Saç Ekimi Sonuçları
xpecia kullanmayı bıraktığında saçlarda bir değişiklik oldumu bunu söyleyebilirmisin bende yeni ektirdim tavsiye edildi ama yan etkileride var diyorlar sürecini paylaşırmısın lütfen
Bu sonucu gördükten sonra kararım netleşti harika
Herkese merhaba sonunda ekimimi yaptırmış bulunmaktayım yaklaşık 9 saat civarı sürdü elif hanım mikromotor ile saç köklerini çıkardı ve kanal açma işlemini yaptı ekim işlemini isimlerini bilmediğim 2 bey ve 1 bayan yaptı. Gökhan bey sadece ön çizgi belirlerken orada bulundu sonunda 500₺ karşılığında ilaçlar verildi.Merak ettiğim nokta şu kafama hiç darbe almamama rağmen fotoğraflarda birkaç adet greftin çıktığını gördüm ve ufak bir kan sızıntısı fark ettim sizce önemli bir durum var mıdır.Ön çizgiyi beğendim önler sık arkaya doğru seyrek ekildi. Fakat diğer ekimlerine bakınca sanki daha bi nakış işlermişçesine iş çıkarılmış benimki biraz daha düzensiz gibi, hintell bey ve diğer değerli forum üyeleri değerlendirme yaparsa çok sevinirim. Ekim öncesi halini ve gönderdiklerinde klinikte çekilen fotoğrafları aşağıya ekleyeceğim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
bunlar da ektirdikten sonra uzun haliydi sırasıyla 6 ay 1 yıl ve 3 yıl olarak fotoğrafları koydumson halinde tekrar dökülmüş olabileceğinden endişeleniyorum