Gönderen Konu: Medeks hair center 4000 graft saç ekimi yaş 21  (Okunma sayısı 4544 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks hair center 4000 graft saç ekimi yaş 21
« Yanıtla #30 : 09 Ocak 2022, 17:13:54 »
İyi ki ektirmişsin bu yaşlarda saçın olmayacaksa ne zaman olacak ben anlamıyorum 40 yaşını mı bekleyelim ektirmek için öyle bi algı var Türkiyede
Burda yaş kısmına gereksiz vurgu yapmışsın ama agresif dökülme devam ederken saç ekiminin gereksiz olduğunu ben de düşünüyorum. O dökülme sonrası tutan ve dökülen saçlar inanılmaz çirkin duruyor. Ense de fabrika değil ki sana yeni saçlar üretsin. Oranın kapasitesi belli. Algı dediğin gayet mantıklı bir düşünce.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 09 Ocak 2022, 17:14:36 »
Merhabalar bayağıdır konu açamadım bugün 156 gün oldu sonuç benim için tatmin edici
Bu fotoğraflar ters ışık ve yorum yapmak mümkün değil.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 09 Ocak 2022, 17:19:20 »
153 günde mutlu olmana sevindim ama biraz daha net resim paylaşmalısın bunlar olmaz
Global Moderator

djan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 09 Ocak 2022, 17:47:20 »
Burda yaş kısmına gereksiz vurgu yapmışsın ama agresif dökülme devam ederken saç ekiminin gereksiz olduğunu ben de düşünüyorum. O dökülme sonrası tutan ve dökülen saçlar inanılmaz çirkin duruyor. Ense de fabrika değil ki sana yeni saçlar üretsin. Oranın kapasitesi belli. Algı dediğin gayet mantıklı bir düşünce.
genç yaşta ekim yaptıranın zaten medikal destek alması şart olabildiğince o dediğin olayı engellemek için

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 17 Temmuz 2022, 00:57:30 »
selamlar ekim yapılalı 9 ayı geçti fakat sonuç iyi gitmiyor başlarda çok memnundum fakat saçlar uzadıkça çok seyrek gözükmeye başladı gören saç ektirdin demiyorda saçların mı dökülüyor diyor medeks ile iletişime geçsem revizyon yaparlar mı acaba

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 17 Temmuz 2022, 01:02:02 »
İşte bunu anlatmaya çalıştık, agresif dökülmenin yoğun olduğu dönemde saç ektirilmez. Senin saçların dökülüyor şu an ve baya da erken ektirmişsin. Revizyon falan da girme bence. Enseyi iyice hırpalatacaksın ilerde telafi etme şansın kalmayacak.

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 17 Temmuz 2022, 01:04:28 »
İşte bunu anlatmaya çalıştık, agresif dökülmenin yoğun olduğu dönemde saç ektirilmez. Senin saçların dökülüyor şu an ve baya da erken ektirmişsin. Revizyon falan da girme bence. Enseyi iyice hırpalatacaksın ilerde telafi etme şansın kalmayacak.
abi inanmayacaksın belki ama eski dökülmeden eser yok evet dökülüyor ama günde 25-30 teli geçmez.dediğin doğru dönor zaten önceki ekimden bayağı hırpalandı ama bu saçla da gezemem ekilen yerler kötü duruyor ve sıkıntı sadece ön tarafta diğer yerler eskisi gibi yoğun duruyor

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 17 Temmuz 2022, 02:02:08 »
Kardeşim hayırlı olsun ekimin biraz erken olmuş eve ama bunları zaten göze almışsın. Şu anda yapılacak olan şey var olan saçlarını güçlendirmek tekrardan bir ekim düşünme derim donör alanını ileride de kullanırsın. İnsan kaç yaşındaysa saç o zaman bana lazım diyor. 30'una geldiğinde o zaman diyeceksin şu an önemli diye burada 26,27 bence sınır yaş çünkü dökülme genel olarak belli bir seviyeye gelmiş oluyor. O nedenle revize ekimi şu an bu yaşta düşünme derim yine aynı durumla karşılaşma ihtimalin çok yüksek

