Merhaba arkadaşlar bir süredir bu forumu takip ederek sac ektirme hayalleri kuruyordum. İşleme ve nerede yaptırmam gerektiğine karar vermemde forumun çok yararı oldu. Hintell başta olmak üzere bu forumda emeği geçen herkese bu konuda teşekkür ederim. Süreçten biraz bahsedeyim. Dün Mecidiyeköydeki Doku Klinige Serkan Aygın Hocayla görüşmeye gittim. Açıklık alanım fazla olduğu için 2 seansla güzel bir sonuç alabileceğimizi söyledi ve çizimleri yaptı. Alın çizgisini olabildiğince geriden çizdi ben de bu duruma hazırlıklıydım kendi çizmese de ben söyleyecektim zaten
Bu sabah 7.30'da işlem gerçekleşti ve toplamda 7 saat sürdü. İşlemimi Figen Hanım'ın ekibi gerçekleştirdi. Hepsinin ismini saymak istiyorum çünkü oldukça konforlu bir ekim geçirdim. Bu sebeple Figen Hanım, Esat Bey, Tuğçe Hanım,Merve Hanım ve Dilhan Hanim hepsine ayrıca buradan da teşekkür ediyorum. Dün 3800 ense 600 sakal olarak planlanmıştı fakat bugün 4350 ense 150 de sakal toplam 4500 greft ekildi. Tekli,ikili vs kök sayılarını tam olarak bilmesemde en çok 2li sonra 3lü kök olduğu söylendi. Sabah özel araçla alınıp işlem sonrası da yine özel araçla evime bırakıldım. Genel olarak süreçten memnun kaldım. Umarım sonuçlarda iyi olur.
Yaş 28
4500 greft
04.09.2021