Gönderen Konu: Herşey saç döküyor  (Okunma sayısı 1852 defa)

Kant

• Sr. Member
Ynt: Herşey saç döküyor
« Yanıtla #15 : 03 Eylül 2021, 13:44:38 »
Genetikten çözülse mükemmel olur düşünsene adam nw7 genetikle biraz oynansa nw7 adam hiçbir cerrahi müdahale olmadan ergen gibi saç fiskirsa mükemmel olurdu birgun olacak ama ne zaman bilinmez gerçi o zamanda pek birsey ifade etmez çünkü çözülmüş olur :D

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 03 Eylül 2021, 18:17:14 »
erkek olmak yeterli zaten saç dökülmesi nedeni için başka neden aramaya gerek yok  :)

hasan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 03 Eylül 2021, 18:27:06 »
Genetikten çözülse mükemmel olur düşünsene adam nw7 genetikle biraz oynansa nw7 adam hiçbir cerrahi müdahale olmadan ergen gibi saç fiskirsa mükemmel olurdu birgun olacak ama ne zaman bilinmez gerçi o zamanda pek birsey ifade etmez çünkü çözülmüş olur :D
Ben olacağını zannetmiyorum  kelliğe 3000 5000 yıldır arası çözüm  aranıyor boş boş çünkü bir gen değil birden fazla gen işin içerisinde ve  kanser gibi başlıyor resmen durdurulabiliniyor ertelenebiliyor ama yok edilemiyor bence önümüzdeki 100 yıldada çare bulunmaz en fazla ertelenebilinir ama 50 yaş üzeri genetiğinde kellik varsa o saç gidecek gidecek bu kadar önemli olan bu gençlik yıllarımızda saçlı olsam 50 den sonra kel olsam ne olur umrumda olmaz dazlak ederim gezerim .....

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #18 : 03 Eylül 2021, 20:58:34 »
Sonuna kadar katılıyorum, bu çok adaletsizce gerçekten. Ama ilerleyen yıllarda bu işin tamamıyla çözüme kavuşacağına inanıyorum.

Big pharma buna izin vermez hocam  ;D ;D
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Eylül 2021, 21:14:52 »
Big pharma buna izin vermez hocam  ;D ;D

Bu kelliğin tedavisi yıllardır gözümüzün önünde fark etmediğimiz birşey çıkarsa çok pis sövücem.Hasss... Lan yıllardır çile çekmişiz demek buymuş demek istemiyorum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Kemal88

• Full Member
« Yanıtla #20 : 03 Eylül 2021, 23:18:22 »
Böyle yüz hatlarımız olsunda dökülsün amk ama bok gibi görünüyoruz dökülünce :D

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 04 Eylül 2021, 00:44:12 »
Böyle yüz hatlarımız olsunda dökülsün amk ama bok gibi görünüyoruz dökülünce :D

çok estetik var yüzünde

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

nickless

• Full Member
« Yanıtla #22 : 04 Eylül 2021, 11:14:40 »
Ben olacağını zannetmiyorum  kelliğe 3000 5000 yıldır arası çözüm  aranıyor boş boş çünkü bir gen değil birden fazla gen işin içerisinde ve  kanser gibi başlıyor resmen durdurulabiliniyor ertelenebiliyor ama yok edilemiyor bence önümüzdeki 100 yıldada çare bulunmaz en fazla ertelenebilinir ama 50 yaş üzeri genetiğinde kellik varsa o saç gidecek gidecek bu kadar önemli olan bu gençlik yıllarımızda saçlı olsam 50 den sonra kel olsam ne olur umrumda olmaz dazlak ederim gezerim .....
nasıl yani finasterid minoxidil gibi medikal tedaviler sadece geciktirir mi?
...
kullanılmaya devam edildiği sürece sıkıntı çıkmaz deniyor ama
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2021, 11:29:44 Gönderen: nickless »

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 05 Eylül 2021, 13:44:36 »
3000-5000 yıl önceki bilimsel ve teknolojik durumla bugünkü durum mukayese edilemez. O yüzden çözüm bulunabilir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 05 Eylül 2021, 14:57:29 »
nasıl yani finasterid minoxidil gibi medikal tedaviler sadece geciktirir mi?
...
kullanılmaya devam edildiği sürece sıkıntı çıkmaz deniyor ama

vücudun tolerans geliştirirse kullanırken bile büyük sıkıntılar çıkabilir. bilim asla mutlak değildir.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

hasan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 05 Eylül 2021, 16:39:16 »
vücudun tolerans geliştirirse kullanırken bile büyük sıkıntılar çıkabilir. bilim asla mutlak değildir.
abi  sen dudasterid kullanırken  gün içerisinde uykun geliyor mu mental yorgunluk varmı  halsizlik unutkanlık beyin donukluğu algıda sorunlar  bunlar sende varmı neden soruyorum ben finde bunları yaşadım dudas ta olmuyorsa onu kullanayım diyorum....

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 05 Eylül 2021, 16:48:28 »
Oyle bir zaman sonra saliyorsun

hasan34

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 05 Eylül 2021, 16:59:37 »
Oyle bir zaman sonra saliyorsun
  Ne anlamadım davut  açıklarmısın .

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2021, 17:01:13 »
abi  sen dudasterid kullanırken  gün içerisinde uykun geliyor mu mental yorgunluk varmı  halsizlik unutkanlık beyin donukluğu algıda sorunlar  bunlar sende varmı neden soruyorum ben finde bunları yaşadım dudas ta olmuyorsa onu kullanayım diyorum....
Kardeşim biraz halsiz oluyorum ama genel manada öyleydim 3-5 ay arası aşırı enerjiktim aslında ama yine halsizlik geldi biraz mevsim geçişlerinde böyle olurum genelde hap o kadar yoğun değişim yaşatmadı ben böyle değildim diyeceğim bir durum yok yani bende. Unutkanlık beyin sisi algı konuşma sorunlarım da hiç olmadı şükür
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 05 Eylül 2021, 17:11:12 »
  Ne anlamadım davut  açıklarmısın .
Hocam hayatin her alaninda bununla alakali birseyle karsilasinca pes ediyorsun artik dokulen dokulur yeniden ektiririm diyorsun

Facebook Twitter Instagram