Gönderen Konu: 01/05/2017 ARENAMED 6500 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 29441 defa)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 01/05/2017 ARENAMED 6500 GREFT SAÇ EKİMİ
« Yanıtla #60 : 15 Ağustos 2017, 14:03:45 »
Kardeşim ilk girdim fotoğraflara baktım bu kadar saça bu kadar ekim çok fazla dedim. Sonra direk dönor bölgesine baktım dönor çok şükür aranamed daha önceki sonuçları gibi değil bu açıdan sevindim. Dönor alan kötü değil. Çünkü belli ki flaşlı çekiyorsun dipler görünüyor ve parlıyor bununla beraber saçlarında kısa. O alan uzarsa sıkıntı ettiğin nokta kalkacak. Bende saçlarım noktasında takıntılıyım. Hala kime yaptıracağıma karar vermiş değilim.

Burada objektif olarak diyebileceğim
1- o açıklığa o ekim çok fazla. İnşaellah bonus gibi kafaya sahip olursun da "o açıklığa o ekim çok fazla" demeyi gerektirecek bir şey olmaz.
2- dönor alanda sıkıntı yok fazla takıntılısın gibi geldi.
3-dönor çabuk iyileşmiş ;)

Gurbet

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 15 Ağustos 2017, 14:07:46 »
Kesinlikle doğru son zamanlarda benimde gözlemlerim bu yönde.

Arenamed donör konusunda titiz olmaya baslamis gibi insallah böyle devam eder.
Benim yasadigim ulkede soyle bir atasozu var:

1 kırlangıç goruldugunde bahar olustu denmez.

Arenamed, halen arenamed. Soyle 3-5 tane donor hirpalanmadan kullansinlar Arenamed hakkindaki fikrimi gozden gecirebilirim.

Ayrica bu arkadasin ekimden once, orta on bolgesinde fazlasiyla saglikli saclari vardi oraya da ekim yapmislar. Umarim ordaki var olan saglikli koklere zarar gelmemistir.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 15 Ağustos 2017, 14:10:01 »
88.gün donör bölge daha net resimler

Bu fotoğraflarda dönor gayet iyi gözüküyor neden sıkıntı ediyorsunuz ki ?

Saçlar biraz daha uzasın hiç sıkıntı kalmaz.

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 15 Ağustos 2017, 14:56:30 »
Donörümde sıkıntı yok şu an iyileşti zaten ki şu an saçlarım 4-5 numara kısalıkta uzayınca eski halinden eser kalmıcak donörü sıkıntı etmiyorum; ben ekim sürecini bekkiyorum sabırsızlıkla evet saçlarım konusunda çok takıntılıyım umarım biran önce güzel sonuçlar alırım.

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 15 Ağustos 2017, 17:00:42 »
Bu da 18-19 yaşlarındaki halim ey gidi yıllar tek hayalim bu saçlarıma yeniden kavuşmak

ASLANTEPE486

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 17 Ağustos 2017, 15:20:02 »
Neden Arenamed i tercih ettiğimi de söyleyeyim arkadaşlar;
Asla ınstagramdaki resimlere ikna olarak gelmedim,çok yakın futbolcu bir abim burada ekim yaptırdı ve sonucunu kendi gözlerimle görüp tatmin olduğum,kendisinin de tavsiyesi üzerine burada operasyonum gerçekleşti.
Bir iki önyargım ve şikayetim var burayla ilgili benimde,öncelikle ekimden sonra en azından 2-3 ayda bir doktor kontrolü  yapmaları lazım yani bizi çağırmaları gerek ve doktorlarının bizi analiz edip sürecle ilgili bizi bilgilendirmesi gerek tek yaptıkları Erman Bey var canımız sıkıldımı ona resim atıyoruz oda bizi gaza getiriyo iyi,çok iyi hersey yolunda ,sabret vs... Bu durum çok yanlış bence

Birde o kadar çok olumsuz yorum var ki daha henüz sürecin başlarındayken çok acımasız yorumlar yapılıyor bu da yanlıs bence 6-7 olmadan donör ve ekim alanı ile ilgili bu kadar olumsuz yorum yapılmamalı;ayrıca bu forumda acılan şikayet,sonuç hüsran kısımlarında arenamed ilgili bir şikayete rastlamadım 1-2 yıl olup ta son halinden şikayetci olan arkadaslar varsa resim gönderebilir bizimde içimiz rahatlamıs olur en azından...
Bende olumsuz yorumlar almamak için şimdilik fotoğraf paylaşmıyorum ve merak ediyorum acaba dediğiniz gibi uzun bir süre geçmesine rağmen donör bölgesi düzelmeyen arkadaşımız var mı? Ayrıca söylediğiniz her bir cümleye katılıyorum ekimden sonra kimse ilgilenmiyor fotoğraf bile atmıyorum artık çünkü hep aynı cevapları alıyoruz

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 17 Ağustos 2017, 16:05:17 »
1 yıl dolduktan sonra donör bölgesi iyileşmeyen olduğunu sanmıyorum ve arenamed 1 yılı doldurmuş saç ekim sonuçlarına pek rastlamıyoruz bu forumda 1 kişiye denk geldim sadece onunda sonucu iyiydi genelde 7-8 aydan sonra kimse resim atmamış demekki memnunlar sonuçtan.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 18 Ağustos 2017, 10:46:49 »
Arenamedde ekim yaptırıp 11.aya geldiğinde durumu kötü olan ilk kez seni gördük forumda sanırım birçok konuyu inceledim çünkü.Donör bölgesi başlarda gerçekten sorunlu olsada 3-4 aya çoğu insanın düzeliyor burada gördüğümüz kadarıyla.Senin neden bu kadar sıkıntı yaşadığının sebebini bulup düzeltmeleri lazım.Keşke hepimizin parası çok olsada gidip Koray erdoğana yada zekiraya beye manuel ekim yaptırabilsek.Mecburen arenamed seçiyoruz.

