Saç Ekimi Sonuçları
Genetikten çözülse mükemmel olur düşünsene adam nw7 genetikle biraz oynansa nw7 adam hiçbir cerrahi müdahale olmadan ergen gibi saç fiskirsa mükemmel olurdu birgun olacak ama ne zaman bilinmez gerçi o zamanda pek birsey ifade etmez çünkü çözülmüş olur
Sonuna kadar katılıyorum, bu çok adaletsizce gerçekten. Ama ilerleyen yıllarda bu işin tamamıyla çözüme kavuşacağına inanıyorum.
Big pharma buna izin vermez hocam
Böyle yüz hatlarımız olsunda dökülsün amk ama bok gibi görünüyoruz dökülünce
Ben olacağını zannetmiyorum kelliğe 3000 5000 yıldır arası çözüm aranıyor boş boş çünkü bir gen değil birden fazla gen işin içerisinde ve kanser gibi başlıyor resmen durdurulabiliniyor ertelenebiliyor ama yok edilemiyor bence önümüzdeki 100 yıldada çare bulunmaz en fazla ertelenebilinir ama 50 yaş üzeri genetiğinde kellik varsa o saç gidecek gidecek bu kadar önemli olan bu gençlik yıllarımızda saçlı olsam 50 den sonra kel olsam ne olur umrumda olmaz dazlak ederim gezerim .....
nasıl yani finasterid minoxidil gibi medikal tedaviler sadece geciktirir mi? ...kullanılmaya devam edildiği sürece sıkıntı çıkmaz deniyor ama
vücudun tolerans geliştirirse kullanırken bile büyük sıkıntılar çıkabilir. bilim asla mutlak değildir.
Oyle bir zaman sonra saliyorsun
abi sen dudasterid kullanırken gün içerisinde uykun geliyor mu mental yorgunluk varmı halsizlik unutkanlık beyin donukluğu algıda sorunlar bunlar sende varmı neden soruyorum ben finde bunları yaşadım dudas ta olmuyorsa onu kullanayım diyorum....
Ne anlamadım davut açıklarmısın .