Ckn dostum forumu biraz takip et koray erdogana laf atmssn bu kdr kisada belli olmayacagi diye adamlar 0 a vursa anlasilmaz ve resimlerde mevcut. Birak onu hit merdivenalti ekim yaptiran sloocer arkadasin ekimine bak 6000 e yakin alim yapilmis 3 numarada belli degil. Karanlikta donor resmi mucahid arkadasta atarsa ooo toplamis deriz. Zaten plansiz programsiz calisiorlar heryerden esit almiorlar. Mucahid arkadasin eminim diger yan tarafi farklidir. İnanilmaz yon problemi ve dogallik problemi var ektiklerinn yarisi bile cikmiyor. Halada bu arenamedi savunmanin anlami yok yani. Bende orda ektirdim ama gercekler bunlar yani.
sanirim 2 numarada da belli degil benim donor:) bu arada merdiven alti degerlendirmesi ben yapmistim fakat yanlis anlasilmasin, benim ekim oncesi ekim merkezi degerlendirme kisaslarim cok farkli idi.Yani ASMED disinda bu isi merdiven ustu yapan olduguna inanmiyorum:)
Simdi biraz bilgilendim diger ekim merkezlerinin standartlarinida gordukten sonra benim merdivenin digerlerine nazaran biraz daha yuksekte kaldigi kanaatina vardim.
Basinda doktor, kendine ait saclarin kesimi icin bir alan, fotograf cekimi icin ayri bir alan, donor analizi cihazlari, ozel isik sistemleri, greftlerin saglikli korunabilmesine olanak sagliyan ozel sogutucular,alinan greftlerin analizinin yapabilen bir yazilim ve cihaz olmayan heryer merdiven alti ki, bu bahsettiklerim bircok merkezde yok sanirim..