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 17 Temmuz 2022, 02:06:07 »
Kardeşim hayırlı olsun ekimin biraz erken olmuş eve ama bunları zaten göze almışsın. Şu anda yapılacak olan şey var olan saçlarını güçlendirmek tekrardan bir ekim düşünme derim donör alanını ileride de kullanırsın. İnsan kaç yaşındaysa saç o zaman bana lazım diyor. 30'una geldiğinde o zaman diyeceksin şu an önemli diye burada 26,27 bence sınır yaş çünkü dökülme genel olarak belli bir seviyeye gelmiş oluyor. O nedenle revize ekimi şu an bu yaşta düşünme derim yine aynı durumla karşılaşma ihtimalin çok yüksek
çok teşekkür ederim fakat böyle kalır mı benim saçlar ufak ufak çıkan saçlar var ama onlar çıksa ne kadar değişir kestiremiyorum.

suzy_q

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 17 Temmuz 2022, 06:33:23 »
çok teşekkür ederim fakat böyle kalır mı benim saçlar ufak ufak çıkan saçlar var ama onlar çıksa ne kadar değişir kestiremiyorum.

Biraz bekleyip görmek lazım yeni saçlar çıkmasa bile, var olan saçlar kalınlaşmaya başlayacak kalınlaştıktan sonra belki daha farklı bir tabloyla karşılaşabiliriz. Ama dökülmen devam ediyorsa 4,5 sene sonra yine ufak açıklıklar oluşabilir takviye kullanmazsan, mevcut durumda donör alanının da fotoğrafını gönderebilecek misin ?

Şöyle düşünmek lazım sen o saçtan memnun değildin ya 4,5 sene daha o şekilde devam edecektin sen biraz kapamayı seçtin ve şu anda bu şekilde belli süre idare edip 26 27 lerine geldiğinde 2.ekimle kapatabilirsin olayı, olumlu yanından bakmak lazım :)

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 09 Ağustos 2022, 21:37:49 »
Gökhan beye ilettim konuyu fakat maalesef geri dönüş yapmadı.Bu süreçte ne yapmalıyım Hintell Ağabey görüşün benim için çok önemli

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #41 : 10 Ağustos 2022, 01:03:51 »
Ekimden sonra medikal tedavi kullanmadınız mı? Ekilenlerin çoğu tutmuş, kendi saçlarınızda dökülme olmuş anlayabildiğim kadarıyla. Aslında ekime de ihtiyacınız yokmuş gibi gözüküyor ilk sayfada. Gökhan bey muhakkak geri dönüş sağlayacaktır. Takipteyim.
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 10 Ağustos 2022, 02:17:48 »
Ekimden sonra medikal tedavi kullanmadınız mı? Ekilenlerin çoğu tutmuş, kendi saçlarınızda dökülme olmuş anlayabildiğim kadarıyla. Aslında ekime de ihtiyacınız yokmuş gibi gözüküyor ilk sayfada. Gökhan bey muhakkak geri dönüş sağlayacaktır. Takipteyim.
ekimden sonra ekşm merkezinin verdiği vithair adlı takviyeyi kullandım.Gökhan beye de 3 gün önce mesaj attım fakat hala dönmedi.

hellred

• Full Member
  • 👻
« Yanıtla #43 : 10 Ağustos 2022, 07:39:15 »
ekimden sonra ekşm merkezinin verdiği vithair adlı takviyeyi kullandım.Gökhan beye de 3 gün önce mesaj attım fakat hala dönmedi.

Medeks telefon numarasını değiştirmişti, güncel numaraya yazdınız mı?
  • Ekim Tarihi: 23.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Xpecia + Solgar Biotin 5000mg

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 06 Aralık 2023, 02:46:35 »
Aradan neredeyse 1.5 yıl geçmiş  zorlasan 2 sene olucak fakat ben sonuçtan memnun değilim saçlarım tel tel gözüküyor. Tamam her yerde saç var ama çok ince ve seyrek helese yağlandığı zaman iyice belli oluyor bayağı bir zaman geçti acaba gökhan bey geri dönüş yapar mı revize işlemi için?

Facebook Twitter Instagram