lauri hocam mükemmelsin her şeyi yazmışssın detaylı sana çok teşekkür ederim. yastık fikri çok mantıklı tam da bu işlem için küçük bir yastıgıım var onu yanımda götüreyim. ben de zayıf bir yapıya sahibim mutlaka aynı sorunu yaşardım seninle. istanbul dışından gideceğim bunun için 3 gün konaklayacağım emin rezidansta yemekler konusunda seçiciyiimdir muhtemelen yiyemem ben full dışardan söyleyeceğim mecbur. ekimin 4. günü otobüsle döneceim yaklasık 2 saatlik bir yolclukuk olacak bu sırada enfeksiyon vs kapmasından tedirginim nasıl bir önlem alabilirim sence ? yanımda bone tarzı saç kepleri olur ya ondan götürüp taksam 4. gün için sorun teşkil eder mi ?
Dostum seyahat konusunu Asuman hanıma sorsan en doğrusu olur. Bana tam hatırlamıyorum ama ilk 1 hafta falan yıkama sonrasında batikon sürdürmüştü. Enfeksiyon önlemi olarak sanıyorum. En dğru tavsiyeyi o verecektir.
4. güne kadar ödemin büyük çoğunluğunu atmış olursun sanıyorum. Birkaç saat oturur durumda olmanın bir sakıncası olmaz. Ama tabi bone vb kafaya sürtünecek birşeyler takmak uygun olmayabilir belki.
İlk günler bol bol su iç. 3-4 litre. Belki de daha fazla. Ödemi hızlı atmana yardımcı olur.
Yukarıda bi arkadaşın da altını çizdiği üzere kafsyı vurmamak lazım. Benim şansım yaver gitti bir şansızlık yaşamadım. Ama operasyon yorgunluğuyla da dikkat kaybı çok olası. Tezcanlı, hızlı hareket eden birisiysen de, kendini mümkün mertebe yavaş hareket etmeye odakla.
Şimdiden geçmiş olsun bol şans.