Gönderen Konu: İzmir Saç Ekimi Tavsiye Sibel Ulusan Mı Yoksa?  (Okunma sayısı 1638 defa)

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İzmir Saç Ekimi Tavsiye Sibel Ulusan Mı Yoksa?
« : 08 Eylül 2021, 17:13:42 »
Arkadaşlar merhaba, 4 yıl önce bir saç ekimi yaptırdım önler açıktı, üst ve tepe bölgede saçlarım vardı. Bunlar zamanla döküldü, resimler anlık.

Şimdi ikinci ekimi mi planlıyorum ilk ekimi mi İzmir’de yaptırdım çokta araştırmıştım fakat memnun kalmadım. Sibel hanımla görüştüm 4 bin greft dedi kendi ekibi için, biliyorsunuz az çok 10.000₺ fiyat verdi.

Ne kadar gitmek istemesemde eski yaptırdığım yere gittim orası da 2 teklif verdi tek seans 4000 greft 4.500₺ indirimli fiyat. 2 seans yapalım dedi 6 bin greft fakat bunu donör bölgem kaldırır mı tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Eges hair de tavsiye edenler var fakat emin olamadım. İlk ekimimde 3250 greft ekildiği söylendi. Size 4 bin greftle saçlarım adam olur mu?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmir Saç Ekimi Tavsiye Sibel Ulusan Mı Yoksa?
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2021, 17:36:09 »
İzmir için sibel hanım tercih ederim ben tabi karar senin sen vereceksin kararı
Global Moderator

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2021, 17:40:53 »
İzmir için sibel hanım tercih ederim ben tabi karar senin sen vereceksin kararı

Peki hocam 4 bin greft yeterli olur mu?

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2021, 20:06:09 »
Up!

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2021, 20:39:04 »
Bu Ekim için plan belli zaten, tek şeçenek var, ön çizgi sık görünüyor, ön orta alandaki seyrek bölge, ve traş edildikten sonra ortaya çıkacak olan, yine ön bölgedeki ne kadar boşluk varsa sıklaştırma yapılacak zaten, 2.000 greft önlere gider, diğer 2.000 de vertex' e gider, ama vertex yine tek Ekim'de tamamen kapanmaz,

Yaş kaç bilmiyorum, ama 30' un üstündeyse ve bu 4.000 içinde sakal desteği yoksa sakaldan 1.000 greft daha alınıp yine vertex' e yüklenilebilir, yada sakal her ihtimale karşı amorti bırakılmalı, vertex tamamen kapanmayacak çünkü.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2021, 21:24:42 »
Bu Ekim için plan belli zaten, tek şeçenek var, ön çizgi sık görünüyor, ön orta alandaki seyrek bölge, ve traş edildikten sonra ortaya çıkacak olan, yine ön bölgedeki ne kadar boşluk varsa sıklaştırma yapılacak zaten, 2.000 greft önlere gider, diğer 2.000 de vertex' e gider, ama vertex yine tek Ekim'de tamamen kapanmaz,

Yaş kaç bilmiyorum, ama 30' un üstündeyse ve bu 4.000 içinde sakal desteği yoksa sakaldan 1.000 greft daha alınıp yine vertex' e yüklenilebilir, yada sakal her ihtimale karşı amorti bırakılmalı, vertex tamamen kapanmayacak çünkü.. |-onayisareti-|

Hocam yaş 29 6 bin greft yapsam 2 seans sakaldan aldırmak istemiyorum aslında. Donör bölgem kaldırır mı sizce

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2021, 22:13:08 »
Hocam yaş 29 6 bin greft yapsam 2 seans sakaldan aldırmak istemiyorum aslında. Donör bölgem kaldırır mı sizce

O tepe 1 ekimle kapanmaz tepeye sakal kullandırsan iyi olur
Global Moderator

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 08 Eylül 2021, 23:36:34 »

