Saç Ekimi Sonuçları
Bugün ekim yapılalı tam 1 ay oldu bir hafta öncesine kadar şok dökülmem sürekli oluyordu ancak şuan dökülme yaşamıyorum acaba artık bitmiş olabilir mi ? Halâ dökülmeyenler var ve uzadılar acaba ben şok dökülmeyi kısa sürede mi atlatmış oldum sürecim sanki hızlı ilerliyor gibi görüşlerinizi merak ediyorumTakviye olarak günde 2 doz xpecia 1 doz 5000 mg solgar biotin ( sivilcelenme arttığı zaman iki günde bir doz içiyorum )
Üstat donör efsane toparlamış senin, sürecin güzel gidiyor.Mesajlara fotoğraf nasıl ekliyorsunuz?Benim konumda aşağıda, değerlendirmelerinizi bekliyorum.https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24945.0
91 gün için kararmalar ve saç çıkılkarın açık alana göre homejen ve güzel duruyor maşallah umarım artarak devam eder şimdilik çok güzel bir saç ekimi süreci
90 gün için çok iyi durumdasın dostum umarım çıkışlar bu şekilde devam eder.Hintelin dediği gibi çıkışlar homojen ,sen çok fazla irdeliyorsun galiba
103. Gündeyim kafamda büyük sivilceler çıkmaya başladı sizce sıkmalı mıyım az önce birini sıktım iltihap ve bir tek tel saç çıktı ama greftle birlikte de gelmiş olabilir makro çekim yaptım sanırım greft çıktı. 103. Günde normal mi böyle bir durum
Saç çıkışları okurken sivilcelenmeler olur normal gayet iyi ilerliyor sürecin