Gönderen Konu: Saç ekimi için doğru zamanda mıyım, yoksa daha bekleyeyim mi?  (Okunma sayısı 1681 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Selamlar öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Yaşınız ve dökülme şekline bakıldığında saç ekimine oldukça uygun bir hastasınız. Forumu iyice araştırıp, iyi bir merkezde istediğiniz sonucu almanız çok mümkün. Ayrıca dökülmeniz için medikal tedavileri de araştırın derim. İncelen saçlarınız için tedavi ile ekime bile gerek kalmadan sizi memnun edecek sonucu almanız mümkün.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hwoarang7

• Hero Member
Yaşınız çok uygun, dökülmenize bakınca vertex ve tepede sorun yok ki bu çok iyi birşey ekimin en zor olduğu yerler. Ön bölgeye doğru ellerde 4000-4500 greftlik sık bir Ekim ile mutlu olursunuz. Ekim öncesi finasterid araştırın isterseniz.

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Agresif dökülme sona erdiyse hiç beklemeyin. Önemli olan şu an dökülmenin devam edip etmediği, ediyosa da ne kadar hızlı seyrettiği.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

reallife83

• Yeni üye
  • *
Agresif dökülme sona erdiyse hiç beklemeyin. Önemli olan şu an dökülmenin devam edip etmediği, ediyosa da ne kadar hızlı seyrettiği.

Agresif dökülme demişsiniz, sanırım dökülmem bu dönemlerde kayda değer düzeyde devam ediyor. Pandemi öncesi fotoğraflarıma baktığımda, ön bölgemin şu ankine nazaran bayağı bir gür olduğunu görebiliyorum.

reallife83

• Yeni üye
  • *
-fazla mesaj gitmiş. silmeyi beceremedim, gören mod silebilirse sevinirim-

Kaiba

• Full Member
Şuana kadar hiç medikal tedavi aldınız mı ilaç kullandınız mi saç için

reallife83

• Yeni üye
  • *
Şuana kadar hiç medikal tedavi aldınız mı ilaç kullandınız mi saç için

Selam.

Hiç tedavi almadım, ilaç kullanmadım. Sadece şampuan türü olarak Bioxcin Forte kullandım o kadar...

Anchar

• Sr. Member
Yaş 37 ,açıklık müsait,saç kaliteside güzel görünüyor.
Tamda ekim zamanı bence :)
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beklemek için bir sebep kalmamış hocam ,ektirin ama iyi bir yer tercih edin.Bunun için forumu çok iyi araştırınız ve acele etmeyiniz.

Münir

• Sr. Member
Ynt: Saç ekimi için doğru zamanda mıyım, yoksa daha bekleyeyim mi?
« Yanıtla #10 : 13 Eylül 2021, 22:16:23 »
doğru zaman.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2021, 10:29:28 »
Ön çizginin izleri hala belirgin. Yaş ekim için çok uygun.

Saç telleriniz genel olarak ince. Bu durum ekimin doğal görünmesine yardım edecek ancak bir yandan da sık görünüm elde etmeyi zorlaştıracak. Doğru hedef ve beklentiyle başarılı bir operasyon elde etmek zor değil.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2021, 13:14:11 »
Marshal ın dediği gibi çizginiz belirgin bunu bozmadan kendi doğal cizginiz üzerinden devam ederek ön ortaya ekim yaptırın fantezi yapıp bu cizgi daha güzel olur diyen merkezlerden uzak durun ön orta ya bir ekim düşüne bilirsin saç tellerin ince dökülmen devam edebilir medikal tedaviler ile desteklersen daha iyi olur arsştırıp
Global Moderator

reallife83

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 26 Eylül 2021, 15:39:19 »
Merhaba tekrar.

Saçımı demin makinayla kısacık yaptım, o yeni fotoğrafları da ekliyorum.

Bir de bu haliyle yorumlarınızı alabilir miyim? Bu şartlarda ekim yaptırırsam, mutlu edecek bir sonuç ihtimalim yüksek olur mu?

reallife83

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2021, 18:48:16 »
Saçın kısa tıraşlı haline de yorum yapabilecek kimse yok mudur arkadaşlar? Merak ediyorum gerçekten.

Facebook Twitter Instagram