Herkese merhabalar,
30.08.2021 tarihinde Serkan Aygın Saç Ekim Merkezinde totalde 4400 greflik bir ekim yapıldı. Ön 3400-3600 arası Tepe 800-1000 arası ekildi. İkisinin arasındaki geçişi sağlayan bölgede sırıtmadsn kurtaracak kadar bir mevcut saç vardı diyebiliriz.
600 adet tekli greft
1700 adet çiftli greft
1000 adet 3 lü greft
800 adet 4 lü greft
300 adet te sakaldan kıl kökü alındı.
Uzun yıllar araştırmalarım sonucu bu saç ekim merkezini tercih ettim fakat tabiki ekime Serkan Beyin girmeyeceğini yalnızca saç çizgisini çizip işlemi ekibinin yapacağını ve ekibin başında deneyimli bir ekip liderinin olacağını düşünüyordum. Ancak daha önce 3 isim duymuştum ekip lideri olarak. Cüneyt bey, Emirali bey ve Uğur bey. Fakat benim ekibin başında Figen adında bir doktor vardı. Kanal açma işlemimi o gerçekleştirdi. Sonuçta Serkan Aygının ekip lideri fakat yinede ilk kez duyduğum birinin kanal açma işlemimi yapması açısından biraz tedirgin oldum. Çok güler yüzlü sevecen bir ekiple karşılaşmama rağmen insan yinede beklemediği bir durum karşısında heyecan yapabiliyor. Ek kısmına 2. Gün pansuman sonrası fotoğraflarımı koyucam. Sizce ekim nasıl olmuş? Değerli yorumlarınız benim için önemli. Herkese şimdiden yorumları için teşekkür ederim.