Gönderen Konu: Proscar alt takımlarda sıkıntı yarattı  (Okunma sayısı 1746 defa)

BilemiyorumAltan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Proscar alt takımlarda sıkıntı yarattı
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2021, 23:34:07 »
Dostum merhaba, proscarı 6 ay kullandım. 6 aya kadar düzenli cinsel hayatı olan bir olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir gece sertleşemedim ve o günden sonra ilacı bıraktım. 6 veya 7 ay oldu bırakalı, yeni yeni toparlıyorum. O geceden sonra ilacın yan etkisi geçse dahi sertleşememenin psikolojik etkisini halen atabilmiş değilim. Masturbasyonda sıkıntı yok lakin gerçek ilişkide insanın içinde lan acaba diye bir korku oluşuyor. Kimseye kullan veya kullanma diyemem ama madalyonun bir de bu yüzü var. Dikkatli ve doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ediyorum...

Kelaynak34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 08 Eylül 2021, 23:48:09 »
Dostum merhaba, proscarı 6 ay kullandım. 6 aya kadar düzenli cinsel hayatı olan bir olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir gece sertleşemedim ve o günden sonra ilacı bıraktım. 6 veya 7 ay oldu bırakalı, yeni yeni toparlıyorum. O geceden sonra ilacın yan etkisi geçse dahi sertleşememenin psikolojik etkisini halen atabilmiş değilim. Masturbasyonda sıkıntı yok lakin gerçek ilişkide insanın içinde lan acaba diye bir korku oluşuyor. Kimseye kullan veya kullanma diyemem ama madalyonun bir de bu yüzü var. Dikkatli ve doktor kontrolünde kullanmanı tavsiye ediyorum...

Merhabalar,

Bu olası etkiler zaten ilacın prospektüsünde bile yazıyor belki 1000 kişiden 10 kişide etki gosteriyor ama birileri bu 10 kişi içine girecektir. Dediğiniz gibi daha dikkatli olacağım, iki tel saçı kafada tutacam diye sağlığımdan da olmam. Duruma göre bırakacağım zaten  dozu azaltıp biraz daha zamana bırakıyorum şimdilik.

Tulyaret

• Jr. Member
  • **
  • erman keleş saç ekimi
« Yanıtla #17 : 09 Eylül 2021, 00:15:19 »
Ilk 2 ay sprem su gibi geliyordu kivam yoktu sertlesmesi zordu filan 2. Aydan sonra normale dondu
  • Ekim Tarihi: 11 Temmuz 2021
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Yok

Kelaynak34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 09 Eylül 2021, 22:27:37 »
Ilk 2 ay sprem su gibi geliyordu kivam yoktu sertlesmesi zordu filan 2. Aydan sonra normale dondu

Umarım benimde normale döner ve bırakmak zorunda kalmam

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 09 Eylül 2021, 22:31:24 »
ben xpecia kullandım 3 4 aydan sonra sanırım 2 yada 3 kutuda sperm sıvı gibi olmaya basladı bıraktım bitince 5 ay sonra normal gibi oldu sonra tekrar şimdi başladım  bu süreçte dökülme yaşamadım ama takviye amaçlı xpecia alıyorum belki sizinde xpecia işinize yarar ama bilmiyorum hiç kullandınızmı 1 aylık birşey değil arkadaşlar bu birde etkisi2-3 ay sonra görülüyor
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Kelaynak34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 09 Eylül 2021, 22:36:20 »
ben xpecia kullandım 3 4 aydan sonra sanırım 2 yada 3 kutuda sperm sıvı gibi olmaya basladı bıraktım bitince 5 ay sonra normal gibi oldu sonra tekrar şimdi başladım  bu süreçte dökülme yaşamadım ama takviye amaçlı xpecia alıyorum belki sizinde xpecia işinize yarar ama bilmiyorum hiç kullandınızmı 1 aylık birşey değil arkadaşlar bu birde etkisi2-3 ay sonra görülüyor

Bir kutu kullandım ama etki bakımından finansteride ile karsilastirilamayacak kadar azmış. Oda bir opsiyon tabi.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Eylül 2021, 12:22:00 »
Merhabalar 1.5 aydır proscar kullanıyorum günde 1 mg, 5 mg lık hapı 5 e bölüyorum. Ancak bende yan etki yaptı alt takımlarda. Yani nasıl söylesem tamamen sıfırlanmadı ama daha zor sertleşme oluyor ve orgazmlar daha sönük biçimde. İlacı tamamen bırakmak istemiyorum ama dozu dahada azaltsam 0.25 mg  0.3 mg a falan düşürsem yan etkileri azaltabilir miyim? Dökülmeyi bu halde de engeller mi?
Son durum nedir hocam?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Kelaynak34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 30 Eylül 2021, 00:34:43 »
Son durum nedir hocam?

Dozu azaltmanın olumlu etkisini gördüm diyebilirim. Şuan kullanmaya devam ediyorum ve herşey yolunda. 7 8 ay sonra 2 günde bir 0.25 almaya başlarım diye düşünüyorum. Şuan 0.25 hergun kullanıyorum.

Facebook Twitter Instagram