Merhaba 25 Yaşındayım öncelikle bazı arkadaşlar sakal ekimini gereksiz buluyor ancak insan kendinde eksik olana sahip olmak ister
İstanbul'da tanıdık tavsiyesi ile EsteAdenist isimli firmada 08.08.2021(8 Ağustos) tarihinde sakal ekimi yaptırdım. Toplamda 2000 Greft ekim yapıldı. 5 saat kadar sürdü. Bazı arkadaşlara rehber olsun diye biraz bahsetmek gerekirse öyle hiç acımıyor falan diyemeyeceğim yaptırmayı düşünürken acı eşiğinizi düşünerek 4-5 defa düşünerek yatın o masaya çizimler falan yapıldıktan sonra yüzünüze lokal anestezi yapıldığı kısımda canınız inanılmaz yanıyor benim acı eşiğim yüksektir okadar çok iğne yapıldı ki bir ara istemiyorum , vazgeçtim diyecektim. Uzun lafın kısası canınız yanıyor değiyormu ilk kabuk dökümünden sonra bile benim için güzel bi görüntü oluştu. Pişman değilim iz kalmadan ve yönleride istediğim gibi çıkarsa örnek harika bir ekim olacağını düşünüyorum. Ekim yeri ile alakalı bir sorunum olmadı gayet güleryüzlü insanlardı hastane ortamında oldu zaten İstanbul G.O.P MedicalParkta yapıldı.
Hatta sohbet ederek gitti bi yerden sonra ben ağzım uyuştuğu için sohbete devam edemedim.
İlk defa böyle bişey yaptırdım. Farklı bir deneyim oldu benim için eğer dayanabilirim derseniz kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim. Tabiki ekim yerinide iyi seçmelisiniz.
5. Günde kabuk dökümü oldu sigarayı alkolü bıraktım hala kullanmıyorum. Ve kendime gerçek anlamda süreç boyunca iyi baktım. Ödemler 4. günde tamamen gitti bunu yoğun bi şekilde su içme ve sıvı ile beslenmeme bağlıyorum. Ve tabiki klinik tarafından verilen ilaçlar saati saatine kullanılmasınında faydası var.
Ekimden Önceki Hali :
İlk Ekim yapıldıktan sonra ve ertesi gün :
Donör bölgesi 3. Gün :
Kabuk Dökümü Sonrası :
Kabuk Dökümü Sonrası İlk Hassas Traş :
Şok Dökülme Başlangıcı :
Sanırım Şok Dökülme Bitti Yavaş Yavaş :
Zannımca şok dökülme artık bitti uçları yanık gibi kıvır kıvır çıkıyor şuan sakallar ve beyaz tenliyim kızarıklık daha tam geçmedi bugün ekimin 26. Günü ben genel olarak süreçten memnunum süreç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
İyi Forumlar diliyorum..