Gönderen Konu: 06.09.2021 Şahin Çelik4500 greft nasıl olmuş arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 3515 defa)

ultraka

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam sürecinizi sonuna kadar paylaşırsanız çok sevinirim özellikle tepe kısmını merak ediyorum.
ön kısım yeterince iyi mi acaba onu da yorumlarsanız sevinirim

ultraka

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar bir de sigara ekimin sağlığını etkiler mi ya da etkilerse ne kadar etkiler

hyperKel

• Hero Member
Arkadaşlar bir de sigara ekimin sağlığını etkiler mi ya da etkilerse ne kadar etkiler

Çok fazla etkilemez dostum yalnızca ilk bir hafta iyileşme süreci içetisinde bir miktar etkiliyordur ama sigara içen ve içmeyenlerin süreçlerine bakıldığı zaman aralarında bence hiç anlamlı bir fark yok .Bu yüzden hiç kafana takma etkileseydi zaten saç dökülmesi üzerinde etkisi olurduki bilimsel çalışmalarda saç dökülmesini etkilemediği yönünde bilgiler veriliyor genelde.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Sıgara sonuç olarak sağlığa zararlı ama sorun yok iç:)
Global Moderator

ultraka

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar bugün üçüncü yıkamayı yaptım peçete ile kurulama sırasında peceteye kök geldi normal bir durum mu bu biraz telaşlandım açıkçası

ultraka

• Yeni üye
  • *
Çok fazla etkilemez dostum yalnızca ilk bir hafta iyileşme süreci içetisinde bir miktar etkiliyordur ama sigara içen ve içmeyenlerin süreçlerine bakıldığı zaman aralarında bence hiç anlamlı bir fark yok .Bu yüzden hiç kafana takma etkileseydi zaten saç dökülmesi üzerinde etkisi olurduki bilimsel çalışmalarda saç dökülmesini etkilemediği yönünde bilgiler veriliyor genelde.
teşekkür ederim

ultraka

• Yeni üye
  • *
Sıgara sonuç olarak sağlığa zararlı ama sorun yok iç:)
çok sağol Hintell

ultraka

• Yeni üye
  • *
Üçüncü yıkamada böyle bir kök geldi kurulama yaparken normalmi telaş yaptım biraz

ultraka

• Yeni üye
  • *
Önceki resim için bilgi verebilecek olan var mı her yıkamada böyle mi olacak

ultraka

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar bilgi verecek olan yok mu ?
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2021, 20:03:32 Gönderen: ultraka »

ultraka

• Yeni üye
  • *
Yokmu yardım edebilecek kimse

ultraka

• Yeni üye
  • *
Bugün 7. Yıkamayı yaptım arkadaşlar süreç nasıl gidiyor sizce.    Yarın ovalayarak yıkamaya başlayacağım
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2021, 19:50:27 Gönderen: ultraka »

Umutsuz vaka

• Jr. Member
  • **
  • trabzon imperial saç ekimi merkezi
 10. Günle birlikte kabuklanmaları dökersiniz. Şu anlık yapılabilecek yorum bu sağlıklı gidiyor kabuklanma.

ultraka

• Yeni üye
  • *
10. Günle birlikte kabuklanmaları dökersiniz. Şu anlık yapılabilecek yorum bu sağlıklı gidiyor kabuklanma.
teşekkür ederim Emre Köse  ama insan korkuyor kabuklar daha sert biraz da saç ya da kök geliyor yıkarken
Biraz sert ovalarsam zarar verirmisim gibime geliyor umarım yaniliyorumdur

Facebook Twitter Instagram