Gönderen Konu: Donör Bölgem Normal Mi? Sİzce Kapanır mı?  (Okunma sayısı 79252 defa)

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör Bölgem Normal Mi? Sİzce Kapanır mı?
« Yanıtla #105 : 22 Ekim 2017, 10:58:31 »
avantajın orayı homojen doğramışlar biraz kuck bir sorun olursa olur kulak ustunde ama ordada iyiye gitme var sonunu halletcen gibi duruo

donör 100.gün

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 22 Ekim 2017, 11:00:44 »
gecen kouyduğun resim daha iyidi saçlar donguye girmiş diye olabilir uzamış diye olabilir kısa saç daha gur gosterir derler ama bence gelecekte olumlu değişim olucaktır donorde
saçları ekmeydi dersin

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #107 : 22 Ekim 2017, 11:24:37 »
avantajın orayı homojen doğramışlar biraz kuck bir sorun olursa olur kulak ustunde ama ordada iyiye gitme var sonunu halletcen gibi duruo

donör 100.gün

Bence donörü fazla sorun etme bence ekim incesi ince telliymis sanirim sacin o yuzden biyle gözüküyor ve homojen olarak dağıtılmış kisa olunca gize fazla çarpmıyor önemli olan ekim bolgesi bence ekilenler ciktiktan sonra donör bölgeye gerekirse similasyon bile yaptırabilirsiniz ... Ama bence sorun kalmayacak gibi duruyor

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 22 Ekim 2017, 11:28:46 »
gecen kouyduğun resim daha iyidi saçlar donguye girmiş diye olabilir uzamış diye olabilir kısa saç daha gur gosterir derler ama bence gelecekte olumlu değişim olucaktır donorde

Burda biraz yataktan kalktığım gibi koyum. Nornalde ekimden sonra kisa tutmayin derler ama kisa daha iyi gibi duruyor bende. 100.gunden sonra çok degişim olmaz derler ama bakalım. Yeni ćıkış olamasa da döngüyle biraz yerine oturur diyorum.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 22 Ekim 2017, 11:30:34 »

donör 100.gün

Bence donörü fazla sorun etme bence ekim incesi ince telliymis sanirim sacin o yuzden biyle gözüküyor ve homojen olarak dağıtılmış kisa olunca gize fazla çarpmıyor önemli olan ekim bolgesi bence ekilenler ciktiktan sonra donör bölgeye gerekirse similasyon bile yaptırabilirsiniz ... Ama bence sorun kalmayacak gibi duruyor

Evet saç ince telli ve malesef çok yağlı. 4. ay tamamlandığında sanırım tam netlesecek. Kısa halini mera ediyorum. Kisalttiracağim yakın zamanda. 1 bucuk aydır ćok kisa görmedim

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 22 Ekim 2017, 11:38:17 »
hocam tanıdık biri onerdi yağlı saçlara organium kafeinli sampuan ii dedi kahverengi kutusu falan varmış ama kullanmadım bilmem iyimi kötümü  donorun olduğu yeri kısa tutarsın favorilerin olduğu yeri az uzun tutarsın ordan geriye tararsın saçları baktım hiç olmadı sakaldan bir tutam attırırsın oraya cene altından oraya transfer yaptırırsın
saçları ekmeydi dersin

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 22 Ekim 2017, 13:26:53 »
Donorden ziyade ekim alani diklatimi cekti. On bolge yandan guzel duruyor sanki. Bence yanlari kisa tutun

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 23 Ekim 2017, 12:38:15 »
Donorden ziyade ekim alani diklatimi cekti. On bolge yandan guzel duruyor sanki. Bence yanlari kisa tutun

107.gün

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 24 Ekim 2017, 21:25:54 »
inşallah hersey güzel olucak
saçları ekmeydi dersin

maniapk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 25 Ekim 2017, 14:37:40 »
Valla masallahı var baya bir ilerleme var benim 60. gün donor bolgem ilk günkü gibi ilerleme yok kullandıgın ilacların ismini verebilir misin?

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 25 Ekim 2017, 22:32:42 »
Valla masallahı var baya bir ilerleme var benim 60. gün donor bolgem ilk günkü gibi ilerleme yok kullandıgın ilacların ismini verebilir misin?

İlaç 1.aydan itibaren Xpecia kullandım. Kutu bitince Biotine başladım. Şampuanımı değiştirmedim. yaklaşık 15 yıldır Bioxcin yağlı saçlar için kullanıyorum. 3 seans PRP uygulattım. Tırnaklamadan bol masaj yaptım. Benim donörüm faciaydı kardeşim. Öyleki ekim alanımı unuttum sadece donörü düşündüm. Bu sitedeki arkadaşlar sağolsun hep moral verdi ve düzelecek dedi. Çok şükür toparladı biraz. Saça göre değişiyor ama en az 90 günü buluyor toparlaması.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 25 Ekim 2017, 22:33:28 »
inşallah hersey güzel olucak

Evet artık inancım arttı. Çok sağol destek olduğun için

maniapk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 28 Ekim 2017, 14:30:08 »

İlaç 1.aydan itibaren Xpecia kullandım. Kutu bitince Biotine başladım. Şampuanımı değiştirmedim. yaklaşık 15 yıldır Bioxcin yağlı saçlar için kullanıyorum. 3 seans PRP uygulattım. Tırnaklamadan bol masaj yaptım. Benim donörüm faciaydı kardeşim. Öyleki ekim alanımı unuttum sadece donörü düşündüm. Bu sitedeki arkadaşlar sağolsun hep moral verdi ve düzelecek dedi. Çok şükür toparladı biraz. Saça göre değişiyor ama en az 90 günü buluyor toparlaması.
Valla takipteyim seni iyi gidiyorsun

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 28 Ekim 2017, 22:14:54 »

İnsanları yanıltmayın 90 güne toparlıyor diye.İşini düzgün yapmış bir yerde donör bölgesi en geç 20 gün içerisinde düzeliyor.

lltmnt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 29 Ekim 2017, 13:16:33 »
hocam donorun kisa hali digerine gore baya bi daha iyi gorunuyor. kac numara tras sonrasi bu son fotolar acaba?

Facebook Twitter Instagram