Neden Arenamed i tercih ettiğimi de söyleyeyim arkadaşlar;
Asla ınstagramdaki resimlere ikna olarak gelmedim,çok yakın futbolcu bir abim burada ekim yaptırdı ve sonucunu kendi gözlerimle görüp tatmin olduğum,kendisinin de tavsiyesi üzerine burada operasyonum gerçekleşti.
Bir iki önyargım ve şikayetim var burayla ilgili benimde,öncelikle ekimden sonra en azından 2-3 ayda bir doktor kontrolü yapmaları lazım yani bizi çağırmaları gerek ve doktorlarının bizi analiz edip sürecle ilgili bizi bilgilendirmesi gerek tek yaptıkları Erman Bey var canımız sıkıldımı ona resim atıyoruz oda bizi gaza getiriyo iyi,çok iyi hersey yolunda ,sabret vs... Bu durum çok yanlış bence
Birde o kadar çok olumsuz yorum var ki daha henüz sürecin başlarındayken çok acımasız yorumlar yapılıyor bu da yanlıs bence 6-7 olmadan donör ve ekim alanı ile ilgili bu kadar olumsuz yorum yapılmamalı;ayrıca bu forumda acılan şikayet,sonuç hüsran kısımlarında arenamed ilgili bir şikayete rastlamadım 1-2 yıl olup ta son halinden şikayetci olan arkadaslar varsa resim gönderebilir bizimde içimiz rahatlamıs olur en azından...