Gönderen Konu: Dutastreid kaç günde etkisini gösterir?  (Okunma sayısı 1003 defa)

Enes Yaldız

• Yeni üye
  • *
Dutastreid kaç günde etkisini gösterir?
« : 09 Eylül 2021, 22:08:38 »
Merhabalar.Yaklasik 15-20 gündür dutastreid kullanıyorum.Saclarim ince telli sanırım dht sonucu sonradan inceldi.3-4 gündür saç masajına başladım ve her seferinde yaklaşık 80 tel saçım dökülüyor.Ayrica oral Hint yağı da kullaniyorum.Bugun kan testimde demir değerleride normal geldi.Bu süreç normal mi yoksa ek bir tedavi uygulamam gerekir mi.Simdiden herkese teşekkür ederim.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Dutastreid kaç günde etkisini gösterir?
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2021, 23:31:56 »
 dokulsun onemli değil yeterki dokulenin yerine incesi gelmesin.hersey kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine bağlı saçını resimle 3 ay sonundada resimlere bak aradaki farkı aynı makine ile aynı ışıkta cekilmiş resimlerden anlarsın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Enes Yaldız

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2021, 23:38:33 »
dokulsun onemli değil yeterki dokulenin yerine incesi gelmesin.hersey kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğine bağlı saçını resimle 3 ay sonundada resimlere bak aradaki farkı aynı makine ile aynı ışıkta cekilmiş resimlerden anlarsın.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.Mnoxil dışında ek bir yöntem tavsiye eder misiniz?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2021, 23:42:57 »
 masajı fazla abartma.biotin ve  dermollerde ekleyebilirsin ama once dutastaridenin saça ne verebilceği onemli onuda zamanla gorucez
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Enes Yaldız

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2021, 16:05:47 »
masajı fazla abartma.biotin ve  dermollerde ekleyebilirsin ama once dutastaridenin saça ne verebilceği onemli onuda zamanla gorucez
Hocam üstler seyrek olduğu için saçı uzun kullanıyorum.Bu yüzden dermaroller yerine sanırım dermastamp kullanmam gerekiyor.Sac masajını günde 1 kere 1 saat yapıyorum.Sizce bu abartı mı? Yardımlarınız için çok teşekkürler bu arada.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2021, 16:26:29 »
 rica ederim hocam bence abartı ben masaj yapmıyorum fazlasının yıpratcağını dıusunuyorum saçı genc arkadaslar masaj yapıyor konuya iştirak ediceklerdir okuyorlarsa masajı onlar soyler bayağıdır yapıyorlar.uzun saçlar için 1lik zgts dermoller kullanılır dermastamp kullanmadım kullananlar soyler

jeijei1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2021, 10:20:49 »
Dutası minox ile mi kullanıyorsun ? Yoksa sadece dutas mı ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2021, 17:02:34 »
Bakın böyle sorular yok cevabı da yok kişiden kişiyr değişen durumlar
Hadi ay desen tamam da gün nedir?
Global Moderator

icindentramvaygecensarki

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2021, 19:47:58 »
Tam etki için 1 seneye kadar beklemek elzemdir
TEDAVİM
Minoxil Forte Günde 1 (Şakaklara ve Frontale 3'er Fıs)
Dutasteride Avodart Günde 1 (Eskiden Haftada 2)
Fiyto Şampuan Haftada 2
Dermaroller 1 mm Haftada 2
D Vitamini- Çinko- B 12 2 Günde 1
Oral Spironolakton Aldactone 25 mg Günde 1

Facebook Twitter Instagram