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 18 Ağustos 2017, 12:11:43 »
Cogu kisi burda paylasmiyor bir arkadasimznda 6. Ayda duzelmedigini berbat halde oldugu gormstk forumda. Polyanaclk oynamak isteyen varsa oynasn bnmde 5. Ay ayni durum devam ediyor. Golgede foto cekip yada flashli foto cekersenz aa toparlanms cok iyi dersiniz ama gunes altinda apacik belli oluor donor. Ustlerde ayni sekilde resimler cok aldaticidir.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 18 Ağustos 2017, 12:47:37 »
Arenamedde ekim yaptırıp 11.aya geldiğinde durumu kötü olan ilk kez seni gördük forumda sanırım birçok konuyu inceledim çünkü.Donör bölgesi başlarda gerçekten sorunlu olsada 3-4 aya çoğu insanın düzeliyor burada gördüğümüz kadarıyla.Senin neden bu kadar sıkıntı yaşadığının sebebini bulup düzeltmeleri lazım.Keşke hepimizin parası çok olsada gidip Koray erdoğana yada zekiraya beye manuel ekim yaptırabilsek.Mecburen arenamed seçiyoruz.
Sayin uye eger duzelmeyen donor ilk seni gördüm diyorsaniz ya bu foruma hic bakmamissiniz ya arenamed elamanisinizdir ben en 5_6 tane gördüm en iyisi siz arenamedin göz ameliyatı bolume varsa orada bir muayne olun ! Bu arada koray erdogan cok basarili bir hocadir cok greft ekior ufak alanlara diye elestirilir hintel arkadasimiz koray erdogana ektirdi 3600 kusur greft ki bu arkadasin acikligi hintel ile nerdeyse ayni ekilen grefte bakiyorsunuz arenamed 5500 ekmis eger bu saç aslan yelesi gibi olmassa basarisizdir!

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 18 Ağustos 2017, 13:13:48 »
ben arenamedde ekim yaptırmayacağım bunu bir belirteyimde :) Sonucu kötü olan herkes keşke burada paylaşsada herkes görse.Benim üzüldüğüm konu bu,adam bi konuyu açıyor daha 3.ayında yada 4.ayında neyse donörüm şöyle kötü böyle kötü falan diye söylüyor.Tamam haklı ama bakıyoruz sonra foruma bir daha giriş yapmamız.Nerde bu adam 7.ayında 8.ayında durumunu paylaşsa herkes bilse.Her işte olduğu gibi bu iştede demekki iyi ekimi olup kötü ekimide olan var.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?board=12.0

Böyle bir başlık var.Bu başlık neden boş?Neden kimse kötü ekim yapan yada kötü sonuç alan insanlar ben şurada ektirdim bakın durumum bu sizinde başınıza gelmesin diye konu açmıyor.

Bluefish

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 18 Ağustos 2017, 14:36:39 »
3-4 aya donor falan toparlanmiyor bende arena da ektirdim 5ay 10 gun oldu donor hala berbat,yara izi kald,ense de serit seklinde bosluklar kaldi tepeye ektikleri sac cikmadi  6.ay dolmasini bekliyorum kontrol icin gidicem bakalim ne diyecekler, muhtemelen 8.ay i bekle diyecekler. Normal sartlarda donor bolgesinin 3 noda bile belli olmamasi gerekir yani disardan bakildiginda hic anlasilmamasi gerekir, ama birakin 3 no yu 5 no da bile belli oluyor. Donor toparliyor diyorlar hepsi boş laf, uzun tutunca bosluklari ortuyor ve toparlanmis gibi duruyor o kadar..Bu ekim merkezinin sosyal medyadaki fotograflarina bakarsaniz cogu ya golge de yada ters isikte cekilmistir ve gunes altinda tepeden cekilmis fotograf yok.  Tamamen merdiven alti bi yere denk gelmisim ektirmeyi dusunen arkadaslar bu forumu iyicene arastirsinlar baskalari pisman olmasin psikolojisi bozulmasin.

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 18 Ağustos 2017, 15:10:01 »
Mchdz arkadaş resim paylaşmış 11 ay olmuş diyosun peki saçları neden bu kadar kısa tutuyorsun bir bırak bakalım uzasın nasıl bir sonuç çıkıcaz ortaya sasırdım açıkcası resimlere

mchdz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 18 Ağustos 2017, 20:47:56 »
Mchdz arkadaş resim paylaşmış 11 ay olmuş diyosun peki saçları neden bu kadar kısa tutuyorsun bir bırak bakalım uzasın nasıl bir sonuç çıkıcaz ortaya sasırdım açıkcası resimlere
[/quote

Kısa yada uzun tutmak tamamen kendi tercihim . Canım böyle istiyor. Kısa tutamaz  mıyım. Ayrıca dönor bu halde oldudktan sonra. Uzatıp altları gizlemem Sonucu değiştirmez.

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 18 Ağustos 2017, 21:14:31 »
Uzatırsan en azından daha tatmin edici bir sonuç görürsün ekilenler mevcut saçlarınla birleşsin yani bence uzatmayı dene donör bu halde diye en azından kısa tutup gördüğünde kendini üzme benim dönördende 6500 aldılar 2 ay sonra düzeldi ve mümkün olduğunca da kısa kestirmemeye çalışıyorum o kadar yoğun saç alındı illaki izler olucak ben kısa tercih etmiyorum ve gözüme daha güzel görünüyor

Facebook Twitter Instagram