Gönderen Konu: Minoksidil 4. Yil  (Okunma sayısı 4552 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Minoksidil 4. Yil
« Yanıtla #30 : 03 Eylül 2021, 21:05:52 »
Cevaplar için teşekkürler abi peki son olarak 4 yıl olmasına rağmen halen yeni saç çıkışı gözlemliyor musun ?

Yeni tüylenmeleri hala gözlemliyorum

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 03 Eylül 2021, 21:34:59 »
Abi ilacı yarın bıraktın diyelim sen demin yazdın ki 6 aya kadar ilaç etkisini kaybediyor yani demem o ki ilacı yarın bıraktın saçın 6 ay rahat dayanır mı bu şekilde yoksa bıraktıktan sonraki 6 ay içerisinde de dökülmeler başlar mı hemen bırakır bırakmaz biraz absürt sorular sormuş olabilriim kusura bakma abi yaş 22 acayip moralim bozuldu zaten bu saçlarımı kaybetmeme forumda yakında bende senin gibi bir konu açıp süreci başlatacağım.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 03 Eylül 2021, 22:02:40 »
Abi ilacı yarın bıraktın diyelim sen demin yazdın ki 6 aya kadar ilaç etkisini kaybediyor yani demem o ki ilacı yarın bıraktın saçın 6 ay rahat dayanır mı bu şekilde yoksa bıraktıktan sonraki 6 ay içerisinde de dökülmeler başlar mı hemen bırakır bırakmaz biraz absürt sorular sormuş olabilriim kusura bakma abi yaş 22 acayip moralim bozuldu zaten bu saçlarımı kaybetmeme forumda yakında bende senin gibi bir konu açıp süreci başlatacağım.

30 gün boyunca hiç kullanmazsan minoksidilin uyarıcı etkisi bitiyor. 6. Aydan sonra ilaca başlamadan önceki haline dönüyorsun. Saçlarının durumu ne bilmiyorum ama bir an önce tedaviye başlamanı tavsiye ederim.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 04 Eylül 2021, 15:36:47 »
Ilaca ilk başlama günü varmı merak ettim açıkçası abi bu arada kafama şu takıldı alopexy ve bioxsinin markalı olanları kullandım bana en çok bioxsinin fayda sağladı acaba hangisi daha iyi veya kişiden kişiye degisirmi bu

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 04 Eylül 2021, 17:19:53 »
Ilaca ilk başlama günü varmı merak ettim açıkçası abi bu arada kafama şu takıldı alopexy ve bioxsinin markalı olanları kullandım bana en çok bioxsinin fayda sağladı acaba hangisi daha iyi veya kişiden kişiye degisirmi bu

Başladığımdan çok bir farkı yok biraz daha iyiydi tabi

Hepsinin içinde %5 minoksidil olduğu için bir farkı yok. Ama mesela alopexy minoxil forteye göre daha ucuz ve Fransız markası olması güven veriyor. Ayrıca alopexy de bir yardımcı madde var bu diğer minoksidil markalarında yok.

beneklısırtlan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 07 Eylül 2021, 17:06:19 »
Merhaba hocam 4 yıl içerisinde döngü durumu nasıl oldu ? Oldu mu ya da ? Olunca çok tel kaybettin mi ?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 07 Eylül 2021, 21:49:26 »
Merhaba hocam 4 yıl içerisinde döngü durumu nasıl oldu ? Oldu mu ya da ? Olunca çok tel kaybettin mi ?

Dönem dönem duşta dökülmeler artıyor ama bu minoksidil kaynaklı mı emin değilim çünkü kullanmadığım zamanlarda da dönem dönem artış olurdu. Saç bir miktar geriye gitmiş olabilir ama sorumlusu genler minoksidil değil. Kullandığın süre içinde asla kötüye gitmez bunu bilmen yeterli önemli olan düzenli bir şekilde ısrarla kullanmak.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 08 Eylül 2021, 09:27:36 »
Bence en sert döngü süreçleri max ilk 1.5-2 yılda oluyor yabancı forumlarada baktığım zaman bu süre zarflarından sonraki 3-5-7-10 yıl vb.gibi zaman dilimlerine ulaşan insanlarda döngü zaman geçtikçe çok daha az bir hale geliyor 2 yılı atlatınca düzenli bir şekilde sonra etkilemiyor bile (KESİNLİKLE KİŞİSEL GÖRÜŞ VE GÖZLEM İÇERİR BU GÖRÜŞÜN BİR DAYANAĞI YOKTUR.)

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Kemal88

• Full Member
« Yanıtla #38 : 08 Eylül 2021, 11:22:27 »

Spencer

• Hero Member

Facebook Twitter Instagram