Gönderen Konu: Yaşım henüz 20.Ekim yapmalı mıyım?  (Okunma sayısı 1143 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaşım henüz 20.Ekim yapmalı mıyım?
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2021, 00:01:31 »
Şuan ekime hem saç durumu hem yaş olarak uygun değilsiniz . Bir doktora gidip medikal tedavileri deneyebilirsiniz

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2021, 15:45:50 »
benim  saçların  birebir aynısı.ben  ektirdim  yaşım  21

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2021, 16:29:51 »
ektirme, yasin daha cok kücük daha 20sin bunun 30 var 40 var dökülmen devam edecek , simdi ekime basliyacagin kisa süre mutlu olup dökülme devam ettigi icin ekim planlamada devam edeceksin .
yasinin keyfini cikarayim derken senelerin sac ekimiyle gidecek .

birak dogal haline 26-30 yas arasi duruma göre planlama yaparsin.
evet sac sadece genc yasta degil ileri yastada lazim onun icin bugünü kurtarayim derken gelecegini zora sokma .

tabi karar senin :)

Kaiba

• Full Member
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2021, 16:35:25 »
Merhaba arkadaşım benim de saç dökülmem 20’li yaşlarda başladı 25 yaşında sonra tedavi görmeye başladım tedavi görmeye başladığım halimdeki saçıma döndürcek bir doktor bulsam şuan 100 bin TL düşünmeden veririm öyle düşün. Daha çok gençsin dermatologlar bu konuda uzman değil saç konusunda uzman olan doktorlara görün xpecia kullan belki minoxil kullan ama sakın ektirme

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2021, 17:30:07 »
Medikal tedavi için de, saç ekimi içinde yaşınız maalesef uygun değil. Bence beklemelisiniz. Eğer medikal tedavi almadan beklerseniz varolan saçlarınızın dökülme ihtimali de var. Bu nedenle medikal tedavi kullanımını düşünürseniz (antiandrojen) bir ürolog kontrolünde kullanırsanız çok daha doğru olur. Normalde bu ilaçların 26 yaşından önce kullanılmaması gerekiyor, onu da belirtmek isterim.

Ayrıca belirtmek isterim benim şakaklarım 16 yaşında açılmaya başlamıştı ve 28 yaşına kadar öyle hızlı bir saç dökülmesi yaşamamıştım. Şuan 33 yaşındayım ve ekim ile birlikte hiç dökülmemiş saçlarımdan daha iyi bir görünüme sahibim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2021, 22:14:23 »
Ayrıca belirtmek isterim benim şakaklarım 16 yaşında açılmaya başlamıştı ve 28 yaşına kadar öyle hızlı bir saç dökülmesi yaşamamıştım. Şuan 33 yaşındayım ve ekim ile birlikte hiç dökülmemiş saçlarımdan daha iyi bir görünüme sahibim.

|-onayisareti-| sen bu konuda efsanesin dostum ,şahsen yazılarını beğenerek takip ediyorum ve iyiki varsın bu forumda.

Facebook Twitter Instagram