Gönderen Konu: 10 gr toz minoxidil fiyatı  (Okunma sayısı 4210 defa)

Yardımsever

• Sr. Member
Ynt: 10 gr toz minoxidil fiyatı
« Yanıtla #15 : 03 Eylül 2021, 17:15:51 »
Kardeşim aslında minoxil fortenin içine katıp yüzde 7-8 gibi bir içerik elde etme düşüncesindeyim ama Lauri kardeşimin de dediği gibi bir kürle pg nin gereksiz yanetkisinden kurtulmak daha mantıklı.
Çözünmeyebilir abi çözelti doygunlaşabilir dikkatli ol yaptığın zaman haberlerini bekliyoruz

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 03 Eylül 2021, 17:33:22 »
32,5 ml propilen glikol
75.8 ml 90 derece alkol
21.6 ml distile su

Ahmet beyin formülüne bakarak 130 ml çözelti bu oranlara denk geliyor. oransal olarak da %7.5 civarı oluyor. Ahmet bey kafein, biotin ve finasteridli başka bir tarifinde %10 min kullanmış çözünür diye düşünüyorum benimki de.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Eylül 2021, 18:08:46 »
eczacı olaya müdahale etti kendi karıştıracakmış kristalleştirirsin çözemezsin diye de azarladı :)

175 liraya denk geldi 130 ml %7.5 minox
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 03 Eylül 2021, 18:38:14 »
hatırlıyorum sanki 300 civarı komik bir rakama gelmişti.

Daha düşük 150 TL.
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 03 Eylül 2021, 18:40:19 »
eczacı olaya müdahale etti kendi karıştıracakmış kristalleştirirsin çözemezsin diye de azarladı :)

175 liraya denk geldi 130 ml %7.5 minox

Ultrasonik karıştırıcı mı kullanıyor acaba? Sorar mısınız hocam. Ortaklaşa alan arkadaşlarda kendileri çözememiş, eczacıya cözdürmüşlerdi.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Eylül 2021, 19:00:04 »
Fazla bile hatırlıyormuşum :)

Sorarım tabi öğrenip yazarım buraya
avodart&minox&xpecia

tedavim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 03 Eylül 2021, 20:06:39 »
Her işin ilmi başka galiba. Ben diğer saç forumunun admininden minoksidil almıştım vakti zamanında. 1-2 ay kullandım sanıyorum. Etil alkol gliserin ile hazırlıyordum gayet de çözünmüştü.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 03 Eylül 2021, 20:11:39 »
Kardeşim Ahmet hocanın tarifinde bain mari ile hazırlanması yazılıyordu çözeltinin yani ısı da vermek gerekiyor anladığım kadarıyla
avodart&minox&xpecia

tedavim

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 03 Eylül 2021, 20:56:25 »
Kardeşim Ahmet hocanın tarifinde bain mari ile hazırlanması yazılıyordu çözeltinin yani ısı da vermek gerekiyor anladığım kadarıyla

Sıcak su banyosu. İki türlü öneren var. Birinci grup minoxidil tozunu taşıyıcıya mesela ppg'ye koyup onları sıcak suda bekletin ve karıştırın diyorlar.

İkinci grup bütün karışımı sıcak su banyosuna sokun ve karıştırın diyorlar.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Eylül 2021, 20:58:35 »
Bildiğin çay şeker durumu yani neyse ben yine de eczacıya yaptırıyorum :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 03 Eylül 2021, 20:59:22 »
Her işin ilmi başka galiba. Ben diğer saç forumunun admininden minoksidil almıştım vakti zamanında. 1-2 ay kullandım sanıyorum. Etil alkol gliserin ile hazırlıyordum gayet de çözünmüştü.

Evet hocam doğru. Oradakiler minoxidil sulfate formu olduğunu söylüyorlar. Bende onu kullandım çözüldü ama şüpheliydim. Yorumlarımı sildiler.

Siz koku ve hissiyat olarak ters bir şeyler sezdiniz mı?

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 03 Eylül 2021, 21:00:38 »
Bildiğin çay şeker durumu yani neyse ben yine de eczacıya yaptırıyorum :)

;D sonrasında bizi aydınlatmayı unutmayın da.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 03 Eylül 2021, 21:02:25 »
32,5 ml propilen glikol
75.8 ml 90 derece alkol
21.6 ml distile su

Ahmet beyin formülüne bakarak 130 ml çözelti bu oranlara denk geliyor. oransal olarak da %7.5 civarı oluyor. Ahmet bey kafein, biotin ve finasteridli başka bir tarifinde %10 min kullanmış çözünür diye düşünüyorum benimki de.
Bu arada yukarıdaki içerik şişe dahil (minoxidil hariç) 50 TL yani 150 liraya 100 gram minox tedarik edebilirsem aylık 32.5 liraya filan kendi losyonum olur :) minoxil fortenin eczane alışı 100 lira civarında nihai tüketiciye 170 lira marja bak :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 03 Eylül 2021, 21:03:19 »
;D sonrasında bizi aydınlatmayı unutmayın da.
Kurt adam olursam foto atarım :))

Bu arada döngü dediğimiz olay beni kötü vurmuş aşırı seyrelmiş önler :(
avodart&minox&xpecia

tedavim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Eylül 2021, 21:58:00 »
Evet hocam doğru. Oradakiler minoxidil sulfate formu olduğunu söylüyorlar. Bende onu kullandım çözüldü ama şüpheliydim. Yorumlarımı sildiler.

Siz koku ve hissiyat olarak ters bir şeyler sezdiniz mı?

Hocam tam hatırlamıyorum ama 1 ay helki 2 ay kullandım. Çünkü normal minoxin bende kaşıntı tahriş yaptığını bildiğim için, bunu deneyerek başladım. Kokuyu hatırlamıyorum ama etki görme kısmına gelmeden zaten, bi arkadaşıma rogaine köpük getirtmiştim. Onunla devam ettim sonra. Yani etkili mi etkisiz mi yorum yapabilmek için yeterli süre kullanmadım.

Facebook Twitter Instagram