Gönderen Konu: Medobyocomplex  (Okunma sayısı 660 defa)

Difo

• Yeni üye
  • *
Medobyocomplex
« : 02 Eylül 2021, 05:48:50 »
Dermotoloğun tavsiyesiyle medobyocomplex kullanmaya başladım. Daha önce kullanan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Y THE RAPIDFIRE

• Jr. Member
  • **
Ynt: Medobyocomplex
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2021, 13:14:13 »
berberim saçımı biraz fazla kısa kesmişti bir keresinde o şekilde kullanmaya başlamıştım. şu an da genel tedbir amaçlı kullanmaya devam ediyorum. güzel bir takviye bence. günde 1 kapsül olması 2500 biotin içermesi ve de saw palmetto nun yanında kabak çekirdeği ekstresi içermesi güzel. ayrıca yanında şampuan da geliyor.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2021, 15:50:52 »
Hocam 7-8 şişe kullandım bazı akşamlar içmeyi unuttuğumu esgeçersek, bu sürenin tamamı aralıksızdı. Vitamin içeriği güzel. Ama zaten saç için piyasaya sunulan ürünlerin hemen hepsinin içerdikleri maddeler birbirine çok yakın. Miktarlar biraz değişebiliyor o kadar.

Saç sökülmen agresifse bu ürünler tek başlarına dökülmeyi durduramazlar. Ana tedavinin yanında destek olabilirler.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2021, 00:09:55 »
berberim saçımı biraz fazla kısa kesmişti bir keresinde o şekilde kullanmaya başlamıştım. şu an da genel tedbir amaçlı kullanmaya devam ediyorum. güzel bir takviye bence. günde 1 kapsül olması 2500 biotin içermesi ve de saw palmetto nun yanında kabak çekirdeği ekstresi içermesi güzel. ayrıca yanında şampuan da geliyor.
Ben günde iki kapsül alıyorum içindeki saw Palmetto, çinko degerleri günlük ihtiyacı iki kapsül kullanınca karşılıyor çünkü.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2021, 00:11:28 »
Hocam 7-8 şişe kullandım bazı akşamlar içmeyi unuttuğumu esgeçersek, bu sürenin tamamı aralıksızdı. Vitamin içeriği güzel. Ama zaten saç için piyasaya sunulan ürünlerin hemen hepsinin içerdikleri maddeler birbirine çok yakın. Miktarlar biraz değişebiliyor o kadar.

Saç sökülmen agresifse bu ürünler tek başlarına dökülmeyi durduramazlar. Ana tedavinin yanında destek olabilirler.
Agresif dökülme için nasıl bir yol izlemem gerekir peki, bu takviyenin dışında dermoroller da kullanıyorum haftada bir.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2021, 01:05:29 »
Agresif dökülme için nasıl bir yol izlemem gerekir peki, bu takviyenin dışında dermoroller da kullanıyorum haftada bir.

Saç durumunu paylaş dostum yeni bir konu açıp. Ne ciddiyette olduğunu görüp oma göre tavsiye edelim. Hem başka forumdaşlar da görür, yorumlar.

Bu ürünlerdeki etkenler çinko, biotin, folik asit, b5-12 vs hepsi eğer vücudunda bir eksikliğin varsa saç yönünde bir fayda sağlar. Ki onun da marjinal, gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum. Bazıları için ise ayrıca bir soru işareti var. Etkenlerin doğru formlarda olup olmadığını da bilemiyoruz. Yani vücudun faydalanmasına uygun formları kastediyorum. Mesela çinko için sülfat formunun emiliminin düşük olduğu, vicudun bundan yeteri kadar faydalanamadığı söyleniyor. Bisglisinat, pikolinat, sitrat formlarının bu yönden daha etkili olduğunu okumuştum. Forumda bu konu magnezyum üzerinden çok konuşulmuştu. Bu vitamin kompleksi ürünlerde ucuz olan formları mı kullanıyorlar ne kullanıyorlar bilemiyoruz. Vs vs bir sürü konu var. Zaten faydası olup olmadığı konusunda ciddi soru işaretlerim var ama şahsen kendim amaaan ben ne olur ne olmaz kullanayım kafasındayım. Aslında doğru olan, eksiklik varsa bunları kullanmaktır.

Difo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2021, 04:45:40 »
.
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2021, 05:01:12 Gönderen: Difo »

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 24 Eylül 2021, 13:47:21 »
kullanan abilerim yorumlarınız neler herhangi bir yan etki bıraktı mı size olumlu bir dönüş sağladımı ? aynı vitamini banada önerdi dermatolog

Facebook Twitter Instagram