51 »
Sana önemli bir tavsiye. Anesteziden midir bilmiyorum ama duyularda ilgili bir sıkıntı oluyor ekim sonrası. Hayatın boyunca kafanı çarpmamış olsan bile, o gün ekim sonrası çarpıyorsun ne hikmetse. Arabaya binerken ben çarptım. Neyseki ekim bölgesine çarpmadım. Forumda da bu çarpma olayları var. Aman dikkat et arabaya binip inerken.

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #12 : 12 Eylül 2021, 14:33:15 »
kan sulandırıcı ilaçları (aspirin, coraspin, omega 3 vs) kesinlikle 1,5 - 2 hafta önce kesin. ben 4 gün önce kesmeme rağmen operasyon esnasında çok fazla kanama olmuştu.
takviye vs her şeyi kestim hocam 5 gün öncesinden umarım dediğin şekilde olmaz kolay atlatırım. teşekkür ederim yorumun için
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #13 : 12 Eylül 2021, 14:37:16 »
Yanında ufak bi yastık götürsen iyi olabilir. Ben kanal alımı sırasında yüzüstü yatarken biraz zorlanmıştım. yüzüstü uzanıp, ekim koltuğundaki deliğe yüzü sokmak gerekiyor. Bir de alım bölgesindeki işlemler için, çeneyi göğse yakın tutmanızı falan istiyorlar. O  pozisyonlae beni biraz zorlamıştı. Zayıf birisi olduğum , göbek falan olmadığı için midir bilmiyorum pek rahat edememiştim. O pozisyon için mesela göğüs altına bi yastık koyup, kafayı öne eğebilmek için bi yükselti vermek çok rahat olur.  Kollarımı göğsümde birleştirip üstüne yatınca,  biraz rahat etmişti boynum. Ama bu sefer de kollar uyuştu zaman zaman. Ayrıca kanal açma sırasında , sırtüstü yatarken dirsek altına falan destek olabilir uyuşma olursa.

Altına rahat bir eşofman giymeni tavsiye ederim. Gömlek konusunu zaten söylemişler yukarıda. Kan falan bulaşırsa atmaya kıyabileceğin bir gömlek olsun. Yanında mümkünse yedek de olsun. Ufak bi valiz yaparsın. Ben ilk gece yanımdaki havluyu rulo yapıp, üstüne kağıt havlu serip ara ara değiştirerek geçirmiştim. Bandaj olsa da aralardan sızıntı olabiliyor.

İstanbulda mı yaşıyorsun, evin yakın mı bilmiyorum ama ben karşıda oturduğum için git gel olmasın, minimum hareket  olması için, ilk geceyi hastanenin dibindeki rezidansta geçirmiştim. Ertesi günkü ilk yıkamaya kadar mümkün mertebe yatmıştım. Temiz bir yer. Yanında bi refakatçi olursa daha rahat edersin.  Benim yoktu, sorun yaşamadım ama daha garanti olur birisinin olması.

Yemek konusunda, benim gibi iştahsız birisiysen, hastanedeki yemeği hiç sevmemiştim. Milföylü börek, ıspanak ve çorba menüsüne denk gelmiştim. Bence yanında güzel bi sandviç, kendi yemeğini falan götürsen iyi olabilir. Ayrıca bahsettiğim rezidansın yemeklerini de beğenmemiştim. Onun için birşeyler düşünebilirsin.

Operasyon öncesi benim için çok stresli geçmişti. Off nasıl geçecek ya o kadar süre falan, acıyacak mı vs vs. Acı eşiği düşük birisi olduğumu düşünmeme rağmen çok daha rahat geçmişti operasyon. Ki 8’de girip 21:30 da çıkmıştım. Baya uzun sürmüştü. Hiç korktuğum kadar zor olmadı. Elbet biraz yorucu oluyor ama gayet normal.

Ekim sonrasında benim kafadaki sıvılar acayip hareketliydi. 2. 3. Gün falan bi 2 saat oturrarak geçirmiştim sıvılar hemen kulaklara doğru inmiş, uzaylı kafaya dönmüştüm. Forumda hiç o kadar kafası yamulan birisini görmedim. Bana özel bir durumdur sanıyorum bazı kişilerde o sıvılar çok daha rahat atılyor ama ne olur ne olmaz sana tavsiyem, ilk günler bol bol su iç. 3-4-5 litre. Ve bol bol yat.

Kabukları döktükten sonra, o süper görüntüyle birlikte güzel günler başlayacak.

Eyyorlamam bu kadar.

Şimdiden geçmiş olsun. Herşey gönlünce olur umarım.
lauri hocam mükemmelsin her şeyi yazmışssın detaylı sana çok teşekkür ederim. yastık fikri çok mantıklı tam da bu işlem için küçük bir yastıgıım var onu yanımda götüreyim. ben de zayıf bir yapıya sahibim mutlaka aynı sorunu yaşardım seninle. istanbul dışından gideceğim bunun için 3 gün konaklayacağım emin rezidansta yemekler konusunda seçiciyiimdir muhtemelen yiyemem ben full dışardan söyleyeceğim mecbur. ekimin 4. günü otobüsle döneceim yaklasık 2 saatlik bir yolclukuk olacak bu sırada enfeksiyon vs kapmasından tedirginim nasıl bir önlem alabilirim sence ? yanımda bone tarzı saç kepleri olur ya ondan götürüp taksam 4. gün için sorun teşkil eder mi ?
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Ned Stark

• Full Member
« Yanıtla #14 : 12 Eylül 2021, 14:38:56 »
Sana önemli bir tavsiye. Anesteziden midir bilmiyorum ama duyularda ilgili bir sıkıntı oluyor ekim sonrası. Hayatın boyunca kafanı çarpmamış olsan bile, o gün ekim sonrası çarpıyorsun ne hikmetse. Arabaya binerken ben çarptım. Neyseki ekim bölgesine çarpmadım. Forumda da bu çarpma olayları var. Aman dikkat et arabaya binip inerken.
hocam ekim yaptıranlarda bir şanssızlık mı başlıyor nedir herkeste aynı durum oluşuyor sakınan göze çöp batar misali . ben de çok dikkat etmeye çalışacapım inşallah böyle bir sorunal karşılaşmam. önerin için teşekkür ederim :)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram