Selamün aleyküm kabukları temizliyeli 3 gün oldu sonraki süreçle ilgili sormam gereken bi kaç soru var lütfen birileri cevaplayıp yardım etsin o kadar paramız emeğimiz boşa gitmesin
1.ekim alanına masaj yapmama gerek var mı varsa ne zaman yapmalıyım klinik masaj yapmana gerek yok dedi ama forumda masaj ile ilgili yorumlara denk gelmiştim
2.kafamı sürekli kurumu tutmalıyım yoksa arada ıslatmalı mıyım
3.şok dökülme ortalama ne zaman başlar
4.xpecia proscar takviyesine başlıyorum proscarı kaç parçaya bölüp içicem
5. Benim atlayıpta sizin bildiğiniz önemli bişeyler varsa bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
var sadece ekim alanına değil her yere kafanın yap derisine masaj yap saçlarına değil deri yi yoğur 4-5 dakka lık sürelerle faydalıdır soru işareti varsa faydalı videolar mevcut ,masaj konusunda ben geçen prp için gittim hemde bir bakıyım diyerek masaj yapıyorsun dimi denildi aslında çoğu ekim yeri önerir dolaşıma katkısı olur zararı olmaz
ortalama 1 ay sonra başlar şok dökülme
şahsım adına sadece xpecia kullanıyorum pek dökülme yaşamadım proscar fin. dut gibi şeyler hiç kullanmadım,
şampuan konusuna gelirsek koray erdoğan nın da sebamed önerdiğini duymuştum ve sebamed saç dökülmesine karşı olanı daimi kullanıyorum 1 hafta başka bir şampuan denedim dökülme çok aşırı olmasa da miktarı arttı sebamed e geçince normal şekline geldi dökülme olayı 5 10 tel çok çok normaldir sebamed biraz kızarılık yapar buda geçicidir uzun sürmez günlük yaşantına etkisi olmaz ben sebamed kullanıcısı olarak onu öneriyorum