Donörde şuan bile galiba ilk ekimle alakalı hafif boşluklar var gibi, zaten 3.000 greft alınmış, 6.000 değil, sakala girmeden 4.500 civarı bile alınsa donörde çok fazla boşluk kalır, zaten ilk ekimle birlikte, 4.500 alınsa 7.500 greft alınmış olacak, çok yüksek sayı donörün görüntüsünü çok etkiler, 4.000 bile fazla donör için ama, sen 4.000 + 1.000 sakal almalarını söylesen 5.000 greft olur, ama vertex' olayı farklı birşey,

Mesela vertex açıklığının aynı boyutu önde diyelim, atıyorum 3.000 greftle öndeki aynı açıklık kapanır, ama vertex' teki aynı boyutta açıklık kapanmıyor, yönle, vertex' in şekil olarak yapısıyla ve sert ince deri kısmına sahip olduğu için falan, vertex zor bölge çıkış oranıda düşük oluyor, yani sayıyı maximumda yapsan, vertex' e sonradan yine sıklaştırma yapılması gerekiyor, ama sen diyorsan, vertex tam kapanmasın biraz boşluk kalabilir, o zaman, 4.000 + 1.000 sakal ektir, önlere 2.500 civarı, gerisi 1.000 sakal + ne kalırsa vertex' e ektirirsin..
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2021, 23:48:30 »
Donörde şuan bile galiba ilk ekimle alakalı hafif boşluklar var gibi, zaten 3.000 greft alınmış, 6.000 değil, sakala girmeden 4.500 civarı bile alınsa donörde çok fazla boşluk kalır, zaten ilk ekimle birlikte, 4.500 alınsa 7.500 greft alınmış olacak, çok yüksek sayı donörün görüntüsünü çok etkiler, 4.000 bile fazla donör için ama, sen 4.000 + 1.000 sakal almalarını söylesen 5.000 greft olur, ama vertex' olayı farklı birşey,

Mesela vertex açıklığının aynı boyutu önde diyelim, atıyorum 3.000 greftle öndeki aynı açıklık kapanır, ama vertex' teki aynı boyutta açıklık kapanmıyor, yönle, vertex' in şekil olarak yapısıyla ve sert ince deri kısmına sahip olduğu için falan, vertex zor bölge çıkış oranıda düşük oluyor, yani sayıyı maximumda yapsan, vertex' e sonradan yine sıklaştırma yapılması gerekiyor, ama sen diyorsan, vertex tam kapanmasın biraz boşluk kalabilir, o zaman, 4.000 + 1.000 sakal ektir, önlere 2.500 civarı, gerisi 1.000 sakal + ne kalırsa vertex' e ektirirsin..

Hocam teşekkür ederim öncelikle yorumun için. Tek seans 4 bin greften vazgeçtim gibi. Donör bölgem ilk alımdan ötürü kötü evet alımla alakalı bunu doktor da kabul etti görüştüğümde geçenlerde. Dediğin gibi yapacağım olmadı yinede kötü durmaz sanırım değil mi vertex bölgesi 2bin 3 bin arası greftle. Önden ortaya doğru 2 bin gibi attık mı çok iyi olacağından emin ol demişti doktor. Vertex de çok açık kalmadan rahatsız edici olmazsa öyle de kabulum yani

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2021, 00:13:20 »
4500 fiyat ile hiç bir ekim merkezinin güzel sonuç çıkarağına şahsen ben pek inanmıyorum ,fiyatı yerlerde gezen klinikler bu işi baştan savma yapıp üç beş kuruş kazanma derdinde olan yerler zaten çoğununda saç ekimi için yeterliliği yok bakmayın ekim yaptıklarına .
size tavsiyem gerekirse para biriktirip daha ciddi ve bu işi profesyonelce yapan bir yere karar vermeniz olacaktır.sonuçta saç ekimi işi öyle hafife alınacak bir işlem değil ve herkes bu işi düzgünce yapamıyor forumda hergün görüyoruz,çıkmayan saçlar ,nekroz ,aşırı geçmeyen kızarıklık ve sivilceler,donör bölge problemleri vs bunlara göre hesabınızı yapın sonuçta geri dönüşümü olmayan ve hayatta en fazla iki defa yapabileceğiniz bir şey.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Eylül 2021, 00:38:15 »
4500 fiyat ile hiç bir ekim merkezinin güzel sonuç çıkarağına şahsen ben pek inanmıyorum ,fiyatı yerlerde gezen klinikler bu işi baştan savma yapıp üç beş kuruş kazanma derdinde olan yerler zaten çoğununda saç ekimi için yeterliliği yok bakmayın ekim yaptıklarına .
size tavsiyem gerekirse para biriktirip daha ciddi ve bu işi profesyonelce yapan bir yere karar vermeniz olacaktır.sonuçta saç ekimi işi öyle hafife alınacak bir işlem değil ve herkes bu işi düzgünce yapamıyor forumda hergün görüyoruz,çıkmayan saçlar ,nekroz ,aşırı geçmeyen kızarıklık ve sivilceler,donör bölge problemleri vs bunlara göre hesabınızı yapın sonuçta geri dönüşümü olmayan ve hayatta en fazla iki defa yapabileceğiniz bir şey.

