Insallah bunye ile ilgilidir hocam... ornegin cogu kisi uyusturmak icin kullanilan ignelerde aci hissederken ben cok az aci hisettim ( hatta Ilhan hocada sasirdi aci hissetmedigimi gorunce) akisine doner bolgesinde greftler alinirken sol tarafta biraz daha falza aci hissettim...muhtemlen agri esik degeri ile ilgili bir durum... operasyon sirasinda ve sonrasinda genel olarak donor bolgesinde aci hisettim( sirtustu yatarken, uyandigim zamanlarda vs ).... ekimle ilgili ise ekimi yapan arkadaslar tek seans icin iyi bir greft sayisi ve ayni zamanda bir grefteki kok sayisinin iyi oldugunu soylemislerdi dolayisiyla sonucun iyi olacagini soylediler tabi bu noktada sizlerin yorumlarini onemli buluyorum.. 6 ay sonraki durumu cok merak ediyorum....keske sihirli bir degnek olsaydi ve 6 ay sonraki halini gostrebilseydi...
uyuşturucu iğneler esnasında ağrı hissetmemen enteresan evet benim canım çok yanmıştı dişimi sıktım yani
ekim sonrasında dediğin gibi benim kafada baya ağrıdı bu normal bir durum sonuçta kafaya operasyon yapılıyo bir yerde... yatarken, kalkınca vs vs ağrı vardı yani 1 hafta sonra geçti benim ara ara ufak ağrılar hissettim ama o kadar değil. ağrı kesiciyle geçiştirebilirsin... ekim olayına gelince evet açıklığın biraz fazlaymış mevcut köklerinde var aralarına girerekmi ekim yaptılar ? bu konuyla ilgili ilhan hoca ne söyledi ? kızarıklık olayıda dediğim gibi bünye ile alakalı bir durum kızarıklık genelde herkeste olan bir durum mutlaka sende de olmuştur ama çok kalmamıştır belki bünyeyle alakalı olarak kafana takma... sonuçları önceden görebilme gibi bir şansımız yok ne yazık ki
) köklerle alakalı ilhan hoca banada arkandaki saçlar çok iyi siyah çoklu grefler var ve kalın demişti gerçektende ektiklerinde baktım ki mevcut ön bölgedeki saçlarımdan daha siyah kaha kalın ve dikkatli bakınca gördümki çoğunda bir kökten bir kaç tane çıkıyor buda greft sayısı x2 demek
kafaya dikkat et bi yere çarpmamaya dokunmamamaya özen göster yıkama dışında... bir sorun olursa özelden msj atabilirsin...