Spor yapıyorsun saç döküyor.
Mastürbasyon yapıyorsun saç döküyor.
Masaj yapıyorsun saç döküyor.
Stres yapıyorsun saç döküyor.
Terliyorsun sıcakta saç döküyor.
Güneş altına maruz kalıyorsun saç döküyor.
Bol su içmiyorsun saç döküyor.
Vitaminin ideal değilse saç döküyor.
Düzgün beslenmiyorsun saç döküyor.
Kepeklenme/seboreik saç döküyor.
Kan akışı düşükse saç döküyor.
İnflamasyon varsa saç döküyor.
Saça fön çekmek saç döküyor.
Vax,jöle,sprey saç döküyor.
...
Ve bunların yanına dhtyide eklerseniz genetik birisinin hiç şansı yok.Napsın ölsünmü pozmu versin.Şunu anlatmak istiyorum yukarıdaki saydıklarım genetik dökülmesi olan biri için dezavantaj sağlıyor.Hangi birine dikkat ediceksin.Milletin derdi ne bizim derdimiz ne.Adam akıllı spor bile yapamıyorsun bu lanet yüzünden.Çünkü o kadar çöp bir genetik ki herşey tetikliyor.Şunu yazarkende 3-4 tel gidivermiştir.Ya öyle adamlar varki aslan yelesi gibi saçı sakalı var adam sporunuda yapıyor,vax ile fön çekip saçına şekil veriyor, verdiğim örneklere bile dikkat etmiyor, üzerine üstlük zerre saçı incelmiyor dökülmüyor.Şaka mı lan bu? Şu saç yüzünden gerçek hayata odaklanamıyorum.Ben öyle kişiler gördüm ki adamın genetik faktörü yok saçı kepekleniyor ama dökülmüyor.Yada atıyorum vitaminleri düşük ama dökülmüyor.Lan niye dökülmüyor niye? Bizim bir b12miz düşük oluyor hemen pat dökülüyor.Kanazol kullanmıyoruz seboreikten gidiveriyor.Bu kadar nem kapan saç mı olur? Bakın abartmıyorum saçımı tarasam hemen tarağa dökülüyor.İki elimi sürsen gidiyor.Vallahi yetti.O zaman duralım hiç bişi yapmayalım fin, vitamin kapsülü, kanazol, minoxil kullanalım yatalım kullanalım yatalım.Hiçbirşey yapmadan öylece duralım.Başka çare yok yani durduramıyorsun.