Doğru diyorsunuz, başka bir platformda da paylaşmıştım. Bir arkadaşta 4 grefti geçme yolunmuş tavuğa benzersin çok kötü olabilir donör bölge diyor, vertex bölgesi 2000 2500 greft ile beni mutlu eder mi bilemiyorum çok kararsız kaldım ve kafam karıştı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Eylül 2021, 00:45:42 »
Dostum zaten donör ilk ekimde dandik bir yere yaptırmısın baya yorolmuş ve en değerli çoklu greftlerini almış telef etmişler tekrar aynı yeri seçmen hata olur ve ikinci ekimde de beklentini düşür tepe kapanmaz ön orta sık olur tepe ise gölge olur
Global Moderator

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 09 Eylül 2021, 11:26:17 »
Hocam teşekkür ederim öncelikle yorumun için. Tek seans 4 bin greften vazgeçtim gibi. Donör bölgem ilk alımdan ötürü kötü evet alımla alakalı bunu doktor da kabul etti görüştüğümde geçenlerde. Dediğin gibi yapacağım olmadı yinede kötü durmaz sanırım değil mi vertex bölgesi 2bin 3 bin arası greftle. Önden ortaya doğru 2 bin gibi attık mı çok iyi olacağından emin ol demişti doktor. Vertex de çok açık kalmadan rahatsız edici olmazsa öyle de kabulum yani

Aynen, aynı merkezde belki ön orta işini görür şekilde olabilir 2 seansta, ama senin ilk Ekim'de sayı düşük olduğu halde homojen alamamış merkez ve orantısız alımda boşluklar kalmış, mesela benim Ekim'de revize ile birlikte 5.000 greft alım yapıldığı halde senin donörden daha iyi duruyor, yani merkezin 2 seansta senin ön ve vertex' te işini görür başarı sağlayabilir belki, ama dönörü mahvetme ihtimali var,

Ama ekonomik olarak galiba 2 Seans Sibel hocanın ekibini düşünemiyorsun ve 10.000 e kendi merkezinde 2 seans yaptırma planın var, bence Sibel hocayla görüşüp, tek seans sakal destekli 4.000-4.500 civarı Ekim yaptırabilirsinde, revize gerekirse hem arkasında da durur merkez, yine sen hesabını yap, sana en mantıklı hangisi geliyorsa ona karar ver.. |-onayisareti-|
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2021, 11:32:38 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 09 Eylül 2021, 20:13:29 »
Saclari uzatip o ortadaki aciklik kapanmiyor mu? Resim icin mi yoksa öyle yaptin saclari?
Saclari kısa kesince durum nasıl? Hoşuna gidiyor mu öyle?

zybk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Eylül 2021, 22:48:42 »
Saclari uzatip o ortadaki aciklik kapanmiyor mu? Resim icin mi yoksa öyle yaptin saclari?
Saclari kısa kesince durum nasıl? Hoşuna gidiyor mu öyle?

Saçlarım hiç bir şekilde hoşuma gitmiyor uzun kısa farketmiyor. Uzun olunca çok biçimsiz oluyor kabarıyor falan normal kestiriyorum zaten pek bi seçeneğim yok kesim konusunda

Facebook Twitter Instagram